Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- MWC 2026: Kezünkben a frissen bemutatott Motorola Edge 70 Fusion
- MWC 2026: Végre mindent tudunk a Motorola Razr Foldról
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoo123
senior tag
Az XCOM- Enemy unknown nagyon tetszett és most találtam rá az Enemy Within-re (továbbiakban EW) és meg kell mondjam zseniális! Kicsit még csiszoltak az alapjátékon néhány új egység/képesség, rengeteg új pálya, végre nem kapok idegbajt a supply shipen az idióta kamerakezeléstől, eddig nagyon tetszik!
Az alapjátékot már többször kijátszottam, legutóbb classic nehézségen, úgyhogy az EW-t rögtön impossible nehézségi szinten kezdtem.

Az első néhány hónap kegyetlen nehéz volt, buktam 7 országot szóval rezgett a léc.
Volt 1-2 pálya amin vért izzadtam hogy ne haljon meg 1 emberem sem, volt egy terror küldetés amit 52x töltöttem vissza, nem túlzok, számoltam, lézerfegyverekkel kellett lenyomni 9 Heavy Floater, 2 Muton +1 Berserkert amik mindig egyszerre aktivizálódtak, de megoldottam.
Most egy kicsit jobb a helyzet hogy minden emberem maxra tápolva plazmafegyverekkel írtja a bagázst, de a Sectopodra leadott lövéseket lefelezték, így sokkal veszélyesebb a drága, különösen amikor 4-et!
kapok a nyakamba mert erre is volt példa.Mindenkinek csak ajánlani tudom, legalább Classic nehézségen, de impossible az igazi!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 5
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2022 64GB - Kártyafüggetlen, Éjfekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Új Lenovo 14 Slim5 WUXGA OLED 620nit Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

kapok a nyakamba mert erre is volt példa.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)