Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Vivo X200 FE – fenséges méret
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
ricshard444
üzenetére
Egyet értek veled.Ha csak a grafikát nézzük, számomra érthetetlen a hurrá hangulat... Performance módban gyenge a grafika. Qualityben rendben van, de a 30 fps miatt darabos a látvány. Kicsit szomorkás is vagyok ezmiatt...

Hombre[EU] jól mondja. A felbontást kellett volna lejjebb venni.
Fiam két napja játszik vele, én meg aktívan nézem ahogy versenyzik. Kicsit magára hagytam, közben visszajöttem és nem vettem észre , hogy váltott az FH4re, mert a haverjával coopoztak már, akinek még nincs meg a FH5....
A játék rendben van, csak szoknom kell a "minden konzolra optimalizált" látványt. Vagy nem is tudom hogyan fogalmazzam meg a grafikai színvonalat.
Az FH5 esetéből kiindulva már nem várok sokat, konkrétan semmi nextgen érzést a GT 7-től sem. Amíg nem hagyják békén az előző generációt, addig nem lesznek itt igazi nextgen játékok...
Talán majd 2023tól... -
rdt89
addikt
válasz
30z.Samu
üzenetére
Én is a H4 Series X frissítése után kezdtem észrevenni, hogy valamiért a játék most hamarabb lefáraszt és fejfájást okoz, de most a H5-nél se vett visszább és akkor kezdtem el gyanakodni erre.
consono:
Nekem az FC6 egyedül nem okozott ilyen problémát, de az autós játékoknál a 60fps tönkretesz.
persil:
Így, hogy mondod igazad van, tényleg adott játéknál rajzolódik ki, konkrétan az autós játékoknál van bajom, az FPS az nem feltünően fáarszt. -
oriic
HÁZIGAZDA
Megvan az 1 millió Forza Horizon 5 játékos.

-
darkstreet89
tag
válasz
viperabácsi
üzenetére
Én most jannidtól vettem, mert musztiiinál nem volt aktiváció kód. De jannid is rendben van amúgy. Bár a 300 Ft szívtam, mert hiába mutatta bejelentkezve, hogy 300Ft ismét egy hónap, már fizetésnél teljes hónapot vont vissza.
-
válasz
viperabácsi
üzenetére
Nekem mostanában jár le. Tőle tervezem beszerezni.
-
30z.Samu
titán
válasz
viperabácsi
üzenetére

-
viperabácsi
addikt
Gondolom GPU beszerzése még ajánlott musztiii fórum társtól apróról.
-
parandroid
félisten
válasz
ricshard444
üzenetére
Eleve úgy lett kiadva, hogy ez a 4, csak új sztorival / UI-val / környezettel. A fő szempont az volt, hogy megjelenhessen valami, amíg készül az új Forza motor. Na, az majd odabasz, csak aztán ne legyen sírás, hogy nem megy el One-on.
p
-
krx21
nagyúr
válasz
ricshard444
üzenetére
Már én is játszottam vele pár órát, szerintem teljesen rendben van a grafika. (Oled 65”/60fps). Úgy beszélsz róla, mintha nem egy játékot játszottunk volna…
Pedig én is szeretem a grafikai minőséget, kb. hozta amit el lehet várni. Én már rég nem várok csodát sehol. Annál több a tapasztalatom…
Mivel a Microsoft egyik presztízs játéka, biztos vagyok benne lesz még javítva…
-
ricshard444
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Egyetértek, kérdés, hogy foglalkoznak e még ezzel a részével.
-
persil
nagyúr
válasz
Czimby
üzenetére
Aki a minosege miatt szereti a destiny-t, az sikitva gyujtja fel a gepet, a tv-t es a lakast is az outriders-tol.
Az egy b kategorias lovolde, nulla tartalommal, bena grafikaval, borzaszto hangokkal es zenekkel. Egynek elmegy szodaval, ha nem tul igenyes az ember es eleg alacsonyak az elvarasai.
De egy destiny/division nem koroket, hanem fenyeveket ver ra.
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
ricshard444
üzenetére
nem tudom, de itt egy quality módhoz közeli minōség 1440p60 (+ egy rendes TAA) szerintem jobb kompromisszum lenne
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
ricshard444
üzenetére
Egyrészt érthető a csalódottságod, másrészt viszont talán egy kicsi túlzóak az elvárásaid. Ez a játék még szinte meg sem jelent, később biztosan javítanak majd az optimalizáción (minden platformon ráfér).
-
ricshard444
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Miért lenne vicc?
Itt egy hardver ami messze túlmutat az előző generáción és mégis mivel szebb ez, mint a 4 ami One-ra iródott? Sokkal agresszivabban butitja a képet, mint bármi amit eddig láttam konzolon. Ha úgy fogom fel, hogy ez egy "olcsó" hardver, akkor rendben van a kompromisszum. Ha úgy nézem, hogy tudom a számitási teljesitményét és az előző generáció effektiv tudását, akkor érzem igazán viccnek.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
ricshard444
üzenetére
"Én nem vagyok képes elhinni, hogy ennyit tudtak kihozni az XSX -ből, ez vicc." - miért lenne vicc?! Egy csúcs videokártya is kevés ehhez a játékhoz (4K felbontáson). Mindent maxra húzva (MSAA 8x) sokszor beesik 60 FPS alá a keppfrissítés. Én nem is tudok így játszani vele, ezért vissza kell vennem 4x-re ezt az értéket. Szval akkor szerinted, h kéne ezt egy konzolra optimalizálni? Mondjuk csökkenthetnék a felbontást is, de annak valószínűleg még nagyobb népharag lenne az eredménye. Egyébként kíváncsiságból az előbb játszottam vele 10 percet boxon, szerintem egyáltalán nem olyan rossz a helyzet, mint ahogy te látod.
OK, Quality módban játszhatatlan nekem is.minilego: Működik, de haverod accountjára kell megvennetek a GPU előfizetést!
-
ricshard444
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
4-ben mennyire foglalkoztak a grafikai optimalizálással az idő múltával?
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
ricshard444
üzenetére
még nem láttam csak videókat, de a popin valami brutális 60fps mellett
indokolatlanul agresszív a lod, még az elōzō is jobb volt (pedig az sx arányosan "több" hardware-ben,mint az új játék). ezt még össze kell peccselni...
mivel nem lehet újraindítás nélkül módokat cserélni, ezért szerintem a 30ban maradok -
minilego
senior tag
Ha veszek gpu-t 3 évre azt a haverom is 3 évig tudja használni Home lehetőséggel? Én Series x-en a haverom meg pc-n. Ez így működik?
-
ricshard444
veterán
Ennyi nap után számomra csalódás a Horizon. Nem maga a játék, mert attól sok újdonságot nem vártam és nem is hozott. Amit hozott, az jó, ez egy szép munka, de ennyi.
Ami problémám van az az Xboxhoz köthető.
Rettentően nagy reklámot kapott a grafika, hogy mi milyen részletes, de azt kell mondjam 60 fps módban egy 55 colos TV-n 2 méterről nevezném csúnyának rengeteg helyen, de többségben is csak átlagosnak.Az árnyékok alacsony felbontásúak, sok textúrát elöttem tölt be, az árnyékokat szó szerint 10 méterrel a kocsi elött dobja rá a környezetre, a felbontás nem UHD, élsimitás az nem sok létezik, tiszta rece minden.
A bevilágitás / tükröződés elavultnak hat. Quality módban sok dolgot javit, más kérdés, hogy egy jelenleg elég új konzoltól a Performance alatt nyújtott grafika szánalmas és szomorú.
Én nem vagyok képes elhinni, hogy ennyit tudtak kihozni az XSX -ből, ez vicc.
Vannak olyan napszakok és területek amikre szó szerint rossz rá nézni. Mintha küzködne ezért a 60 frame-ért is a gép.

Anno közepes / alacsony beállitáson voltak PC-n a 3 / 4-ben ilyen árnyék és pálya kidolgozásos megszoritások.Semmi offenziv nincs benne, csupán a csalódottságom irom le az optimalizálást illetően.
PC-n egy koharens egészet nyújt a látvány, nem ilyen felemás képet.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
viperabácsi
üzenetére
Igen.
-
törölt tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Jó, kössél belém...

-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
üzenetére
Új-Zéland, nem Zéland. - Hol van Régi-Zéland?
viperabácsi: Igen!
-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Letöltöd és indul.
-
dunc
nagyúr
Srácok ha valakinek kell gép a Pécs MM be félre van rakva nekem egy X 199K ért árulják , úgy alakult, hogy nekem nem kell, de pár napig átvehető. Ha valakinek kell ép gép, valahogy megoldjuk!

-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Igen.
Czimby
Igen, be fogja tudni vàltani, ha Zélandról gifteled. -
Czimby
addikt
A jelenlevőkhöz képest jócskán lemaradva, de én is kitoltam az Outriderst!
Nálam 9/10 a játék. Nagyon bejött, pedig név alapján ki sem próbáltam volna.
Elsőre azt mondanám, hogy átskinezett Destiny 2,
így akinek az bejött szerintem ez is tetszeni fog.
Története is egész jó, grafika még nem nextgen de szép.
A harc/gunplay nálam 10/10, tetszett jó pörgős.
Egy hibával találkoztam, de azzal többször is sajnos,
ha a térképen kijelöltél egy uticélt, akkor nem mindíg sikerült tényleg oda navaigálnia.
Gyakorlatilag volt, hogy máshová kart utaztatni
Aki még nem tette és szerette a Destinyt az mindenképp tegyen egy próbát.
Más téma:
Ismerős meglátta nálam az FH5-öt.
Meséltem neki az Újzélandi mókáról is.
Ha megveszem neki ajándék ként a store-ban, be fogja tudni váltani?
(Neki nincs bankkártyája, én szoktam megvenni neki a dolgokat gift-ként) -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
viperabácsi
üzenetére
Nincs olyan hogy trial letöltés. Mobilos app-al bármilyen játékot le tudsz tölteni a gépedre, amelyet elindíthatsz ha megvetted és megjelent.
Ehhez jön extraként, hogy az Electronic Arts játékoknál van 10 órás trial, így ha van az accountodon EA Play (vagy Game Pass Ultimate), akkor az induláskor (Ami Battlefield esetében november 12. 09:00) játszhatsz vele te is max 10 órát összesen.
-
törölt tag
Egy óra múlva újabb FH5 Zélandi jàrat indul Standard, Deluxe és GamePass tagoknak.Ja hoppà, még csak vasàrnap van.
-
30z.Samu
titán
Van, hogy Nekem is fáj, de nem gondoltam erre. Vagyis arra igen, hogy biztos elfáradt a szemem, ha mondjuk egész nap nézem a monitort vagy a TV-t. De a frame miatti fáradtság eddig eszembe sem jutott. Lehet, hogy Nálam is közrejátszhat. De szerencsére nem fordul elő sűrűn.
-
rdt89
addikt
válasz
beyruth82
üzenetére
Igen hasonlít a ND-re, nálam betalált nagyon.
68632 Helmoras:
LG 4k tvn tolom Xbox SX támogatással, szerencsére vezetés közben sosincs semmi gond /kop-kop/, annyi max, hogy 4 óra folyamatos vezetés után az életkedvem is elillan.
68633 30z.Samu:
Én se gyanakodtam erre, azt hittem öregszem de mikor visszavettem 30ra, teljesen elmúlt a szem és fejfájásom, valamint jobban esett a 30fps, én egy olcsó gamer testre kalibrált játékos vagyok.
-
Helmoras
őstag
Van jelenleg forza horizon 5 aktiv ph klub? ha igen mi a neve, szivesen csatlakoznek, onnan lehetne gyujteni driveatarokat
-
30z.Samu
titán
-
homerhamm
veterán
Mi újság van Új-Zélandon? Tele volt a tegnap esti charter hazafelé?

-
AssAssynn
addikt
Nekem is vannak olyan játékok, amiket nem bírok. Főleg az ilyen nagyon pörgős, kamerarángatósak. Amikor megjelent a Doom, akkor néztem róla néhány gameplayt, hogy milyen lett, de csak kb. 10 percig bírtam nézni, annyira rosszul lettem. Nem tudom leírni pontosan, hogy mit érzek, de ahhoz tudnám hasonlítani, hogy olyan érzésem van a szememnél, homlokomnál, mint amikor biciklivel mész az alacsony ágú fák alatt (pl. erdőben), méghozzá nagyon gyorsan, és attól félsz, hogy arcom csap egy ág, és kényszert érzel rá, hogy eltakard az arcod, vagy megállj. Ezek a játékok is ilyenek, egyszerűen el kell takarjam az arcom, vagy abba kell hagyjam, annyira elkap ez a rossz érzés.
Nem tudom a tiéd ehhez hasonló e. -
rdt89
addikt
válasz
urbi73
üzenetére
Nekem nagyon tetszett, nálam 10/9 összesítve, én beletettem 80 órát és minden percét élveztem. Nagyjából lecsupaszítottam a térképet, várom a DLC-ket. Haverom aki annyira várta mint a messiást, gyorsan végigszaladt a küldiken és letörölte, mert neki ez a szemétből kókányolás nem tetszett. Szerintem mint játék és mint élmény mindent visz nálam, az eddigi legjobb FPS játék amivel játszottam, pedig én az FPS játékokat ne mszeretem, de ez lefoglalt nagyon.

#68611hackeeeee:
Vissza kellett álljak a 30fps-re, a 60-tól hányingerem lett és megfájdult a fejem, nekem hosszú távon a testem nem bírja feldolgozni.
-
urbi73
senior tag
Fry Cry 6 tényleg ennyire xar hogy nem irkál senki róla ?
-
hombre[EU]
nagyúr
emberek, egy üveg barackpálinka társaságában a HumanFallFlat komolyan be tudja durrantani a rekeszizmokat

-
Elderath
addikt
Vicces hogy valakinek sikerült elindítania BFet ma. Rakott fel pár képet meg kis videókat. Portal cucc nagyon ígéretesnek néz ki
-
Moby
veterán
Hihihi. Hahaha. LOL
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Házimozi belépő szinten
- Ubuntu Linux
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- ASUS notebook topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anime filmek és sorozatok
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- További aktív témák...
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Pedig én is szeretem a grafikai minőséget, kb. hozta amit el lehet várni. Én már rég nem várok csodát sehol. Annál több a tapasztalatom…
OK, Quality módban játszhatatlan nekem is.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
l.skywalker
IntelKiller7