- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
lvnt
őstag
Csak játssz! Régen volt olyan, aki törölközőbe csavarta a boxot, hogy hamarabb tönkremenjen, de én ezt nem ajánlom.
Játsszál vele minél többet ebben a nagy hőségben, és szerintem nincs benne több pár napnál.
Annyi a negatívum, hogy nem fogsz tudni játszani pár hétig, de egyébként nagyon jó a Microsoft garancia. -
szpal17
őstag
Super street fighter 4, tekken 6, Mortal kombat vs dc universe...szerintem ezekhez nem kell hozzáfűzni semmit
Autós a Forza 3 egyértelműen...de ha több játékos mód a lényeg és a szórakozás akkor a Sonic & Sega All-Stars Racing -et javaslom...nagyokat lehet vele versenyezni, szívatni a másikat -
lvnt
őstag
Verekedős játékban nem vagyok otthon. Max Fight Night, de gondolom, nem ilyesmire gondoltál. Viszont, ha autós kell, akkor szerintem a legtöbb Xbox tulajdonosnak rögtön a Forza 3 jut eszébe. Magasan a legjobb szimulátor játék. Van osztott képernyő is.
kona005 Igen, szerintem elég. KB. 3 játék ráfér, plusz a mentések is simán. Nem foglalnak a mentések túl sok helyet.
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest