Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Első játékra
? Merész!!! Én játszottam néhány hónapot, mentegettem rendesen, mire meg mertem próbálni... megérte, végigfostam az egészet az elejétől a végéig. Classic-kal nem tudom, hogy lesz, nagyon lassan haladok, borzasztóan drága minden, lassabb a fejlesztés (nekem úgy tűnik), másképp is indul, na meg veszteségek is vannak rendesen... tökmásképp állok a harchoz, mint normálban.
Az ellenfelek nem egylövésből mennek le, már az is nagy boldogság, ha egy kopasztörpét le tudunk szedni azonnal. Általában már "ő" is két lövés. Mikor meg előlép egy ilyen kis barom és kirohan a szabadba, négyen lövünk rá, ebből ketten scope-pal, és nem találjuk el egyszer sem! Bevallom, hangosan anyázok, elég gyakran.
Aztán meg ez a pánikroham... hát ilyen sem volt normában, csak nagyritkán... előre fosok, ha jönnek a... nem, nem spojlerezek. Szóval felkészültem lelkileg én is az országok, katonák elvesztésére.... na meg arra, hogy esetleg nem sikerül majd eljutni a végére.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Autós topik
- Ez a mondat angolul?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
? Merész!!! Én játszottam néhány hónapot, mentegettem rendesen, mire meg mertem próbálni... megérte, végigfostam az egészet az elejétől a végéig. Classic-kal nem tudom, hogy lesz, nagyon lassan haladok, borzasztóan drága minden, lassabb a fejlesztés (nekem úgy tűnik), másképp is indul, na meg veszteségek is vannak rendesen... tökmásképp állok a harchoz, mint normálban.