- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yager01
senior tag
válasz
A_ScHuLcZ #1700 üzenetére
Sokkal korrektebb lett volna ha privátban felvilágosítasz ezekről a dolgokról nem itt adod elő magad. Ha csupán a jóindulatú felvilágosítás lett volna a célod akkor így teszel...megköszöntem volna és módosítottam volna a hirdetést.
Nem követem a technika fejlődését ezért nem tudtam, hogy elavult és idejét múlt ez a füles (egyébként ez szerintem baromság!). Használni sem használtam, ezer éve itt porosodik a fiókban, tehát szerintem érthető, hogy nem vagyok képben a jelenlegi piaci helyzettel, konkurensekkel, árakkal.
Az, hogy felmentem az oldalra és megnéztem az árát, és ez alapján áraztam be a hirdetést.....hát nem is tudom. Nem volt jobb ötletem! Ne magadból indulj ki és hidd el, hogy nem mindenki van képben a kuponokkal. Lehet, hogy anno én is így vettem de a franc sem emlékszik már rá. Aki ilyet keres, felmegy, megnézi és vagy megrendeli, vagy beüti a keresőbe, megtalálja ezt és legfeljebb mond egy 10est...
Frissebb tesztet meg nem találtam ezért a régi de szerintem korrekt és lényegre törő. Ez alapján mindenki el tudja dönteni, hogy érdekli e egy ilyen füles vagy nem.
-
-
schweini1337
csendes tag
válasz
A_ScHuLcZ #1175 üzenetére
Pontosabban: a jobb oldali elment, azután elvittem egy szervizeshez, aki egyáltalán nem ezekkel foglalkozik, csak megpróbálta megforrasztani. Halkabb lett a jobb, tehát gondolom nem jól forrasztotta meg. De aki megtudja profin csinálni, annak eladó
(ja és ha úgy mozdítottam a kábel tövét akkor a jobb oldali is szólt tökéletesen)
-
Varoz
addikt
-
Mittu88
senior tag
válasz
A_ScHuLcZ #748 üzenetére
Tuti jól jársz vele, zsírozzátok le, hogy mindenkinek jó legyen, azt' kész. Ha nem tetszik, kb. nulla veszteséggel el tudod adni. Tényleg nem járhatsz szarul ezzel a biznisszel.
Icecave kolléga, szerintem ha egy jó vételt egyszer megemlítesz a termékhez kapcsolódó fórumban, az nem hirdetés, csak ha telespammeled vele a fórumokat.
-
válasz
A_ScHuLcZ #748 üzenetére
Nekem előtte cx500 volt. Amikor meglett és a bejáratást is elég sokat csináltam, a Xears mindenképpen más volt, és pont,hogy ezért is volt furcsa, mert nem nyomta el a mély a többi hangot, mint a cx500-nál. Szerintem, a cx400-adnál mindenképpen jobban ki fogja emelni a magas és közép tartományokat, valamit kevesebb (vagy még inkább más dinamikájú) basszus kíséretében. Aztán hogy hogy döntesz, a te dolgod természetesen.
-
Mittu88
senior tag
válasz
A_ScHuLcZ #745 üzenetére
én erre kialkudnék a helyedben egy 9000Ft-os árat és már jó is vagy
Ezek mind jók, a TD-k meg az XE200Pro basszusosabb félék. Nekem TD II-m volt, hajaj
ha nem esik szét, nagyon boldoggá fog tenni akármelyik, ha szétesik gariztatod, az kicsit kellemetlenebb, de nagyon szarul nem járhatsz.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #734 üzenetére
Az 1. hsz-ben lévő ajánlott darabok kivétel nélkül lemossák a pályáról a CX-400-at hangminőség szempontjából. Tartósságból nem biztos.
Javítani nem nagyon szoktak füleseket, mert elég körülményes a reparálás, de dudika10 lesz az embered, ha esetleg kábeljavításra kerül a sor.
A CX-400 elég mélytúlsúlyos, úgyhogy neked a TD széria vagy az XE-200 Pro lenne leginkább ajánlható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest