- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
-
Mobilarena
PC GAME PASS
(kérdések, megoldások minden platformra)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem még olyan is dereng régebbről, hogy valahogyan ms fiókhoz volt kötve a windows XY pro verziója, talán egy alaplap csere miatt kellett így csinálni.
Nem bántásból, én is elég magas szinten tudom űzni a fillérszexualizálást (fillérofil™), de... szerintem nem kell folytatnomAmúgy izlandi store-ban 12500 forint alatt jön ki a FH5 standard.
Minecraft for pc-hez nem ír árat, csak free trial-t, de a különböző extra változatok 7800 forint alatt kezdődnek.Árban ezek alá lehet menni kulcsos boltoknál, bár inkább izlandi vásárlás híve voltam idáig. Illetve szoktak akciók is lenni, de mostanában nem néztem ilyen oldalakat. GP mellett tök feleslegesnek éreztem vásárolni bármit is, vagyis szinte minden bekerült GP-be, amit korábban megvettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Fotók, videók mobillal
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nintendo Switch 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Asztali PC i7 7700K GTX 1070 16GB DDR4 378GB SSD 500GB HDD
- Playstation 5 Digital 2 kontrollerrel és dobozával, minden gyári tartozékával makulátlan állapotban.
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest