Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
homerhamm
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem rossz ez amúgy.
-
l.skywalker
Topikgazda
COD: MW2 Logo már van

Infinity Ward on Twitter: "#ModernWarfare2 https://t.co/5wgtkph59W" / Twitter -
negyven2
nagyúr
Activision Blizzard Stockholders Approve Proposed Microsoft Transaction
Rajtuk már nem fog múlni...
-
ρσгτσ
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
vagy...
"There is no indication that Wall Street "believes the deal will fail". MSFT/ACTI is trending at ~70/30 from the market, w/ a year+ of "time value of money" discounts in an inflationary environment also incorporated.Complete, unmitigated, bullshit."
Jason Schreier -nek mostanában kicsit inkább hatásvadász cikkek tapadnak a kezéhez. Majd meglátjuk...
Egyébként AB -nak ennél csak lejjebb lesz, ha meghiúsul az üzlet...és most sem túl jó a helyzet.
-
Steve1207
veterán
Úgy néz ki a Fifa 22 és a BF2042 is elérhető az EA Play-ben teljesként, viszont GPU-s EA mellett eddig nem megy csak külön előfizetve. Elméletileg május 5-én kerül bele "hivatalosan" is mindkét cím.
EA Play: FIFA 22 und Battlefield 2042 ab sofort für Abonnenten verfügbar -
negyven2
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Hát akkor abból az összegből megveszik a Take-Two/Ubisoft/Square Enix triót... Esetleg még ráadásnak a Sega-t

-
AMD Power
titán
Elakadtam a Remnant-ban. Ott tartok ,hogy:
"Use the Undyng King"s Key"
Valaki help?
Ötlet. Néztem Youtube-on videót is de nem tudtam rájönni merre tovább.
-
.LnB
titán
Szép lassan haladunk a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga-val. Meglett az összes Capital Ship. És az első trilógia küldetései (nem a helyszínei) maxolva vannak.
A tervem az, hogy előbb a küldetéseket csinálom meg, és majd csak utána a területeket. Utóbbiak lesznek szerintem a melósabbak, rohangálni, keresgélni minden fele.
De már 48x Studs szorzóval toljuk. -
törölt tag
Oké, hello...
The NBA Playoffs are officially underway, and basketball fans have the chance to create their own playoff moments. NBA 2K22 – the latest iteration of the top-rated NBA video game simulation series – is now available for Xbox One and Xbox Series X|S with Xbox Game Pass.
-
hombre[EU]
nagyúr
-
consono
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
November még nagyon messze van...
-
icemad
nagyúr
Én arra leszek kíváncsi, hogy mi kerül be Ps oldalon. Melyik exkluzív cím? Gyanítom ugyanazok a címek bent lesznek, amit a ps5 vásárlók is megkaptak. Lesz e lehetőség ps5 címekkel játszani ps4-en stream alapon, stb. Érdekes lesz, de jó hogy eszembe jutattad, még ki kell maxolnom az ottani előfizetést is.
-
.LnB
titán
Tippejünk már, hogy június 22-én (amikor elindul a PS előfizetéses rendszere), mi lesz ami bekerül majd GP-be? Nekem van egy olyan érzésem, hogy az MS tartogat oda majd valamit. Talán az ActivisionBlizz játékokat?!
-
törölt tag
-
icemad
nagyúr
válasz
üzenetére
Esküszöm én azt sem tudom, hogy mi van az accessibility menüben.
A rezgés nekem pl bejön, de én ilyen kis perverz vagyok. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azt viszont a legtöbb műszaki eszközömnél megcsinálom, hogy végigtúrom a beállításokat, hogy mi mire jó. Telefon, tv, erősítő, konzol, internetes rádió, Google home cuccok, stb. Persze a használati útmutatót is elolvasom, pedig az a mai világban már ciki.
A "quit kereséses achievement" szerintem mindenkinek megvan itt a fórumon.
Nekem is. -
törölt tag
válasz
icemad
üzenetére
Én pont nemrég írtam, hogy a konzol anno arra lett kitalálva, hogy bekapcsolod, elindítod a játékot és játszol. Na most ez erősen kezd megdőlni, mert két percig kell böngészni az accessibility menüt, hogy mi az, amire nincs szükséged. Első konzolos élményem anno nekem is ez volt: hol van a quit?
Jut eszembe, ezeket már illene megjegyeznem: GwG bejelentés minden hónap utolsó csütörtökje, vagy véletlenszerű?
-
icemad
nagyúr
válasz
heavygrip
üzenetére
Kilépni nem is igazán kell a játékokból. A kontrolleren a nagy középső xbox gombot megnyomva jön elő a menü, ott tudsz egy csomó mindent intézni. Ha nyomvatartod, akkor a kikapcsoló menü jön fel. Elsőre fura PC után, de hamar megszokod. Pl, ha jól van beállítva a konzol, akkor kikapcsolva is tudja telepíteni a játékokat. Akár távolról is, ha pl mobilon indítasz egy letöltést. Sok kis apró finomságot tudnak ezek a gépek, amiben jobbak, mint egy PC. Pc viszont többmindenre jó.
-
Mizol29
senior tag
Konzolos játékoknál nincs hagyományos Quit ez nem pc
Bocsi válasz akart lenni meinmaurer22
-
heavygrip
senior tag
-
heavygrip
senior tag
Sziaz. Segítséget szeretnék kérni.
Tegnap megvettem a far cry new dawnt. Hogy lehet ki kapcsolni azt hogy ne rezegjen a kontroller?
tegnap jött meg a Series X, előtte nem volt konzolom, bocsi ha bugyuta a kérdés, de ez okból kifolyólag van
-
Bad Pritt
félisten
-
Moby
veterán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Ott sem muszáj bóklászni, az egy opcionális dolog benne. Ha akarsz elmehetsz fűszálat számolgatni, ha meg nem akarsz, kihagyod, és odaugrassz. Ez már nem a soulsok sétálószimulátora. Ráadásul van térkép, ami mindent mutat, célirányosan lehet menni, de nem tudom elképzelni, hogy bárki is önszántából kihagyta volna benne az exploration-t, mert az egyedi from hangulat az még a nagy semmi területek ritkás történésiben is ott van. 90 óra alatt kiugrott belőle minden acsi, de még vagy 30-at ottmaradtam baszódni azokkal a helyekkel, ahol nem is jártam. Aztán nekimentem előről egy tökmás builddel. Aztán nagyon lassan és nehezen, de végül lejöttem róla. Modnjuk a lejövéshez pótszerként végigvertem a BB-t újra, a DaS1-et sokadszor, meg az S&S-t két platformon, kicsit megnyomtam a Sekirot, és mostmár talán azt mondhatom, hogy elmúlt az ER függőség. Persze letörölni még nem mertem. Az majd egy másik fázis lesz

-
Bad Pritt
félisten
Van, csak akkora a világ, amihez háromszor ennyi püré kéne. Mintha megszaladt volna a ceruza a grafikus szan kezében, miközben a térképet rajzolgatta, aztán nem sikerült utolérni őt.
(De azt hozzáteszem, hogy az egész open world-öt skipelni lehet egy átlag végigjátszáshoz is, legacy dungeonból legacy dungeonbe ugrálva végig lehet menni a játékon szerencsére.)
A Sekiro legalább zsúfolt volt a maga kis kompakt módján. -
Moby
veterán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Blasphemous épp itt megy a képernyőn, nincs 1 órája, hogy megvettem a nagy S&S2 várakozásban pótléknak
Egyszer már tettem vele próbát pécén, akkor nem kapott el, talán most elvisz a végéig. De ez kevésbé ez a stílus, ez ilyen már inkább metroidvania, nem igazán soulslike. Az S&S az pure souls. Minden loptak, de jól loptak, és azt szabad 
-
Moby
veterán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Na én ilyeneket marhára nem veszek day1 pont ezért. Fallen Ordert mondjuk pont nyomtam megjelenéskor, de csak azért, mert EA originsben landolt, és háromezerért végignyomtam. Meg az szerintem más szempontokból is kissé ergya volt, ilyet nem vennék sok pénzért.
De a from ilyen rövid játékot ne csináljon. Ne csak az ára miatt, hanem mert hamar vége, és az nem jó
ER-el ilyen gond nincs is. Adja a kontetot böcsülettel. 
-
Moby
veterán
Csak ismételni tudom magam (#85299), akinek bejön ez a stílus, és akar könnyűt, fillérekért megvehető a Salt and Sanctuary. Az sem hosszú, de olcsó, iszonyú szórakoztató, és ez tényleg nagyon könnyű, de tud mindent, amit ebben a zsánerben tudni lehet. Nem egy ER vagy Nioh, de azért üt a maga módján. Engem annyira behúzott, hogy miután lement X-en, megvettem PS-re, ott kiplatináztam 16 óra alatt. Azóta meg a SKA discordján csücsülök, és várom a híreket hogy meg lehet venni 10-én a folytatást
-
Steve1207
veterán
Szeretek kószálni meg nem vagyok egy nagy harcos
de mondhatni bejártam az egészet megint most a fő előtt, meg a fő bossokba lazán órák mentek fejenként. Amúgy mászkáltam, farmoltam a skilleket, kb 5 képesség maradt így az első után (igaz kb a felénél esett le, hogy azért nem nől sokszor, mert halálkor feleződik), szóval erre is figyelve szerintem meglenne mind már.
De jogos a rövidség, szerintem, aki ezeket keni vágja úgy végigmegy az egészen, mint más egy sima Gears-en kb.Szerk.: lopakodás: amikor mögé sunnyogsz és leszúrod. Nekem a kedvencem, órákat elszöszölök, hogy leszedjek így 10 embert vagy kivárom, hogy ne figyeljenek annyira, ha kicsit észrevettek
Nyilván van, ahol átrohanok a főbbekhez, de amúgy kb a háromnegyedétől volt csak jellemző, mindig mindenkit szedtem, meghaltam, újra, szeretem. -
Moby
veterán
válasz
Steve1207
üzenetére
Hova a jóistenbe ment bele az a rengeteg idő?
Valami 55 óra alatt platináztam anno. Ez volt vele akkor a legnagyobb bajom, hogy olyan elképesztően rövid volt, hogy rablás volt az ára. Nemrég megint elővettem, ma azért van már vele más bajom is.../a lopakodás részét nem is értem. Az összes souls ilyen. Végig lehet szaladni az egészen, a bossokon kívül senkivel nem kell leállni hadakozni ha nem akarsz. Így 5-6 év után nemrég megint elővettem a BB-t, 23 óra alatt végigszaladtam az egész játékon az összes bossra. Speedrunosok megcsinálják ezt már 3 alatt is

-
Steve1207
veterán
Na feladtam egyelőre, mondjuk úgy, hogy végigjátszottam a Sekiro-t fő boss nélkül (megvár)
Egyszerűen nem tudom lenyomni, a játékba így is 120 óra belepörgött 1-1,5 hét alatt. Az egész zseniális, rengetegszer volt, hogy "mára elég ennyi" 6-7 játékóra után, erre csak visszakapcsoltam még akár 2x is egy-két órára.
Nem vagyok nagy soulsos, Code Vein pörgött végig meg a Surge egy darabig régen, egy BB-ben meg talán az első checkpointig tudtam kiszenvedni anno. Viszont itt nagyon jó a lopakodás is, mint a régi Commandosban, Desperadosban, vagy az "új" TR szériában, hogy úgy kapod el az ellent. Teljesen utóbbiakra hajaz nálam, sima TPS akciójáték inkább (TR, UC, Jedi FO jelleg), néha nyomsz egy healelést aztán jónapot. Valamint az ellent se kell teljesen lenyomni, ha elfogadhatóan harcolsz.
Persze a mini boss-okhoz ügyeskedni kell, (azokból szinte mind megvolt szerintem), a főkhöz meg sokat gyakorolni, hogy mit és mikor csinálnak, de én úgy 4-5 tárgyon kívül nem használtam semmit (heal cuccok, confetti, meg egy ellenszer). Maga az, hogy megmurdelsz itt nem tűnik kínkeservesnek egyáltalán, mert 5 mp alatt vissza lehet menni és már próbálkozol újra más taktikával, élvezetes és nem kell a pálya harmadán végigloholni érte, a sima elleneket meg gond nélkül le lehet kaszabolni. A többi meg csak felfedezés és móka, én nagyon bánom, hogy ennek nem ugrottam neki megjelenéskor, mert "nehezebb, mint a legtöbb soul", közben pár boss kivételével sokkal könnyebbnek érezni a fentebbi átalakítások miatt szerintem. -
-
ProEvoFan
nagyúr
Használ valaki ilyen tévét?
PHILIPS 43PUS7906/12 [link] Ha igen, akkor pls írjon róla egy kis véleményt.
A gyerekszobában lenne XSX mellé.Semmi elvárások nincsenek, csak ne legyen IPS a kijelzője. Infót nem találtam róla, hogy milyen. Remélem VA paneles tévé. -
AMD Power
titán
Olyan büszke vagyok magamra,hogy újra elkezdtem a Remnantot. Elején nagyon küzködtem vele. Most már egyre jobban megy. Mondjuk az igaz,hogy volt olyan Boss aminek 3-an, 3x álltunk neki. :)
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
Game Pass tagoknak nyártól elérhető lesz az Early Access verzió [link]
-
dunc
nagyúr
Köszönöm nektek!
-
Steve1207
veterán
Alzán látva Elite 2-ből van felbontott, garis termék, ha megvan a 3e-es kuponotok 40e-ért behúzható akár (egyikre 21 hó garit írnak leírásban, arról érdemes egy screent menteni vásárlás esetén és le van tudva majd 2 évre, ha baja van, mert amúgy csak 1 év a hivatalos).
-
l.skywalker
Topikgazda
Én nem játszottam vele, de valami páncél és fegyver lelőhely lehet: England, Assassin's Creed Valhalla Map (guides4gamers.com)
-
l.skywalker
Topikgazda
Disney Dreamlight Valley - Announcement Trailer
ingyenes Disney élet szimulátor 2023-tól -
EasyLife
aktív tag
válasz
Norb79
üzenetére
Köszi! Akkor megnyugodtam, bár még nem teljesen, mert nem igazán használtam mostanában és tegnap kb fél óra után ki kapcsolási lemerült. Aztán szerintem egy rossz USB kábeltévés tettem pc re tölteni ami pár óra alatt elvileg 3/4 ig töltötte viszont ma 10 perc alatt lemerült, utána felraktam a telefon töltőjére már gyári kábelel kb 3-4 órát volt rajta utána nyomtam egy kontroller frissitést ami elvileg sikeresen lefutott de utána nem működött a kontroller. Pc-n és iPhone viszont igen, Xbox restség után már működött viszont már pirosan jelezte az akksit. Azóta xboxba dugva tölt… elvileg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- Sony PS 5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- 27% - MSI MAG CORELIQUID 240R V2 AIO vízhűtés!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meg a Returnal, de az meg nem is érdekel.

Én meg megvettem már őket korábban...

Jó játék, de ennyi, csak szimplán jó. Koop miatt még fent van, de inkább megvettem a DS3-at, annak jobban tolerálom a hülyeségeit.
Valami 55 óra alatt platináztam anno. Ez volt vele akkor a legnagyobb bajom, hogy olyan elképesztően rövid volt, hogy rablás volt az ára. Nemrég megint elővettem, ma azért van már vele más bajom is...
IntelKiller7