Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zoo123

senior tag

Az XCOM- Enemy unknown nagyon tetszett és most találtam rá az Enemy Within-re (továbbiakban EW) és meg kell mondjam zseniális! Kicsit még csiszoltak az alapjátékon néhány új egység/képesség, rengeteg új pálya, végre nem kapok idegbajt a supply shipen az idióta kamerakezeléstől, eddig nagyon tetszik!

Az alapjátékot már többször kijátszottam, legutóbb classic nehézségen, úgyhogy az EW-t rögtön impossible nehézségi szinten kezdtem. :D
    Az első néhány hónap kegyetlen nehéz volt, buktam 7 országot szóval rezgett a léc.
    Volt 1-2 pálya amin vért izzadtam hogy ne haljon meg 1 emberem sem, volt egy terror küldetés amit 52x töltöttem vissza, nem túlzok, számoltam, lézerfegyverekkel kellett lenyomni 9 Heavy Floater, 2 Muton +1 Berserkert amik mindig egyszerre aktivizálódtak, de megoldottam. :)

Most egy kicsit jobb a helyzet hogy minden emberem maxra tápolva plazmafegyverekkel írtja a bagázst, de a Sectopodra leadott lövéseket lefelezték, így sokkal veszélyesebb a drága, különösen amikor 4-et! :Y kapok a nyakamba mert erre is volt példa.

Mindenkinek csak ajánlani tudom, legalább Classic nehézségen, de impossible az igazi! ;]

Új hozzászólás Aktív témák