Hirdetés
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoo123
senior tag
Az XCOM- Enemy unknown nagyon tetszett és most találtam rá az Enemy Within-re (továbbiakban EW) és meg kell mondjam zseniális! Kicsit még csiszoltak az alapjátékon néhány új egység/képesség, rengeteg új pálya, végre nem kapok idegbajt a supply shipen az idióta kamerakezeléstől, eddig nagyon tetszik!
Az alapjátékot már többször kijátszottam, legutóbb classic nehézségen, úgyhogy az EW-t rögtön impossible nehézségi szinten kezdtem.

Az első néhány hónap kegyetlen nehéz volt, buktam 7 országot szóval rezgett a léc.
Volt 1-2 pálya amin vért izzadtam hogy ne haljon meg 1 emberem sem, volt egy terror küldetés amit 52x töltöttem vissza, nem túlzok, számoltam, lézerfegyverekkel kellett lenyomni 9 Heavy Floater, 2 Muton +1 Berserkert amik mindig egyszerre aktivizálódtak, de megoldottam.
Most egy kicsit jobb a helyzet hogy minden emberem maxra tápolva plazmafegyverekkel írtja a bagázst, de a Sectopodra leadott lövéseket lefelezték, így sokkal veszélyesebb a drága, különösen amikor 4-et!
kapok a nyakamba mert erre is volt példa.Mindenkinek csak ajánlani tudom, legalább Classic nehézségen, de impossible az igazi!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

kapok a nyakamba mert erre is volt példa.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)