- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clarke
csendes tag
Hát gyerekek, ez(pontosabban a 19"-os) a monitor katasztrófa!! Háromszor(!) volt szervizben a beégés problémával, de minden alakalommal max 2-3 hétig bírta. Elvileg a panelt cserélték minden alkalommal, de akkor úgy látszik, az egész Xerox széria ilyen fos.Most legutóbbi alkalommal amikor megkérdeztem, hogy találkozunk -e negyedjére, azt mondták, mostmár tudják mi a hiba(sic!) úgyhogy biztos, hogy jó lesz.Nem lett.2 hét után megint erős beéégés. Ráadásul azt mondták, hogy új monitor cseréjére sincs lehetőség, mert valami új jogszabály van érvényben.Így jártam.Na, én nem bohóckodok tovább. Még pár hónapig kihúzom vele, aztán megy a pincébe(egy 2 éves, még garanciás monitor, röhej!) és inkább veszek egy normálisat. De Xeroxot, többé soha!
-
Clarke
csendes tag
Na, ma megkaptam a szervizből.Kicserélték az egész kijelzőt, de már most, néhány óra használat után azt kell mondjam, nem egy százas.Ismét van beégés, csak nem olyan erős, de gondolom ez később erősebb lesz
Hát, marha jó...Rögtön így első nap -
Clarke
csendes tag
Sziasztok!
Xerox xa7-es monitorom van, csak 19"-es(annak nem találtam topikot).Pár hónapja nekem is beleégnek a dolgok a képernyőbe, pl. böngésző fejléce, programok eszköztára stb., plusz halványpiros vagy mikor milyen színű sávok jelennek meg vélketlenszerű helyeken.Eddig nem igazán foglakoztam vele, mert nem nagyon látszott, ráadásul nyíregyházi vagyok, így kicsit problémás a bp-i szervizbe juttatás, és hát ez is valamennyire visszatartottViszont most már kifejezetten zavar, mert már 1-2 óra múlva jelentkezik a jelenség.A monitorom kb. 16 hónapos, remélem él még rá a garancia.Mi a tapasztalat?Tudják már javítani ezt a hibát, vagy kicserélik a monitort és hány nap múlva kapom vissza?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest