Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daffchy
őstag
Tisztában vagyok a helyzettel, én személy szerint Auchanba besétálva elcsíptem egyet.
Nem, nem a holdról jöttem, sem a Balaton közepéről.Az, hogy ez a helyzet és hiánycikk és felárasan adja mindeki az egy dolog, hogy nem érkezik be annyi amennyi az is, se a félrevezetés és kamuzás-hitegetés az nem korrekt.
Lehet jönni a dumával és próbálni menteni a dolgot, de ezek tények, a kommunikáció ami a KV irányából jött az bármelyik zig konzolbolttól is jöhetett volna.
Mivel foglalmam nem volt, hogy ez a szimpatikus, kedvesen megszólító fiatalember ott dolgozik, így pláne engem igazol, hogy még csak okom sem lett volna valótlant állítani. -
Daffchy
őstag
Akkor meg pláne ne ilyen stílusban kommunikáljon, szégyen...
Ezzel csak rosszat tettél, hogy leírtad.Nyilván költői volt, nem gondoltam magyarázatra szorul...
De hagyjuk is inkább, nem az én világom ez, én csak segítséget kértem, semmi valótlant nem írtam...

Szerk.: Mondom, konkrétan raktáron volt a termék a webshopban, ezért is rendelte meg magasabb áron, nem beérkezés alatt volt, innen indult az egész történet.
Majd jön a nagy szállítmány (múlt hét közepére ígérve) amiből mindenkot ki tudnak szolgálni, aki sorban áll stb stb.
Se anyázás, se reklamáció nem volt, csak csóri elhitte a biztosra mondott dolgokat. -
3L1T3
addikt
Ti akik nap mint nap itt vagytok és végig követtétek a folyamatos info áramlást tisztában vagytok vele , hogy mik a kommunikációk. Szóval kar is vesződni az ilyen véleményekkel. Aki ennyire képtelen megérteni a jelenlegi helyzetet az valószínűleg elbújva él egy hajón a Balaton közepén! Én magam pofoznám fel a srácokat ha ilyen kommunikáció menne, tekintettel arra , hogy végig kiemelten foglalkoztam az uj gépekkel. Nem csak a boltokkal de minden reggel beszelek az ugyfelszolisokkal is.
Na mind1, mindig kifog boritani amikor szidjak ezeket az embereket. A munkajukat vegzik kozben vegighallgatjak a kva anyazasikat meg egyeb finomsagokat mosolyogva … mert hat kesik a konzol….
-
törölt tag
válasz
tisztelturam
üzenetére
Màr miért lenne érdekesebb?
-
Daffchy
őstag
Figyelj csak barátom, ha egy cégnél raktáron lévő terméket megrendelsz, majd azt visszaigazolják, hogy minden jó és felhívnak, hogy ja mégsem, téves, de érkezik a szállítmány, abból már le is foglalják neki, majd néhány hét és sok-sok telefonváltás után is csak magyarázkodnak egymásnak ellentmondó infókkal, azt, hogy neveznéd?
Távol áll tőlem, hogy bárkivel vesződjek egy fórumon így kérlek csak szimplán ne reagálj a hozzászólásomra.
Segítséget kérni jöttem ide, nem a helyi Megmondókapitány észrevételéért aki nagyon vagányul, frappánsan beszól arctalanul.
-
l.skywalker
Topikgazda
Plague Tale Innocence megkapta a fizikai kiadást is nextgen konzolokra, új borítóval:
A Plague Tale: Innocence: A Plague Tale: Innocence PS5 and Xbox Series X retail copies now available - Focus Entertainment (focus-entmt.com) -
NemMo
őstag
Valaki megvette a crysis trilógiát? Mennyire szépült meg series x-en?
-
Guitar14
senior tag
válasz
Daffchy
üzenetére
Szia!
Sajnos ilyenekkel fogsz találkozni mindenhol.
Járni kell a boltokat, megkérzdeni mikor várható szállítmány ha tudják egyáltalán és azután egyből betérni az üzletbe.
Ha szerencsés vagy pont te találsz egy maradékot amit nem lefotózol és beküldöd ide a topikba hanem megveszel
-
Daffchy
őstag
Sziasztok!
Tudtok esetleg ajánlani helyet ahol elérhető Series X?
Egy jóbarátomnak keresnénk egyet, de sehol sem kap.
Konzolvilág is csak hitegeti, kamuznak össze-vissza...
Solymári Auchnban volt 1 db, valaki fotózta nemrég, de mire ment már hült helye volt.Előre is köszi!
-
GU-81M
tag
El szeretném adni a fél éves Elite 2 kontrolleremet, semmi baja nincs, de nem használom. Az ms gari a felhasználói fiókomhoz van kötve. Eladás során hogyan tudom átadni a vevőnek?
-
Roland0224
senior tag
Warzone másnak is bugos?
Törölte az összes nem xboxos haverom. Pses ismerősnek szintén
Requestet meg nem kapja meg -
törölt tag
Nem lesz Xbox VR, de legalàbb Phil örül a PSVR sikerének.
-
balazs025
senior tag
A decade later, Ubisoft has finally greenlit a new Splinter Cell, sources claim
Na, készül már a mindenki által várt ow-s, live service-es splinter cell.
-
AMD Power
titán
Elértem a GreedFall végéhez. Jó pár órám belement. A sok mászkálástól eltekintve szerintem eléggé jó lett. Nem is könnyű játék (nekem) , de élvezhető volt. Elég sok mellékküldetést megcsináltam benne , így 34 szinten fejeztem be a játékot.
-
negyven2
nagyúr
-
pzstm
titán
válasz
üzenetére
Coming Soon to Xbox Game Pass: Age of Empires IV, Dragon Ball FighterZ, and More - Xbox Wire
Illetve több mint 100 játék custom touch control-al van felvértezve......1 éve ez 1db volt

Check out the list of new games with touch controls available today:
Art of RallyBoyfriend DungeonCrown TrickCurse of the Dead GodsGears TacticsLethal League BlazeSigns of the SojournerThe AscentTrain Sim World 2Yakuza 0Yakuza 6: The Song of LifeYakuza KiwamiYakuza Kiwami 2 -
Golyo69
senior tag
En úgy küldtem el hogy csináltam videót ill vagy 20-25 kepet is a gépről, a csomagolasrol ill a dobozrol is. Ahogy benne van a dobozban stb. A cimket, sn-t.. Mindent ami rajta van.
A munkahelyen is ezt is csinálom a termékekkel így nem volt nagy kunszt :)Szerencsére nem volt semmi gond. Érdemes ezt megcsinalni pont az ilyen esetek miatt.
-
persil
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Az az.

Csak sajnos gyakran nem gyerek mond ilyet.
-
persil
nagyúr
válasz
hackeeeee
üzenetére
Velem az emagnal volt ugyanez. Telefonaltam es technikailag magatol tudta a kiscsaj, hogy pontosan mi a rendeles szam/termek, csak a problemamat kellett elmondani.
Mondjuk en orulok, hogy dolgok igy mennek, de szinte latom magam elott az uveges tekintetu, reszketo konspiracio-hivoket, ahogy epp a pincebejaratot barikadozzak el.
-
Bazsi1987
őstag
Ez a riftbreaker atom jó cucc, csak ajánlani tudom

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
consono
üzenetére
Mivel garvesztesként titulálták, és küldték vissza, szerintem igen.
Moby: Érdekes. Lehet tudtak róla.
Amikor az elite controller-eket gariztattam annó, már ahogy küldtem egy mail-t, már tudták miről van szó, pedig se képet semmit sem küldtem. Email alapján tudták.
Lényeg, hogy sikerült végül megoldani. -
Moby
veterán
válasz
hackeeeee
üzenetére
Ez nem derült ki. Elküldtem a képeket, és ez az információ jött vissza. Meglepően gyorsan, szóval vagy nagyon gyorsan döntöttek a dologról, vagy volt ott valami, amiről tényleg tudhattak. Ami igazán meglepő volt, hogy nem azonosítottam sem magam, sem a gépet, csak a sztorit meséltem el (maximum a telefonszámról tudtak beazonosítani), mégis, a visszahívásnál már tudták, hogy melyik gépről van szó, vissza is ellenőrizték a gép számát. Ezt még mindig nem tudom hova rakni. Mindegy, vannak még olyan emberek is, akik jól végzik a munkájukat, és ez jó hír.
-
-
Moby
veterán
Teljes, 360 fokos fordulat a szétbarmolt XSX-em ügyében. Összehozott a sors egy segítőkész emberrel a honi ügyfélszolgálaton, aki kb 1 óra alatt lemenedzselte a központtal az ügyemet. Mely szerint a gépem a sérülés következtében elveszítette a garanciát, de mivel nem az én hibámból történt a sérülés, így kicserélik a gépemet. Már becsomagolva várja a futár érkezését.
Sőt, az okozott kényelmetlenségekért kapok még pár hónap gamepasst is. Juhé! -
persil
nagyúr
válasz
üzenetére
Szerintem soha az eletben nem is lesz igazi "just for you", csak a store-bol mutat 2-3 cimet es csa.
Mint a meglepis dolog a gamepass-bol, mutat x jatekot oszt inditsd el, ha van kedved.Pedig kiraly lenne, ha tenyleg ugy random feldobna valamit mondjuk hetente ilyen tovabbi 10-20% kedvezmennyel.
-
Tuhajohn
tag
Sziasztok!
Hogyan lehetne egy jó minőségű fejhallgató erősítőt Xbox Series X-hez csatlakoztatni?
Sajnos nincs rajta optikai kimenet, hdmi-ből is csak egy van és usb-s dac pedig nem működik vele.
Jelenleg egy házimozi erősítőre van kötve az xbox, mert film nézésre az xbox-ot használom. A házomozi erősítőn van jack, de borzalmas minőségű. Alig szól vele a fejhallgató. Egyébként egy Hifiman Deva-ról van szó és bluetooth módban jobban szól, mint a házimozi erősítőről, ami egy Denon AVR-X2600H. Teljesen erőtlen a hangja. Kontrollerről se szól túl jól. Bluetooth-al pedig nem tudom az xbox-hoz csatlakoztatni, de minegy is, mert veeztékes módban szeretném játékhoz használni. És jelenleg monitort használok, szóval az se jöhet szóba, hogy a tv-re kössem.
Valami tipp? -
.LnB
titán
válasz
persil
üzenetére
Nem baj, a kötekedés is jogos lett volna.

Nascarban caution van ha bármi veszély van a pályán. Teljes pályás sárga zászló, és jön a Pace Car (Safety car). Ehhez elég egy kis törmelék is. Itt meg egy kicsit több dolog történt a pályán a videóban.

Itt a vasárnapi futam összefoglalója, ebben láthatod, hogy hogyan működik: [link] Ha érdekel.
-
.LnB
titán
Egy újabb NASCAR 21 Ignition jelenet: [link]
Lehetne az a címe, hogy A Cauction vajon mi???
Majd még egy Bristol Dirt versenyre leszek kíváncsi, de nem találok még olyan videót. -
.LnB
titán
válasz
szimszonos
üzenetére
Az nekem kimaradt. Az egész FM6. NASCAR Heat 4 megvan (az 5 meg teljesen ugyan az mint a 4).
Jó lett volna játszani egy jó NASCAR játékkal, mert a szezon miatt úgy is pörög nálunk a dolog. Nézzük is, jó is ez az idény (különösen nekem, Larson szurkolónak. Fiam Logano-s, vasárnap sem örült.
)
De ezt látva, el kell engedni ezt a játékot. Ebből majd talán a következő részre lesz valami. -
MarioAna
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
A splitter nem sokat fog minőséget befolyásolni tapasztalatom alapján. Nálam elég nyakatekert setup van, mert felváltva játszok PC-vel és konzollal is.
Blitzwolf HDMI splitterem van, egyik vége megy a TV-be, másik a monitorba. A monitoron van fejhallgató/jack kimenet, az vissza van vezetve a PC-s hangkártya line-in bemenetébe. A PC-re van rádugva a fejhallgató erősítő, abba a fejes és úgy játszok konzolon, hogy PC-n vezérlem a fejhallgatót a line-in miatt
). Ha a PC ki van kapcsolva és monitoron+fejhallgatón szeretnék játszani, akkor kell bedugni a kontrollerbe a fejest.
Minőségbeli különbség nem nagyon van (SS Arctis 3, de HyperX Cloud) ezzel a megoldással, mint amikor direktbe dugom bele a kontrollerbe a fejest. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
parandroid
üzenetére
Ebben teljes mértékben igazad van, bocsi.

-
parandroid
félisten
válasz
hackeeeee
üzenetére
Az már teljesen más, az gyakorlatilag inkább arcade autóverseny, nem ilyen izometrikus izé. Attól még jó játék volt, persze.
Ami a Vroom!-ot illeti... Hát, nem tudom, ez meg ilyen revoltba oltott fallguys. Akár jó is lehet, ha egyszer lesz, de igen sok a kérdőjel. Bár manapság teljesen megjósolhatatlan, hogy mi lesz siker, mi nem...
p
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
na jöhet a 3. végigjátszás

-
Corpuscle
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
"...lehetett egymást szivatni vele multiplayerben!" Meg saját magadat is, mikor nem sikerült leszorítani a másikat és te rongyoltál be a susnyásba. Vagy amikor azt hitted, hogy a másik "leszakad", de nem, és te mentél neki valaminek.
Death Rally-t már akkor csapattuk, mielőtt az 576 Kbyte újságban megjelent volna a teszt róla. Jó volt az is.
-
parandroid
félisten
válasz
Guitar14
üzenetére
Én a C64-es Rally Speedway óta imádom ezt a műfajt. Akkoriban Tractor Rally néven futott felénk warez verzióban, és atyaég, de fasza kis pályaszerkesztője volt, és mit lehetett egymást szivatni vele multiplayerben!
Aztán Pc-n a Death Rally volt még hasonlóan nagy hatással rám, bár az egy kicsit más műfaj, csak a kameranézet hasonló.
Gene Rally már egy későbbi buli, rémlik az is, de akkoriban épp NFS-rajongó voltam.
p
-
Galahed
senior tag
Sziasztok, létezik vagy tervezik VR szemüveg / kamera kiadását az xbox - hoz? Vannak gyerekprogik amik ezt használják? Pl Just dance stb kislányomnak kellene. Köszi.

-
Guitar14
senior tag
Ezt a Circuit Superstarst én is most látom először, hogy megnéztem az Xbox évfordulós weboldalát. Tetszetős, akcióban ráugranék. Főleg, hogy online és local multi támogatott.
Pitstopok kialakításáról egyből eszembe jutott az WinXP-s korszakból a "GeneRally" című freeware alkotás amit akkoriban nagyon sokat játszottam.
Bár nem tudom mennyire volt népszerű, ti ismertétek? -
péjé
őstag
sziasztok,
xbox series s-nél ha teszek rá külső ssd-t akkor meg ki tudom választani hogy oda telepítsen?
köszi -
zkxdn
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Tippelnem kéne inkább Dec vagy Nov vége a sorozat második évadja miatt

De meglátjuk...
Lehet a bejelentés lesz ma hogy tényleg jön idén és nem csúszik
-
RudY
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Ez tényleg érdekes, a Square Enix pár napja dobta ki, de én sem találkoztam semmilyen hírben vele. [link]
-
ρσгτσ
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Múltkor linkeltem a store oldalt és egy videót...de én sem vettem meg. Egyelőre...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- További aktív témák...
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Új szériás (CFI -2116) PS5 Slim Digital 825GB eladó/beszámítás van
- Nintendo Switch Pro kontroller - Monster Hunter Rise
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Arca meg határozottan van, én legalábbis jónéhányszor találkoztam már vele IRL 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ja hogy talàn olyat kéne adni, amit még nem vettem meg.

IntelKiller7