Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
Raiden_47
üzenetére
Alapból kicsit mozgott a bal kar, az elejében mintha stabilabb és jobb lett volna, de nem vagyok vele megelégedve,mert most meg totál más poziban tartja a stabilitását akár, nem csak középen.
Amúgy a bekapcs gomb a legnagyobb bajom, épphogy a bal szélét kell nyomni eléggé erősen, hogy bekapcsoljon (vagy a közepét még erősebben). -
-
ρσгτσ
addikt
Blackwind - Release Date Trailer
2022/01hombre[EU]:
Abban én is, de a Halo -val is megelégednék első körben. -
ρσгτσ
addikt
válasz
predakon
üzenetére
Kábel, igen...és ha belassulna rakd azonnali bekapcsolási módra, aztán kapcsold ki a konzolt. Úgy gyorsabban letölti. Bár az utóbbi időben nem sok gondom volt vele bekapcsolva sem.
-
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Bedugtam a kabelt...egybol 920mbps.... Ez a wifi tema a psen is egy vicc egyebkent
-
Alps
csendes tag
Valaki abban tud segíteni, hogy miért van az, hogy elvileg október 24.-én lejárt az előfizetésem a GPU-ra, viszont konzolon minden gamepass játék elindul, tudok újakat letölteni, illetve store is engedi a csökkentett árral való vásárlást?
Viszont Ipad-en, PC-n az Xcloud azt írja, hogy GPU kell hozzá.@#67876 l.skywalker
It Takes Two
Pont pár napja nézem, hogy meg kellene venni.
-
Ujkent telepitett series s eseteben egy olyan gondom van, hogy a wifit sebesseg nevetsegesen lassu.... Minden mas eszkozon jo a letoltesi ertek de a series s 25 Mbpset mer. 1000es digi netem van, minden mas eszkoz tokeletes. Van otletetek?
-
Bep
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez akkor azt is jelenti, hogy ismét elfelejtettem behúzni az előző hónapot. Na sebaj

-
Raiden_47
csendes tag
Hali!
Rossz az Xbox SX kontrollerem, a ravasz be-beragad, meg a B gomb is, egyre sűrűbben. Garanciáztatni szeretném, de még nem kellett eddig ilyet csinálnom.
Már regisztráltam tegnap este javításra, kaptam is egy levélcímkét.
Azt kérdezném meg, hogy a UPS-nél ilyenkor mit kell mondani? Felhívom őket, és annyit hogy MS csomag lesz? Aztán majd jönnek érte? Illetve ilyenkor kell fizetnem a UPS-nek a szállításért? És ha igen, akkor mennyit?Illetve van valami amire érdemes figyelni?
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Kill It With Fire az mókàs lehet.
predakon
Nyílvàn csak vicceltem, de én mondjuk végig mentem ezen a soron. PS5 még mindig nincs itt boltban, meg igazàból ha eddig kibírtam akkor ràér majd a Póki2-vel. -
l.skywalker
Topikgazda
Xbox Game Pass tartalma
>>> Elérhető játékok listája <<<
Hamarosan bekerülő játékok:
Elhagyó a konzol:
November 15.
• Final Fantasy VIII HD
• Planet Coaster
• Star Renegades
• Streets of Rogue
• The Gardens Between
• River City Girls -
balazs025
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
PlayStation-ös szemszögből (plusz így talán PC) érthető lenne (szerintem több, mint a GTA Trilogy-nak), de Xboxon szerintem bőven jó a One X patches verzió (persze Series S-en az nem érhető el, csak sima 360-as címként), és azért az jóval olcsóbban kihozható (már amennyiben jól sejtem, hogy nem lesz olcsó a remaster). Értem én, hogy egyrészt kell idő egy új címnek, másrészt valószínűleg úgy is van időzítve a fejlesztés, hogy kb. gen közepétől készüljenek el, de jó lenne már valami újat is látni a Rockstartól, nem csak a remaster címeket. Gondolom még várható egy GTA IV is (bár az talán még érdekelne is
). -
.LnB
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Jajj a sivatagi srác. Nem olvastam a nicked, aztán csak néztem, hogy ki ez a fórumtárs?!
-
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
Uh, hangulatos, kicsit a Museum of Humanity reklámra emlékeztetett a Halo 3 korszakból.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
vg
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Frissíteni kell a fw-t. Ha nem találja meg magától, akkor manuálisan usb-ről. Már kijavították azt a hibát cx tv-n. c1-én meg nem is volt az a hiba soha. c9 tv-t passzolom, azt nem követem. [link] itt egy videó róla, 5:50 körül kezdődik.
-
Addig xcloudoztam amig xbox series s tulaj lettem, kapudrog....
-
adam1991
tag
sziasztok! Tudtok most valahol jó áron series kontrollert?

-
Roland0224
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ohh értem köszi

VG: akkor ez tv függő lesz ahogy látom nappaliban 4k nanocell tvn van ilyen mód
De saját fhd tvm-en nincs
Azért kérdeztem a gép tud-e (vagy a játék) de akkor a cod nem -
MarioAna
senior tag
válasz
keIdor
üzenetére
Azért túlzásokba sem kell esni. Nem kell 250 ezres alaplap egy még jelenleg bőven használható Ryzen-i7 szériához. Valóban újonnan venni - nem mozgó alkatrészes komponenst - az luxus. De az már évek óta, még a bányászat berobbanás előtt
-
Viszonyítási alap, hogy az XSS 120k újonnan, nekem a profilomon lévő 10 éves vas (i7 2600k, 12GB DDR3, RX570 4GB) kicsivel gyengébb talán teljesítményben (ezt venném minimum belépőszintnek jelenleg még, ami használható) és piacról 200k alatt összerakható (ha az extra kiegészítőket nem nézem, csak magát az alapkonfigot). -
Dzsuri89
őstag
Back 4 Blood-ban elkezdtem egy Solo Campaign-t, kb az 1/3-nál járok viszont menet közben megvettem egy olyan kártyát benne, amitől nem tudok rázoomolni a célkeresztre (cserébe ad 50% pontosságot)...
Hogy a fenébe lehet eltávolítani az Aktív kártyák közül? Sehogy nem találtam rá megoldást. :/
Köszi a segítséget!
-
vg
veterán
Mert nincs bekapcsolva a vrr, és azért fix 120-at mutat, vagy ha be van kapcsolva, akkor az bizony stabilan 120, mint mondjuk a bf4. Ha meg akarod nézni, hogy miként működik, akkor ha jól emlékszem a plage the innocence-ben nincs fps lock, ott 90-40-ig ugrál össze vissza.
-
vg
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Miért ne lenne rá mód? Kell kell hozzá mondjik egy lg c1 vagy cx televízió, vrr-t bekapcsolod, nyomogatod párszor a zöld gombot a távírányítón és máris látható lesz a jelenlegi fps egy kis ablakban.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
Roland0224
üzenetére
Szia,
Sajnos nincs rá mód. -
Roland0224
senior tag
Sziasztok van rá valami mód,hogy kitegyem mennyi fps-em van a játékban illetve ms?
(Mint a RS6-ben) .
Vagy ez játék függő?
COD Warzone lenne az alany egyébként.
Néha vannak laggok de a net fixen jó (telekom 500-as net és 520-at mérek rendszeresen). Szeretnénk kideríteni csapattárssal kinél lehet a gond mert ha együtt nyomjuk vannak laggok(nem sok de mikor rosszkor jön elég zavaró) egyedül nem jelentkezik.
Köszi előre is
-
Bogyi007
veterán
Én meg tavaly ősszel eladtam az All Digital konzolt 2000 forint bukóval hogy majd Series S-t veszek helyette aztán 2 nap elteltével vettem egy hófehér One X gépet...
Amit aztán szintén sikerült felárral eladni és január végén vettem egy Series X-et 180000 pénzért.

-
mike1334
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Vagy jön a karácsony és elfogy megint minden. Legjobb játékokkal kapcsolatos döntésem volt, hogy tavaly lecseréltem a one x-et series s-re
-
homerhamm
veterán
válasz
frankdelgado
üzenetére
Nem vagy egyedül, a kispesti boltot is bezárták, a covid miatt.

-
parandroid
félisten
válasz
frankdelgado
üzenetére
Most biztosan nem szabad konzolt venni. Idén végre esélyes valami akció (S-re talán árengedmény is, de mindkét géphez valami bundle is valószínű), azt a nem egészen egy hónapot már mindenképpen érdemes kivárni.
p
-
.LnB
titán
válasz
frankdelgado
üzenetére
Cöh, magadtól nem sajnáltad az SX árát, szegényeken meg spórolnál.

109K az SS. Az szinte 100k alatt van már. -
.LnB
titán
válasz
frankdelgado
üzenetére
Jahogy..te úgy nyomod itt az áldást, hogy nincs is Series konzolod?!
-
-
balazs025
senior tag
válasz
kerti008
üzenetére
Igazából nem lehet tudni, hogy mennyi xbox ment el. Daniel Ahmad szeint pl. kb. 8 milliót adhattak el. Ez egyrészt azért lehet, mert ha jól tudom később kezdtek neki az xbox-ok gyártásának (bár még tavasszal ezzel ellenkező hírek is voltak), másrészt, ahogy te is írod, valószínűleg a Sony több gyártósort tudott lefoglalni. Egyelőre mind PS5-ből, mind Seies X-ből annyit adnak el, amennyit le is gyártanak (Series S-ből már azért maradnak a polcokon is), így a MS szemszögéből is sikeresnek ítélhető meg. Remélhetőleg (számomra most úgy is tűnik) a mostani generáció szorosabb lesz, de azt fölösleges elvárni, hogy fej-fej mellet haladjanak. Ezt a MS-nál is látják, mert bár az lenne a cél, hogy minél több konzol menjen el, a kommunikációjukban a Game Pass-re fektetik a hangsúlyt, és hogy lassan bármilyen eszközről el lehet érni a tartalmát.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
kerti008
üzenetére
Csak hozzávetőleges adat áll rendelkezésre az Xbox eladásokról. Csak kereskedői adatokat látunk. Illetve igen, sok konzol szolgálja ki a cloud -ot is.
Persze ettől függetlenül is szerintem egyértelmű, hogy a Sony több konzolt ad/adott el. Series S meg ugye többek között itthon is a polcokon fogja a port.
Meg ugye a Microsoft -nál a konzol eladás nem annyira meghatározó adat, mint a Sony -nál. Mivel az előfizetői szolgáltatást (IS) más platformra is értékesíti. Ettől még a Sony valószínű nagyobb sikerrel számolhat. Az Xbox meg a saját korábbi eladásaival is harcol.
Szerk.:
Viszont addig felesleges az eladásokat vizsgálni, amíg a kínálat ennyire a kereslet alatt áll...Sony sem itt tartana, ha polcokon is lenne konzol. -
.LnB
titán
válasz
kerti008
üzenetére
"felmerul a kerdes hol van minimum 7 millio XBOX SX"
Akkor a boltok polcain, várják a vevőket.
Bár az egésszel ott a bibi, hogy a te feltételezésedből indulunk ki. De minek rendeltek volna ugyan annyi chip-et? Az MS masszív lemaradásban volt az előző gen végén. Kalkuláltak vele szerintem, hogy nem fog ugyan annyi fogyni, mint PS5-ből. -
kerti008
aktív tag
Most lattam az Indexen, hogy a PS5/XSX-S eladasok 13.5 millio / 6.5 millio a PS5 javara. Elegge meglepett a hir mert azt felteteleztem hogy egyforma mennyisegu chipet rendelt a ket ceg. Abbol kiindulva hogy az S chipjebol tobbet lehet gyartani (mert joval kissebb mint az X chipje meg ami nem megy at az X quality tesztjen az akar S is lehet), felmerul a kerdes hol van minimum 7 millio XBOX SX. Nincs valakinek adata mennyi XSX lett a xCloud-ba installalva? Egyebkent azt is eltudom kepzelni hogy a Microsoft kevesebbet rendelt mint a Sony.
[link] -
l.skywalker
Topikgazda
Aktuális Deals with Gold (DwG) akciós lista
November 09. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok*: -
Tuomas
addikt
Üdv, rég jártam erre. Látom sokan megvettétek a Premium Pass-t a gamepass verzió mellé. Én is gondolkoztam rajta, csak az merült fel bennem, ha lejár a GPU-m és nem hosszabbítom meg, akkor egy standard verziót megvéve ugyan úgy fog menni a játék Premium Pass-al?
-
mcwolf79
veterán
válasz
balazs025
üzenetére
Azért szerintem a jelenlegi helyzet más , mint ami eddig volt . Mindig relatíve drága mulatság volt a HC PC gaming , de ami az elmúlt években megy az szerintem túlmegy minden határon .Nemhiába jelent meg sok ős PC-s a konzolon topic -okban . Sok embernél most telt be a pohár .
-
balazs025
senior tag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Már sokszor jósolták a PC halálát (játékiparban), de én egyáltalán nem félteném. Nem véletlen a MS vagy a Sony nyitása a platform felé. Plusz egy elég kiragadott példa, de pl. a Cybepunk esetében csak 2020-ban eladtak ~7,7 millió példányt PC-re. (Arányokat azért nem írok, mert ez a visszatéríéses program, valamint, hogy főleg konzolokon voltak problémák kicsit megkavarták a dolgokat.)
#67810 l.skywalker
Maradhatna ilyen. Nekem bejönnek ezek a témák.
-
NoMagix
addikt
válasz
szabogabor10
üzenetére
Gpu mellé bizony megvettem a prémiumot én is, mert kellett!
-
-
prokxy
veterán
Ma vonta le az MS a BF2042 árát.
-
Steve1207
veterán
A Dark Void behúzható izrelből golddal, ha valakinek nem lenne meg (törökben és argentínában is ez megy, ahogy átkattintgattam).
-
Bogyi007
veterán
-
3L1T3
addikt
válasz
szabogabor10
üzenetére
Van GPU előfizetésem még is megvettem az FH5 legnagyobb csomagját. Mint minden Forza így ezt is muszáj birtokolnom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- PS4 Fat 500GB + 2db kontroller és töltőállomás
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- Sony PS 5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

majd késōbb lehet észhez tér a network. hétvégén nálam sem akart beindulni a töltés, ma normálisan ment

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

IntelKiller7