Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HaaS

addikt

Klasszikban már azt választotok kezdőnek, amit akartok, nem biztos, hogy Európa a legjobb döntés:)!

gyiku: határozottan élvezetes:)! Mondanom sem kell, mivel megvan az összes régi UFO, az volt a második lépésem, hogy felraktam a régi Defence-t. Hát egy másik dimenzió az tény... sokkal összetettebb, pont ahogy írod.

zozoo83: a csatákkal kapcsolatban kellemesen csalódsz majd, azok jóóval nehezebbek. Kapsz majd gránátot is, ne félj:)! Sajnos engem nem szórakoztatott ez a fokozat, próbáltam többször is, de hiába, óvervaccsfeszt az egész. Nem élvezem.
    Mivel minden karakter egy lövés az elején, jócskán vannak veszteségeim, pótolni az elhullottakat meg nem egyszerű. Az AI is mintha erősödött volna, próbálnak flankelni erőteljesen. Hanem a stun rod... izé, az arch thrower használata meg tényleg fárasztó... és veszélyes.
    A legtöbb pontban teljesen igazad van, de ez már nem az a világ. Háromféle lövésmód, egyszerre research-ölni több prójektet, miközben a munkások termelik a lóvét, hogy beinduljon a következő bázis? Hehh...

Új hozzászólás Aktív témák