- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
wopi
aktív tag
Felleltem egy régi külső, USB-s HDD-t. Tesztelés alapján teljesen jónak tűnik. Tudom, hogy a HDD-ből csak 32 Gb-ot kezel az XBOX. Kérdésem az, hogy amikor konfigultáltam a HDD-t, akkor kiírta a box, hogy a követelmények alatt van a lemez. Ehhez képest próbáltam rátenni játékot, tökéletesen ment, minden akadás nélkül. Az írás rá átlagosan 13 Mbyte/s-el, az olvasás ha jól emlékszem 23 Mbyte/s-el ment.
Szerintetek ez elég arra, hogy GTA V menjen róla, vagy erre ne alapozzak?
-
wopi
aktív tag
válasz
- = Zk = - #17181 üzenetére
Egy kérdéssel kiegészítelek.
Engem az érdekelne, hogy ha nem dedikált Xbox360 HDD-t veszek, akkor mennyire macera azt megcsinálni, hogy tudja kezelni a box?
-
wopi
aktív tag
Ha HDD helyett csak pendrive-ot dugok a gépbe, az jelent valamilyen hátrányt? Lassabb, külön beállítást igényel, stb...?
Előreláthatólag egy 16 Gb-os pen elég kellene hogy legyen az alap GTA V-höz, ha jól sejtem, ugye...?
Csak mert az még kéznél is volna, HDD-re költeni egy játék miatt viszont jelenleg nem szeretnék.
Köszönöm!
-
wopi
aktív tag
Sziasztok!
Valószínűleg nagyon amatőr kérdés, elnézést érte, keveset használtam eddig az xboxomat.
A hamarosan megjelenő GTA 5 HDD megléte nélkül is játszható élvezhetően, vagy már kötelező kellék a megléte? Milyen funkciókat nem fogok tudni használni nélküle a játékban, amennyire ezt így előre tudni lehet...?Köszönöm szépen!
-
wopi
aktív tag
Sziasztok!
Van arra lehetőség, hogy az offline profilból online-t csináljak, vagy egyáltalán valahogy online profilhoz csatoljam? Nemigen találtam rá opciót a masinán, bár lehetséges, hogy ismét nem kerestem elég jól, bocsi érte!
Köszönöm a segítséget!
-
wopi
aktív tag
Szerintem látványos.
-
wopi
aktív tag
Olvasom minden nap a fórumot, és már annyira, de annyira várom, hogy én is a topic teljes jogú tagja legyek, megérkezzen az Xboxom...
-
wopi
aktív tag
válasz
Jegesmaci81 #554 üzenetére
Szia!
Hamarosan nekünk is érkezik az xbox kinectel. Nem volt még saját konzolunk, csak régen, PC-n játszottunk. Várjuk nagyon
A kinectnek valóban relatív nagy hely kell? Nyilván nem célszerű, ha azt kell sasolni, hogy mikor mit verek le és minek megyek neki... Nálunk a kinect kiszemelt helye előtt max 3-3,5 méter hosszan van hely, kb 2,5 méter szélességben. Vajon mennyire lesz elég?
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Napelem
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- ASUS routerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest