Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Yettel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volband
tag
válasz
hatesz
üzenetére
Bár nem konzol, de volt olyan webshop, ahol az egyik rendelt termék törve jött, a másik meg konkrétan más színben. Mikor írtunk nekik, hogy akkor ezeket mi most nem kérnénk, akkor elsőre az a válasz jött, hogy oké, küldjük vissza mi a töröttet, majd küldenek egy másikat, színből pedig nincs az, amit mi kiválasztottunk.
Egy második e-mail után, amiben meg lett nekik mondva, hogy ezt felejtsék is el, már ők is jobb belátásra tértek, de szomorú, hogy vannak ilyenek.
A Microsofton viszont meglepődtem, mikor visszaakartam váltani egy digitálisan vásárolt játékot kevesebb, mint 1 óra játék után. A Sonyról hallottam, hogy kegyetlenek, de én előtte Steamen meg Epicen éltem, szóval csakis szuper tapasztalataim voltak ilyen téren. Az indoklásban még azt is írtam, hogy ez egy meglepi lett volna, de nem jött be, ezért visszaváltanánk. A Microsoft kb. instant elutasította az ügyemet, és el se tudtam őket érni ezzel kapcsolatban. Mondom az komoly
De minden jó, ha jó a vége: második nekifutásra már jobban feküdt nekünk a játék és végig is vittük.
A kontrollert időközben már visszaküldtem az Alzának, úgyhogy most a "hivatalos szervíz" (jelentsen ez bármit is náluk) álláspontjára kell várni. Ha csere, javíttatás, vagy legrosszabb esetben elutasítás után is egy fekete kontroller marad a nyakamon, akkor nem leszek túl boldog, mert már nagyon unom azt a színt.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fujifilm X
- sziku69: Szólánc.
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

l.skywalker
IntelKiller7