- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanglee001
addikt
válasz
Shokkolo #32618 üzenetére
Nem akarlak elszomorítani, de én vettem egy tv-t mert projektkorral mindíg kitakarod a képet, mert ugye a projektor mögötted van. Attól függetlenül azzal sem igazán használtam, de ha akarnám tudnám
. De ha van egy mozi méretű szobád akkor megtudod oldani
Vagy a projektor előtted van, ugy is jó lehet, de akkor is hatalmas szoba kell hogy működjön a dolog. Nembeszélve arról, hogy mivel nagyob felületen megy kép, jobban változik az adott helység fényviszonyai ami a kinect érzékelésének megint nem jó. PL egy tv ben ha villámlik nemsok minden változik, de egy 3méteres átlónál már olvasni lehetne akkora fény lesz, ez mondjuk függ még kontrasztól hogy milyen projektor stb
-
StLui
veterán
válasz
Shokkolo #32618 üzenetére
Plafonra rakod a vetítőt ha kinectezni akarsz, de így sem tudsz túl közel menni a vászonhoz, max a vetítő vászon távolság 2/3-ig, mert belelógsz állva a képbe, de még talán ott is, oldalra nem állhatsz nagyon ki mert kicsi a látószöge a kinectnek. Vetítő alá sem állhatsz mert belecsapsz véletlenül. Szóval kinecttel nem egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest