Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
A Jurassic kb fejfogós már az elejétől, én szégyelltem magam néhány jelenetnél a sablon szövegeket hallva
Szerencsére olyan unalmas volt, hogy be is aludtam, SJ se mentette meg, hogy újra elindítsam.Csupasz pisztoly elment részemről, nem volt kiemelkedő, de még határ szerintem.
Így belegondolva hiába próbálnak kicsit visszatérni a filmekben a régi irányokra, hogy nem tömik tele minden hülyeséggel, maga a filmek többsége alapvetően nekem rossz egyébként, nem is tudom idén hány filmre mondanám, hogy tényleg jó volt.
Most pl elkezdtem újra a Heroes sorozatot, kb az eszem megáll, hogy milyen jól össze vannak fűzve már a jelenetek is egymás utáni kapcsolatokkal, mondhatni percenként. Plusz mivel szuperhős dolgok, semmit nem zavar még most se a régi gagyi animáció, így is jól beleélem magam, ha nem csilivi formában vannak tálalva, úgy még talán zavarna is.
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Házimozi haladó szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Konteó topic
- BestBuy topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1185G7 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD / Nvidia T500 / újszerű akkumulátor
- HP EliteBook 840 Aero G8, Core i5 1145G7, 32GB, 512GB NVME
- Makulátlan! Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Lenovo Thinkpad T14S Gen 1,AMD Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB, 512 GB, MAGYAR világítós billentyűzet
- SATA, IDE (PATA) és SAS 3,5 HDD BAZÁR
- iPhone 15 Pro Max 256GB 89% (1év Garancia)
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerencsére olyan unalmas volt, hogy be is aludtam, SJ se mentette meg, hogy újra elindítsam.