Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Volband

tag

válasz hatesz #150659 üzenetére

Bár nem konzol, de volt olyan webshop, ahol az egyik rendelt termék törve jött, a másik meg konkrétan más színben. Mikor írtunk nekik, hogy akkor ezeket mi most nem kérnénk, akkor elsőre az a válasz jött, hogy oké, küldjük vissza mi a töröttet, majd küldenek egy másikat, színből pedig nincs az, amit mi kiválasztottunk.

Egy második e-mail után, amiben meg lett nekik mondva, hogy ezt felejtsék is el, már ők is jobb belátásra tértek, de szomorú, hogy vannak ilyenek.

A Microsofton viszont meglepődtem, mikor visszaakartam váltani egy digitálisan vásárolt játékot kevesebb, mint 1 óra játék után. A Sonyról hallottam, hogy kegyetlenek, de én előtte Steamen meg Epicen éltem, szóval csakis szuper tapasztalataim voltak ilyen téren. Az indoklásban még azt is írtam, hogy ez egy meglepi lett volna, de nem jött be, ezért visszaváltanánk. A Microsoft kb. instant elutasította az ügyemet, és el se tudtam őket érni ezzel kapcsolatban. Mondom az komoly :DD

De minden jó, ha jó a vége: második nekifutásra már jobban feküdt nekünk a játék és végig is vittük.

A kontrollert időközben már visszaküldtem az Alzának, úgyhogy most a "hivatalos szervíz" (jelentsen ez bármit is náluk) álláspontjára kell várni. Ha csere, javíttatás, vagy legrosszabb esetben elutasítás után is egy fekete kontroller marad a nyakamon, akkor nem leszek túl boldog, mert már nagyon unom azt a színt.

Új hozzászólás Aktív témák