- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
t256
őstag
Jelenleg nincs raktáron, ha rákattintasz.
Érdekes egy brigád ez még mindig. Pénteken Arena plázában volt dolgom. Benéztem hozzájuk, hogy megkérdezzem, hogy áll a rendelésem. Nem biztos, hogy jut, mert vittek ki a gépekből Playit!-re is. Ha ott nem fogy el mind, akkor lehet tudják teljesíteni a rendelést.
Ha leadok egy rendelést, akkor raktárkészletből a rendszernek le kéne vonnia, vagy foglalt státuszba tenni, nem? Gondolom itt ilyen szintű rendszer nincs. -
t256
őstag
válasz
MasterMark #49955 üzenetére
Hallottam, hogy valamelyik Xbox témájú Facebook csoportban páran kijelentették, hogy akkor Ők ennyiért keresnek használt gépet. Gondolom lemaradtak az akcióról.
Tény, hogy ez lenne a normális ár. Másfél éve 35000 Forintért vettem használt PS3 slimet. Rá egy évre megnéztem az árakat és rájöttem mennyire jól jártam vele. Ez a kijelentésem még ma is érvényes! Sokat nem esett az ára.
-
t256
őstag
válasz
x360elite #49953 üzenetére
Én egyenlőre várom, hogy telefonon hívjanak a rendelés miatt.
szombat reggel sikerült online rendelnem. Azért pár percet töltött a weboldal, amikor a megrendelés gombra nyomtam.Ezek egyébként beszámított gépek? Megunták a gyüjtögetést és kiszórják a készletet, vagy rábukkantak valamilyen szervizbe beküldött refurbished készletre?
-
t256
őstag
válasz
MasterMark #49926 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
-
t256
őstag
válasz
MasterMark #49924 üzenetére
Köszi!
Mennyire lehet ellenni HDD nélkül? Van olyan játék ami feltétlenül telepít vagy mennek csak lemezről is?
-
t256
őstag
Sziasztok!
A héten veszek át egy használ gépet. XBOX 360 E 4Gb pontosan.
Az első hsz alapján a játékok telepítéséhez jól jön a HDD.
Számomra az nem világos, hogy bármilyen notebook HDD működni fog, vagy kifejezetten a konzolhoz gyártottat kell vennem?
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Windows 11
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Augusztusi hardverszuflé
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Gaming notebook topik
- PlayStation 1 / 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest