Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
veterán
Akinek beütött a Elden Ring, és nem tud lejönni a szerről: most pörgött le a Salt and Sanctuary. Mocskosjó cucc, ennél jobban háromezerhatot nem igen lehet elkölteni a sztórban. Két hét múlva jön a folytatása, sajnos X-re pont nem, de gondolom ide is jön majd valamikor, ahogy az első rész is jött végül.
-
Steve1207
veterán
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Kíváncsiságból ránéztem, mert fent van régóta, de még sose kezdtem neki. Másodjára megvolt, elsőre is az utolsó szakaszban maradt az élete, de még a gombkiosztás is fura volt. De jó lesz ez, király, hogy milyen lomha a páncéhalomban.
Sekiro: Owl majdnem megvolt tegnap, eddig nem próbáltam, de baromi hasznos most a rizs, csak mindig mászkálni kell érte. Arra nincs valami alternatíva, hogy többet tarthassak magamnál?
-
persil
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Az egyik, amit fizzie mond, a masik meg, hogy borzasztoan konnyu az a jatek.
A mortal shell meg szimplan csak elkepesztoen szar.
Sokat kellene meg gyakorolnia az ilyen fejlesztoknek, ha be szeretnenek torni a mufajba. -
törölt tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Köze nincs a God of War-hoz, még csak messziről sem integet neki.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Az egyik a Remnant, a másik pedig a nagy kopasz csávós, a szegény ember God of War-ja mindjárt mondom mi a címe, őőőő...
Lords of the Fallen, egyszerűen van egy pálya BOSS ott valahol az elején még vmi arénába és nem tudom ki nyírni kész. A harmadik ilyen beteg game pedig a Mortal Shell. Arról inkább nem is nyilatkozok
-
icemad
nagyúr
Na megvettem magamnak a Skywalker saga-t, mivel a fiaimat már nem érdekelte.
Hát ez valami baromi jó játék. Több, nagyobb, jobb, mint az előző részek. Ez az új kamerakezelés nagyon tetszik. A karakter fejlesztések is jók. A humorfaktor a szokásos, néhol már nagyon fárasztó. Érdekes olyan jeleneteket megnézni vagy olyan utakon végigmenni, amik a filmekből kimaradtak. A grafika a szokásos, de a fény árnyék effektek sokat javultak. A hang is nagyon jó, az effektek ugyanazok, mint a filmekben, a dinamikus zene meg sokat hozzátesz a hangulathoz. Szóval ez egy remek játék lett, amit nyugodtan ajánlok a széria rajongóinak, de újoncok is bátran tehetnek vele egy próbát.Az egyetlen nagyobb negatívum számomra, az a borzasztó sok kis mellékküldetés és gyűjtögetni való. Kizártnak tartom, hogy 100 óra alatt ezt kilehet ezrezni, de lehet, hogy a 200 óra is kevés. Én meg ennyi időt egy játékra sem szánok.
-
AMD Power
titán
Ez a rákos köcsög Remnant játék, egyedül semmire másra nem jó,csak hogy infarktust kapjál tőle.

-
törölt tag
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Az It Takes Two az EA és szerintem csak a kiadàsért feleltek, a IP a Hazelight tulajdona, bàr nem biztos.
A Mass Effect is EA Bioware.T2-nél egy nagyobb vàsàrlàs miatt kilengett a Zynga, így szerintem most màs nagyon stúdiókra nincs pénzük. Az Übi kb 150%-át fizették a mobiljàtékos cégért.
-
törölt tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Azt mondod aranyat ért?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
.LnB
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ebben inkább az a lényeg, hogy online free skate lesz. Ami élettel tölti majd meg a várost. A
-
Bad Pritt
félisten
Jó ez az FPS sale a store-ban, harmada TPS.

-
törölt tag
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Remélem az EA behúzza őket. Így legalàbb egy kupacban lesz a szemét.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
negyven2
nagyúr
Assassin’s Creed Publisher Ubisoft Draws Buyout Interest
Ha jól értelmeztem ezt, akkor csupán az érdeklődés merült fel náluk egy esetleges felvásárlás iránt. Érdeklődők még nincsenek és az se biztos, hogy részvényesek belemennének egy ilyenbe.
-
Steve1207
veterán
Ez a Shinobi Owl kikészít, megvan mit kellene, de amint benézek egy védekezést vagy menekülésnél elér onnantól végem. Na még pár száz próba, aztán csak meglesz (Genichiro-nál kiderült miért nem tudtam legyőzni "napokig", rajtam volt a harang hatása. Addigra már odafigyelés nélkül tudtam minden mozdulatát, de harangostól is majdnem megvolt 2x
) -
Zeki
nagyúr
Airland battle-hez hasonló játék van xboxra?
-
l.skywalker
Topikgazda
Lesz free skate mód a Skate 4-ben:
Skate 4 will reportedly let you shred with friends in custom skateparks | GamesRadar+ -
dunc
nagyúr
Sziasztok lehet e váltani activion accountot? Szeretnék egy másikkal bejelentkezni x boxon, Azt, hogy lehet?
-
mcwolf79
veterán
-
törölt tag
-
törölt tag
Az a baj az Elden Ringgel, hogy ha az ember jàtszik vele ~200 órát, utána nehezen talál hasonló játékot, és ez szomorúvá teszi.
-
Elderath
addikt
Evil Dead beta hétvégén ma este 7től insider appból elérhető, ha esetleg valakit érdekel
-
dunc
nagyúr
A gyári kontroller nekem kicsit bóvli, az Elite 2 es pad èrzetre jobb minőségű?
-
Busaboy
aktív tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Ez az, ettől félek én is. 😌 Azért a remény hal meg utoljàra.
Amilyen mennyiségben érkeztek új mapok, kiegészítők abból azt gondolnà az ember, hogy gondolnak még a fejlesztők annyi potenciàlt a jàtékukban, hogy a Next Genre még időtàllóbbà/jàtszhatóbbà tegyék....ha csak, fű alatt màr lehet heggesztik a teljesen új részt. "I hope..." -
AssAssynn
addikt
válasz
frankdelgado
üzenetére
Előbb azért nézd meg.
-
dunc
nagyúr
Hi! "legyen az otthoni xbox" ezt hol is tudom beállítani x boxon? Nem találom.
-
Steve1207
veterán
válasz
adrian94
üzenetére
[link] itt mindenféle bontásban ki vannak listázva a pass-os játékok. Ha nincs tagelve a store-ban előfordulhat persze egy két hiányosság.
Plusz itt egy lista úgy global a fizetős/ingyenes játékokról is: [link] Előtte azért érdemes utána olvasni, mert fene tudja mikor frissítették vagy mennyire helyesek az adatok. -
törölt tag
VGC szerint (tehàt kb annyi realitàs van benne, mintha nagyit kérdezted volna) a Series X|S konzolokból 17 hónap alatt ~2.4 millióval több fogyott, mint One-ból, és ~4.5 millióval több, mint X360.
14 milliòra van jelenleg becsülve a X|S. Elég nehéz úgy dolgozni hogy az MS max akkor fog adatot közölni, ha bőven meghaladjàk majd az X360 eladàsait ebben a generàcióban, ami ha jól emlékszem kb 80 millió lehetett.
Ha feltételezzük hogy ez igaz, akkor nem is rossz eredmény 7 év vegetàlàs utàn.
-
AMD Power
titán
Nem jön valaki Remnantozni? :) Rage Boss-nál kicsit megakadtam. 😄
Az,hogy lehet,hogy hiába van Publicra állítva a játék , senki nem csatlakozik a játékhoz, soha?!

-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
D1Rect
üzenetére
Akcióban nem nagyon. Alzán kívül még Konzolvilágon érdemes megnézni, nekik is szokott lenni raktár készlet viszonylag rendszeresen és nem elszállt árakon (mint pl. emag).
-
tudi13
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
Igen, én is az aprót is tudom ajánlani. Kb 2 hónapja , így fogtam ki 150 ezerért, 1 év garival egy X-et.
-
parandroid
félisten
válasz
D1Rect
üzenetére
Naponta 5x kell nézni az aprókat, és ha találsz valami, azonnal lecsapni rá. Nem a bontatlanul 270k-s scalper árakra gondolok, hanem ki lehet fogni normál áron is egy-két hónap alatt megunt, vagy be nem jött gépet, csak keresni kell. Vagy megrendeled 3-4 helyről, és amelyikről előbb jön, annak örülsz, a többi előrendelést meg továbbadod valakinek itt a fórumon.
p
-
ρσгτσ
addikt
válasz
30z.Samu
üzenetére
Főleg bundle van, és abból is a több helyen 2 játékkal. Vagy az elejétől, vagy utólag kérnek rá tőled módosítást, elfogadást, ha másképp rendelted. Vagy várj tovább, amíg kedved van. Egyébként így kb. 1 hónap.
Series X is átment a legtöbb boltnál standard verzió helyett bundle -re.
-
AssAssynn
addikt
válasz
frankdelgado
üzenetére
A beállításoknál találod meg, pontosan nem rémlik, hogy hol. Ha bekapcsolod, utána a bal kar lenyomásával (LS a neve talán?) megy magától, szóval elengedheted a kart. Sajnos én sem az elejétől fogva használtam.
Neked már nem engedi indítani? -
30z.Samu
titán
válasz
Neurotoxin
üzenetére
PS5-nél javult valamit a helyzet, vagy várni kell továbbra is a szállítmányra?
-
Neurotoxin
őstag
válasz
D1Rect
üzenetére
Nekem az Alzától jött decemberben, személyesen mentem el érte, annál jobb áron szerintem nincs, körülbelül 1 hónapot vártam rá. Most nem követem az elérhetőséget egy ideje, gondolom azóta javulhatott a helyzet. (A parkolóban úgy néztek rám, mintha valami tiltott cuccot vinnék, ilyen eddig még nem történt velem...)
-
ρσгτσ
addikt
-
Mennyiért jó deal egy X most?
Esetleg valahol akciós van? -
Golyo69
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
A játékot imádtam ezt is megnezem majd :)
-
l.skywalker
Topikgazda
Film készül az It takes two c. videojátékból és az Amazonon lesz látható. [link]
-
ρσгτσ
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
AssAssynn
addikt
Long Dark-nak 15.-én kellett volna elhagynia a gamepass-t, ehelyett ma még vígan játszottam vele. Fura. Lehet egy GwG játék volt korábban? Mondjuk nem érzem, hogy túl sokat nyertem volna vele, mert a 2. fejezettől olyan mértékben sétaszimulátor, hogy lejöttem a hegyről. 5 órán keresztül sétáltam egy unalmas havas terepen, ahol az égvilágon semmi sem történt, aztán most a 3. fejezetbe átlépve, ezt még egy trükkel megfejelték azzal is, hogy már futni sem lehet. Kis mocskok, így aztán összejön a több órás játékidő a semmivel. Még jó, hogy van autowalk, így aztán sétálnod sem kell, elég kivárnod azt a francos időt, még odaér, ahová kell, hogy folytathasd a "játékot". Az a bizonyos csápos ollós egye ki őket, pedig érdekelne, hogy mi lesz a történet vége.
-
Steve1207
veterán
Egész szép quality-ben, de motion blurt kikapcsolva is van azért egy elmosás mindkét módban, ahogy néztem. Mindenesetre korrektnek tűnik.
Érdekesség: Just Dance kedvelőknek, Joy-Con-hoz készült egy mod pc-re, így a switch kontrollert is lehet használni hozzá xboxon, mert megoldja az eszköz csatlakoztatását. Nincs disconnect se, ami telónál néha tapasztalható. Plusz alapból jobb lehet, mint ezekkel a tepsi telefonokkal bohóckodni
JoyDance néven fut github-on.#85209) homerhamm: amúgy elég fun lenne, ha át lehetne venni arra az időre és az utolsó körtől visszavenni a versenyzőre pl.
-
adrian94
őstag
Sziasztok
Tudtok olyan listát küldeni ahol felvannak sorolva azok a játékok amivel lehet multizni/coop-ozni úgy, hogy én pc-ről játszok, haver meg xbox-ról?
-
steewcv65
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kerdesem,hogy az ismerosomnek nem tolti be a warzoneban a tavoli texturakat.Lehet orvosolni egy masik vagy gyorsabb ssd-vel?
-
ρσгτσ
addikt
Chernobylite Now on Next-Gen Consoles and Enhanced on PC!
"Chernobylite, the survival horror RPG set in the Chernobyl Exclusion Zone, has launched on PlayStation 5 and Xbox Series X|S. Stalkers on PlayStation 4 and Xbox One can upgrade to the next-gen version of Chernobylite through a free update."
-
ρσгτσ
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Házimozi belépő szinten
- Bittorrent topik
- VR topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Hyundai, Kia topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Sokat kellene meg gyakorolnia az ilyen fejlesztoknek, ha be szeretnenek torni a mufajba.
Lords of the Fallen, egyszerűen van egy pálya BOSS ott valahol az elején még vmi arénába és nem tudom ki nyírni kész. A harmadik ilyen beteg game pedig a Mortal Shell. Arról inkább nem is nyilatkozok
Hát ez valami baromi jó játék. Több, nagyobb, jobb, mint az előző részek. Ez az új kamerakezelés nagyon tetszik. A karakter fejlesztések is jók. A humorfaktor a szokásos, néhol már nagyon fárasztó. Érdekes olyan jeleneteket megnézni vagy olyan utakon végigmenni, amik a filmekből kimaradtak. A grafika a szokásos, de a fény árnyék effektek sokat javultak. A hang is nagyon jó, az effektek ugyanazok, mint a filmekben, a dinamikus zene meg sokat hozzátesz a hangulathoz. Szóval ez egy remek játék lett, amit nyugodtan ajánlok a széria rajongóinak, de újoncok is bátran tehetnek vele egy próbát.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

IntelKiller7