Hirdetés
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- One mobilszolgáltatások
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
Tényleg csak ilyen durva drága lehetőség az xbox memóriáját növelni?
Seagate Expansion card -
zsocy
őstag
válasz
hombre[EU] #84890 üzenetére
Nekem meg rohadtul tetszik. Mennyire mások vagyunk!
-
hombre[EU]
veterán
hát ez a Halo sorozat...maradjunk annyiban,hogy hū lett az infinite-hez
-
Steve1207
veterán
válasz
icemad #84877 üzenetére
Na igen, de ennyi erővel kb a Midnight Clubot is hozhatnánk, az meg legalább 15 éves cím. Nem is akartam 5 évnél régebbi címekkel nagyon példálózni, hát haladjanak már a játékok. TDU-t amúgy jó, hogy mondtátok, el is feledkeztem róla
Remélem a Kylotonn-nak nem lesz túl nagy falat azért az open world, mint autókázós rész nem gond nekik.
-
válasz
AMD Power #84883 üzenetére
Akkor már csak a végjáték van hátra? Hányadik befejezést kezded el? Egyébként nem kell az egész játékot újra kezdeni ha ki akarod próbálni mind a 3 utat a befejezéshez (hanako, nomádok, rogue), mert a végén visszarak a főtérképre ha akarod és az éttermes résztől nekimehetsz újra a végjátéknak. Szerintem érdemes mind a 3-at megnézni milyen.
U.i:
A "zenész gyerek" a Kerry nem fixer azért nincsen a térképen. Ő Johhny Silverhand együttesének tagja volt. -
Menni
csendes tag
Be lehet jelentkezni xboxra és pcre egyszerre? Le lehet tölteni ugyanazokat a játékokat a két eszközre?
-
ProEvoFan
nagyúr
-
Redneck
nagyúr
Jó lenne egy igazán fasza Underground 3, de talán a legtutibb az volna, ha a az eredeti NFS koncepciót frissítenék fel. Szakaszos és körpályák változatos helyszíneken, a legjobb verdákkal, és korrekt mesterséges intelligenciával. A szakaszos pályákon és multiban elférnének a rendőrök is, de csak mértékkel, nem pedig agyatlan módon. Nem kell feltétlenül több száz verda, ultrakomoly tuning, meg eszetlen rombolás, szerintem láthattuk, nem az a jó irány. Egy hagyományos utcai versennyel nagyot dobhatnának, ahol néha egy pink slip bossfight is elférne. Maga a versenyzés élménye, és a hangulat vinné a hátán.
A lényeg, hogy értelmes fizikát pakoljanak alá, és versenyzésre késztető zenéket. Mivel divat mostanság, futhatna simán "The Need for Speed" címmel.Persze ez csak az én véleményem. A marketingesek biztos kiszámolják, hogy a fizika nélküli arcade irányítás, a 300-zal driftelés, a csiricsáré szar kiegészítők, és az agyatlan zúzás is elég a sikerhez...
-
ρσгτσ
addikt
válasz
30z.Samu #84873 üzenetére
Gyakorlatilag is, és szeptemberben érkezik, ha nem csúszik tovább a megjelenés.
-
Redneck
nagyúr
Lehetne egy jó új TD, NFS és Crew is, de azzal kéne kezdeni hogy rendes irányítás és fizika. Ezzel a túltolt arcade hülyegyerek vonallal, nem tudom mit akarnak.
Egy a klasszikusabb NFS vonalon mozgó rész, egy a TDU1-hez jobban hasonlító Test Drive, és egy jó fizikájú Crew sokakat vásárlásra ösztönözne szerintem. -
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Steve1207 #84866 üzenetére
A fenti is Jeff Grubb -tól származik, szóval majd meglátjuk.
Amúgy szerintem nagy mentőöv ebben a kategóriában egy normálisan megcsinált The Crew 3 lenne, de az nem mostanában lesz.
Én inkább Test Drive Unlimited Solar Crown -t várom. Meg persze majd a Motorsport -ot...ha már autózás.
Az FH sorozat nekem egy kicsit elfáradt. Szép és jó, a környezet is jobban tetszik az 5. részben, mint a 4 -ben, de már nem köt le annyira.
-
Steve1207
veterán
válasz
homerhamm #84864 üzenetére
Remélem nem is arra fog hajazni, hogy arra rúgdosgasson
Abból a szegmensből, amit, pl a Heat is elindított nincs egy hasonló autós játék és ha ráérez az ember szerethető (én rühelltem az elejében aztán maxoltam, de nagyon szokni kellett).
Mondhatni elegem is van a jelenleg aktív címekből, de a hátam közepére se kívánom a FH szériát sokszor, pedig tényleg etalon, de inkább az újaknak mára szerintem. FH4 jobban lekötött, mint az 5, ment is a levesbe. Mi van még, Grid? Ugyanaz, mint az előző szinte, itt-ott javulással, de még így is többet nyújt az előző potom pénzért a dlc-vel (na meg nem acélos minőségben az új sem). Más épkézláb ténylegesen arcade nincs is szinte.
A FH4 meg szerintem idén ki is kerül pass-ból a licencek miatt, aztán már csak mehikó marad. -
negyven2
veterán
Nem kapkodják el ezt se
Cyberpunk 2077 paid story expansion will launch next year - and more DLC is in the works
-
ρσгτσ
addikt
-
negyven2
veterán
New Need for Speed reportedly combining photo-realism with "anime elements"
And will be set in a fictional Chicago. -
negyven2
veterán
Kis érdekesség.
Utána kellet néznem, de jól emlékeztem, hogy kicsit furcsán közli ezeket az adatokat a CDPR.
- 2019. júniusában bejelentették, hogy a teljes 'The Witcher' széria elérte a 40 milliós összeladást, és ebből több mint 20 millió példányt a 'The Wicher 3' tett ki.
- 2020. áprilisában a 'The Witcher 3' eladásai elérték a 28 milliós eladást. Míg a teljes széria elérte az 50 milliós eladást májusban.
- 2021. áprilisában az eladások elérték a teljes széria tekintetében az 50+ milliót, míg a 3 rész 30+ millióban kelt el (ami eladásilag a legjobb éve volt a megjelenése óta.
- És ugye az általad is linkelt bejelentés alapján elvileg a mai napig elment a teljes szériából 65+ millió, Witcher 3-ból meg 40+.
/CP2077 esetén ugye az első 21 nap alatt ment el belőle 13+ millió, máig meg 18+ millió.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
AMD Power #84856 üzenetére
Akit elkapott a sztori és a játék hangulata, az a hibái ellenére is szereti. Szerintem e tekintetben tényleg jó alkotás, és nem igazán hozza ezt más játék. Vagyis nincs konkurens ebben a cyberpunk világban.
Egyéb részeket tekintve viszont a "versenytársak" többet nyújtanak...és itt nem csak a hibákról van szó.
-
balazs025
senior tag
Attól függ, hogy mit tartunk sikernek. A befektetett pénz bőven megtérült, ez tény. De, ha azt nézzük, hogy mi lett a részvények árfolyamával vagy hogy mik voltak a cég előrejelzései (30 millió körüli), akkor már nem annyira sikeres.
És az, hogy ilyen drasztikusan lelassult az értékesítés (komoly akciók mellett), már jól jelzi, hogy ez a magas eladási szám inkább köszönhető a hypenak és nem magának a játéknak. Mondom ezt úgy, hogy én nagyon élveztem, és várom az expansiont.
-
válasz
AMD Power #84829 üzenetére
A 1.5-ös frissítés óta elvileg jelzi ha már minden küldetést megcsináltál egy fixernél. Jutalmat is ad. A küldetéseket egyébként is jelzi a térképen akkor is ha nem vagy a közelében, akkor is ha nem hívott még a fixer, hogy kiadja a melót. Végül is csak achievmenteket kapsz ha megcsinálod a rendőrségi balhékat meg felszámolod a szervezett bűnözési fészkeket. Ha ezekkel is megvagy és minden küldetést megcsináltál akkor már csak a különböző befejezések végigjátszása van hátra. Én már azokon is túl vagyok. Csontra kijátszottam a játékot mindkét nemmel és mindhárom "kaszttal". Nekem már nincs tovább sajnos.
-
ρσгτσ
addikt
eFootball SEASON 1 Patch Notes javításokkal.
+ videó
-
Wesder
titán
válasz
JamesHun #84842 üzenetére
Azért annyira nem nyomi, mert egyszerre 8 controllert is tud kezelni, ami BT-n nem menne, illetve a hang is àtmegy vezetékmentesen, ami BT adapterrel szintén nem működik. Egyébként arra lett kitalàlva hogy az első szériàs One controllert tudd vezetékmentesen a PC-vel hasznàlni.
-
JamesHun
addikt
válasz
Wesder #84839 üzenetére
ha tudom ennyire nyomi, akkor azt vettem volna. még olcsóbban is kijött volna a móka, csak gyorsan kellett és annyira nincs kihangsúlyozva, hogy PC és Xbox között nem lehet váltani, hogy meg se fordulta a fejemben, hogy nem megy egy 10K adapterrel az ami egy 5K-s BT adapterrel megy . Na mind1
Így jártam. -
ρσгτσ
addikt
-
JamesHun
addikt
válasz
Wesder #84815 üzenetére
hát én MS cucc VS MS cucc között váltogatnék és kevésbé érdekel a Cloudos telefonos baromság
Van elég PC-s játékos táboruk, gondolhatnának azokra is akik tolják Series gépen és PC-n is.
Már a Sima One érában is pl a Witchert PC-n toltam a One kontrollerével a TV-re kilőve. -
axlfsi
veterán
Ez azért tényleg jó lesz, ha majd ki is használják a fejlesztők!
-
T.Peter
őstag
válasz
Mengele #84824 üzenetére
Ne a felbontastol tegyuk fuggove, hogy S vagy X kell. Ha az X altal biztositott elonyok fontosak szamodra, akkor legyen X. Hiaba csak 1080p a megjelenitod, attol meg az X nagyobb felbontasrol fog lefele skalazni, szoval jobb lesz a minoseg mintha 900-rol skalazna felfele 1080-ra. Tovabba kisebb esellyel sporoljak ki az AF-et, szoval jobb lesz a textura reszletesseg, tobb jatekban lesz lehetoseged 120fps-sel jatszani (vagy 60-nal ha S-en valamiert 30 a max az adott jatekban), jobb lesz a draw distance, stb.
-
Mengele
tag
Vettem egy Xbox Series S.
Ami Gigabyte CV27F (1080p 165hz 1ms) monitorra van rákötve.Gyárilag adott HDMI (Xbox) kábellel.
A kérdésem:Ha nem akarok váltani 4k -ra, később se akkor nem is lesz szükségem majd egy Xbox Series X -re?A Helpet elore is köszönöm.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
homerhamm #84822 üzenetére
Itt vannak az ESO Free Play Days részletei:
Play For Free - The Elder Scrolls Online -
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #84812 üzenetére
Kérdés hogy szoftverfrissítéssel megoldható e az hogy több eszközt is megjegyezzen a controller szabvanyonként.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
JamesHun #84814 üzenetére
Na, megtaláltam. Tavaly szeptemberben kaptam azt a választ, hogy továbbították ezt az igényt a "csapatnak"...(1) James Shields on Twitter: "@dreynreh I am seeing people ask for multiple Xbox Wireless hosts or multiple Bluetooth hosts so will be passing the feedback on to the team. Thanks for letting me know" / Twitter
-
fant0mi
őstag
válasz
De jó, hogy ez feljött! Nem tudtam ezt a funkciót, de nagyon kellett nekem.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
JamesHun
addikt
válasz
nem mondom mit gondolok erről
hivatalos MS cucc, szarik működni
Filléres BT modul, megy rendesenköszi az infót
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
JamesHun #84808 üzenetére
Na azért nem vált akkor, mert csak BT és Xbox WiFi között tudja. De a stick ugyanúgy Xbox WiFi szabványt használ mint a konzol. És így nem tud váltani. Anno be(s)írtam ezt a Twitteren az illetékesnek, azt mondta hogy ez jogos felvetés és majd utána néznek, de ez már fél éve és azóta sincs semmi
-
axlfsi
veterán
válasz
Bogyi007 #84788 üzenetére
Hát ez nem tudom, de vettem belőlük hármat is 😎
Késő este megnézem neked... Egyébként jól szól, szeretem, kényelmes is (laptophoz használom perpill), de brutál bosszantó, hogy sehol nem látod a töltöttségi adatokat, egyszer csak, a vége felé pedig olyan hangerőn csippan hármat, hogy belefájdul a füled(mintegy jelezvén, hogy már nincs sok hátra az akkuból)
-
homerhamm
addikt
válasz
csuvicsuva #84806 üzenetére
-
JamesHun
addikt
válasz
l.skywalker #84807 üzenetére
a hivatalos xbox sticket használom
-
JamesHun
addikt
ez a kontroller synkronizáló gombbal dupla klikkes váltásnak van valami trükkje?
az egyik kontrollerem PC vel és az xbox al is használva van (én minecraft PC-n, gyerek meg a másikkal fixen xboxal, aztán mindketten xboxal pl Lego Star Warsba).
Valahogy erre a dupla klikkre semennyire se reagál a kontroller, mindig újra kell szinkronizálnom hol ide, hol oda a kontrollert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Építő/felújító topik
- Padavan firmware
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- Külpolitika
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Eladó használt Xbox series X
- PlayStation 3 Slim/SuperSlim 4.90 HFW - HEN, programokkal és 3 hónap garanciával eladó!
- hóember74 részére Playstation 5 Slim 1TB Lemezes konzol + 2 Joy + 2 játék
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- 12 részletre , MSI Cyborg 15 gamer laptop RTX 4050
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest