- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Ice!?
őstag
válasz
molnarpeter #49508 üzenetére
Lehet, hogy bejátszom. Elég profinak tűnik, már amennyire lehet hinni nekik. Még alszok rá egyet.
Van ezen kívül egy hűtésmoddolt xboxom is, annak mennyi az esélye az ilyen hibára?Tudom, hogy hülye kérdésnek hangzik, azt se tudom, hogy hogyan lett módosítva, de annyira nem sok tapasztalatom van az xboxokkal, és nem tudom, hogy mennyire megbízhatóak.
Amúgy ezzel az xmediával kapcsolatban valakinek van tapasztalata? Átolvasgatom a honlapjukat, kíváncsi vagyok a garanciájukra, és, hogy mi van, ha pl nem sikerül megcsinálni. Meg ilyenek.
-
Ice!?
őstag
az mit jelent, ha az xboxomon 3 led villog, viszont néha még bekapcsol rendesen, és van kép meg minden?
egyre kevesebbszer lesz jó, majd véglegesen beszarik? -
Ice!?
őstag
hello. tudnátok ajánlani jó autós [mintpl a pgr4], verekedős játékokat? főképp olyan érdekelne, amit lehet több kontrollerrel irányítani.
köszi.
Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Bluetooth hangszórók
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Yettel topik
- Apple MacBook
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest