- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 17 - alap
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
joysefke
üzenetére
Hát igen, ez is egy játékstílus. Próbáltam így is, nekem nem annyira jött be.
Nekem mindig van néhány rusher katonám, és minimum 2 sniper squadsight-tal, így szinte csak utóbbiak esetében használom az álcalehetőségeket, míg pozícióba küldöm őket.
A rusholók maxos páncél+kitin, jellemzően heavy vagy assault. Náluk szokott lenni kábító is, ha kéne valami fegyver az ellenféltől, amire sajnálom az anyagokat legyártani.
Olykor viszek egy durván felpáncélozott mimetic skines embert is alloy cannonnal.
Volt már olyan is, hogy csak a drónokat küldtem küldetésre, embert nem...
Impossible-n így is vérfagyasztó, nyugi. Főleg a terror küldetések... Említettem az esetet, mikor libasroban dobott sectopodokat... nem rohantam előre, hogy többet triggereljek, egyszerűen egy épületben ott beszélgettek a srácok a kis drónjaikkal egy kupacban... és abból nem lehet kihátrálni, mert ezeknek külön fegyverük van meglőni az elszaladó ellenfelet..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nagyon para volt...
Impossible-n és részben classicon az EXALT is kemény ellenfél tud lenni. Azt sajnálom csak, hogy nagyon egysíkú küldetéseket kaptunk velük, illetve hogy akármeddig hagyom őket békén, a plazmákat már nem fejlesztik ki maguknak, pedig minden EXALT fegyver sokkal jobban néz ki, mint az alap, örültem volna csinos EXALT plazmáknak.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- iPhone-t használók OFF topikja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Tőzsde és gazdaság
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Issey Miyake Nuit D'Issey
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)