- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clarke
csendes tag
Hát gyerekek, ez(pontosabban a 19"-os) a monitor katasztrófa!! Háromszor(!) volt szervizben a beégés problémával, de minden alakalommal max 2-3 hétig bírta. Elvileg a panelt cserélték minden alkalommal, de akkor úgy látszik, az egész Xerox széria ilyen fos.Most legutóbbi alkalommal amikor megkérdeztem, hogy találkozunk -e negyedjére, azt mondták, mostmár tudják mi a hiba(sic!) úgyhogy biztos, hogy jó lesz.Nem lett.2 hét után megint erős beéégés. Ráadásul azt mondták, hogy új monitor cseréjére sincs lehetőség, mert valami új jogszabály van érvényben.Így jártam.Na, én nem bohóckodok tovább. Még pár hónapig kihúzom vele, aztán megy a pincébe(egy 2 éves, még garanciás monitor, röhej!) és inkább veszek egy normálisat. De Xeroxot, többé soha!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG (27UL550-P) 27" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49DG910SUXEN) 144HZ 5K OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- LG 32GN650-B monitor, 31.5 , 1440p, 165hz, g-sync/freesync
- Bomba ár! HP ProBook 450 G2 - i5-5GEN I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest