- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Első játékra
? Merész!!! Én játszottam néhány hónapot, mentegettem rendesen, mire meg mertem próbálni... megérte, végigfostam az egészet az elejétől a végéig. Classic-kal nem tudom, hogy lesz, nagyon lassan haladok, borzasztóan drága minden, lassabb a fejlesztés (nekem úgy tűnik), másképp is indul, na meg veszteségek is vannak rendesen... tökmásképp állok a harchoz, mint normálban.
Az ellenfelek nem egylövésből mennek le, már az is nagy boldogság, ha egy kopasztörpét le tudunk szedni azonnal. Általában már "ő" is két lövés. Mikor meg előlép egy ilyen kis barom és kirohan a szabadba, négyen lövünk rá, ebből ketten scope-pal, és nem találjuk el egyszer sem! Bevallom, hangosan anyázok, elég gyakran.
Aztán meg ez a pánikroham... hát ilyen sem volt normában, csak nagyritkán... előre fosok, ha jönnek a... nem, nem spojlerezek. Szóval felkészültem lelkileg én is az országok, katonák elvesztésére.... na meg arra, hogy esetleg nem sikerül majd eljutni a végére.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Háztartási gépek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Linux felhasználók OFF topikja
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Milyen TV-t vegyek?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- SAMSUNG 125cm (50") SMART 4K HDR LED 2027.04 ig GARACIÁVAL HIBÁTLAN ÁLLAPOTBAN
- Fellowes corsivo ülő/álló munkaállomás
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 3 INTEL CORE i9-10885H,32 gb,1 tb, MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- MSI MAG 321UPX QD-OLED Gamer Monitor!32"/4k/240hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- "Kicsi méregzsák" I7-6700k / 16gb ddr4 / Rtx 2060 Super 8gb/ 256gb ssd / 1tb Hdd
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
? Merész!!! Én játszottam néhány hónapot, mentegettem rendesen, mire meg mertem próbálni... megérte, végigfostam az egészet az elejétől a végéig. Classic-kal nem tudom, hogy lesz, nagyon lassan haladok, borzasztóan drága minden, lassabb a fejlesztés (nekem úgy tűnik), másképp is indul, na meg veszteségek is vannak rendesen... tökmásképp állok a harchoz, mint normálban.