- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabacsik
őstag
válasz
fényelőkész #39667 üzenetére
Nekem sok játéknál csinálja ezt , hogy csak úgy kifagy és egy reboot után megy rendesen. szerintem nem gépi hiba.
-
törölt tag
válasz
fényelőkész #39665 üzenetére
Lehet hogy újra kéne telepíteni. Az Online az néha elég bugos, ott ez nem lenne újdonság, csak azért kérdeztem. Nagyritkán nekem is bebugol a story, de egy újraindítás után eddig kiheverte. Nem volt sosem visszatérő problémám vele. A rockstaros leírás szerint 1-es dvd telepítve, a 2-essel pedig játszol?
-
törölt tag
válasz
fényelőkész #39661 üzenetére
Online vagy story ?
-
Sicilian
addikt
válasz
fényelőkész #39661 üzenetére
Előfordulhat, hogy nem szellőzik rendesen a gép és túlmelegszik, ezért esetleg kifagyhat !
Nálam a nagy melegbe ritkán megesik.. -
válasz
fényelőkész #39306 üzenetére
FAT vagy SLIM gép?
-
tomee007007
addikt
válasz
fényelőkész #34455 üzenetére
Ha bármi további kérdés felmerül, örömmel látunk a fórumban
-
tomee007007
addikt
válasz
fényelőkész #34453 üzenetére
Az S és E széria már jóval megbízhatóbb mint a régi Fat gépek, ez miatt nem kell aggódnod
-
tomee007007
addikt
válasz
fényelőkész #34450 üzenetére
E Slim sorozat ugye a legújabb, azon belül nincs különbség. Az hogy mekkora tárhellyel veszed, egyéni igény, kérdés hogy mennyit szeretnél a Live-ról vásárolni, vagy inkább a dobozos játékokat részesíted előnybe. Ha lesz Gold tagságod, akkor havi két játékot ingyen kapsz, illetve minden héten vannak elég jó leárazások (nem ritka hogy pár száz forintra áraznak le elég jó címeket). Egy játék átlag 5-6 Gb-ot foglal a merevlemezen... Ha belefér az árba, és online is akarsz letölteni érdemesebb az 500 Gb-osat.
Ha 5.1-es hangrendszert is akarsz használni érdemes egy S Slim gépet vadásznod (bár nem lesz egyszerű újonnan), mivel az E szérián nincs optikai kimenet (se más) kizárólag egy HDMI, és arról nem lesz egyszerű kihozni az 5.1-es hangot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest