- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Google Pixel topik
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Apple Watch
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Klasszikban már azt választotok kezdőnek, amit akartok, nem biztos, hogy Európa a legjobb döntés
!gyiku: határozottan élvezetes
! Mondanom sem kell, mivel megvan az összes régi UFO, az volt a második lépésem, hogy felraktam a régi Defence-t. Hát egy másik dimenzió az tény... sokkal összetettebb, pont ahogy írod.zozoo83: a csatákkal kapcsolatban kellemesen csalódsz majd, azok jóóval nehezebbek. Kapsz majd gránátot is, ne félj
! Sajnos engem nem szórakoztatott ez a fokozat, próbáltam többször is, de hiába, óvervaccsfeszt az egész. Nem élvezem.
Mivel minden karakter egy lövés az elején, jócskán vannak veszteségeim, pótolni az elhullottakat meg nem egyszerű. Az AI is mintha erősödött volna, próbálnak flankelni erőteljesen. Hanem a stun rod... izé, az arch thrower használata meg tényleg fárasztó... és veszélyes.
A legtöbb pontban teljesen igazad van, de ez már nem az a világ. Háromféle lövésmód, egyszerre research-ölni több prójektet, miközben a munkások termelik a lóvét, hogy beinduljon a következő bázis? Hehh...
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 32GB 1TB FHD 1 év gar
- Xiaomi Redmi 10C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Új Lenovo 15 Ideapad Slim 3 FHD IPS i7-13620H 10mag 16GB RAM 1TB SSD Intel UHD XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!