Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Sickboy25
addikt
-
Sickboy25
addikt
a GTA 4 itthon nem jelent meg magyar felirattal ugye?
-
Sickboy25
addikt
-
Sickboy25
addikt
válasz
Csabee. #34085 üzenetére
nézz át a tv-s topicba! Hidd el ők rengeteget tudnak segíteni!
De ha 3 - 3,5 m- ről nézed akkor már jöhet a 107cm -es! Meg megvan adva, hogy a szem síkjával a képnek hány fokos szöget kell bezárnia a legmegfelelőbb képhatás elérése érdekében! Van rá egy képlet is, de azt én már nem tudom! Panasonic azért tv- ben lehet jobb, mint a samu! Monitorban meg csak samu!
-
Sickboy25
addikt
Nem tudjátok hol tudnám megnézni az eddig megjelent összes x 360-as játékot?
-
Sickboy25
addikt
ühüm ,de nem az ipont hasonlítottam ,hanem a garanciafutárt és azt az elvet amit képvisel és amiért léte hivatott
Te kifizetnéd, ha kiderülne, hogy jó a masina? Úgy akkor mindenki elküldhetné, hogy ha már ingyenes akkor legalabb a microsoft nézze meg, ha meg mégis jó nagy ügy ingyééé vóót
De ez csak tézis, semmi alapja nincs ,mert nincs tapasztalatom xbox gari ügyben
-
Sickboy25
addikt
válasz
Kiskutya #33864 üzenetére
nekem ugyan ennek a plazmának van az elődje! Haverjaimnak lcd-je van és mindegyik azt mondja, hogy következő plazma lesz!
Én úgy vettem a boxot, hogy sógorét próbáltam ki a plazmán és azért döntöttem a vásárlás mellett, mert egyszerűen tökéletes volt! Sógor lcd-je a nyomában se ér igaz az csak 82-es ez meg 107-es
Tv-zésre is tökéletes haverok minden meccset itt néznek nálam!!Jah és mindenképp a Panasonicot javasolom!! De ugorj be a plazma vs lcd topickba ott vannak a nagyágyúk! Én is az ők segítségével választottam ki mind a monitorom és mind a tv-m! És nem csalódtam
-
Sickboy25
addikt
-
Sickboy25
addikt
válasz
szaszlaci #33812 üzenetére
igen levágtam ezt, azért holnap át kell gondolnom melóban, mert nem 2 perces meló lenne
,mert elég sűrű és aprólékos tehát 2 mm- es helyközzel, 1 mm-es bordákat csak lehet bemarni tudnám,mert az esztergával ilyen pontosan nem biztos menne,de majd holnap megírom mire jutottam
az a 28mm-es részt azt miért emelted ki? Azt ott nem vágom
-
Sickboy25
addikt
a controllerekre mennyi a garancia?
-
Sickboy25
addikt
válasz
Gebriel #33723 üzenetére
Nem porgok mar lealltam!
Es ha hiszed ha nem tudom, hogy kell irni, ha meg azt is elarulnam, hogy mi az egyik szakmam, lehet meglepodnel! Office Word-be 2x is irtam mar olyan min. 35 oldalas valamit ....hmmm... tudod mire gondolok??Ha megkerhetlek valamire,ha a kozeljovoben barmi problemad lenne velem, ami atcsap szemelyeskedesbe legyszives priviben kozold off helyett!
-
Sickboy25
addikt
válasz
Gebriel #33676 üzenetére
Nekem tobb,mint ket eves es semmi baja nem masolok a vinyora!
A mondatvegi irasjeleket nekem cimezted?? Te egyaltalan nem is hasznalsz! Nem mondok inkabb semmit,de amit te itt... , ah hagyjuk! Nem szemelyeskedek, nem er annyit az egesz. A "sokak szerint" pedig ,azert hasznalom,mert nem mondom neki,hogy tobb ezer hozzaszolast olvasson vissza! Mindig akad egy ilyen..
-
Sickboy25
addikt
válasz
sosperecek18 #33672 üzenetére
elég a memókártya sokak szerint!próbáld ki először vinyó nélkül és ha szükséged van rá vegyél
szaszlaci:alakul reméljük a tesztek is bizonyítják
-
Sickboy25
addikt
válasz
szaszlaci #33655 üzenetére
nem tudom mennyire lenne bonyolult egy kézi is simán megtenné az adatokkal!
Árban?még sosem csináltam,de itt olvastam és a technikai feltételei adottak,tehát segítenék nektek egy ilyennel,cserében meg vki ,majd beszereli nekemvagy leírja ,hogy csinálta
jah a cpu-t finom csiszolópapírral nagyon szépen meg lehet csinálni
-
Sickboy25
addikt
-
Sickboy25
addikt
válasz
Hammon Serra #33577 üzenetére
akkor az jó lesz talán,bársokan a jasperes-re esküsznek
-
Sickboy25
addikt
válasz
Hammon Serra #33573 üzenetére
[link] ezzel be tudod azonosítani
-
Sickboy25
addikt
válasz
Hammon Serra #33571 üzenetére
nézd meg hátul a gyártási évet!első lépésben abból már sejteni lehet
-
Sickboy25
addikt
sziasztok!
ha van eredeti játékom ami nem magyar nyelvű ,ahhoz szoktak kiadni magyar nyelvű frissítést vagy magyarosítást?Vagy ha egyszer angol akkor az az is marad?
-
Sickboy25
addikt
Fontos tudni:Magyar kommentárral. A LIVE és a kapcsolódó játékmódokhoz szükséges LIVE szolgáltatás nem érhető el Magyarországon.
ez mit jelenT?nem a magyar kommentáros rész!! -
Sickboy25
addikt
Most a TNA-vl nyomulok!Vki játszott már vele?pankrációs!
-
Sickboy25
addikt
-
Sickboy25
addikt
válasz
szaszlaci #33364 üzenetére
nah ezt a dead space-t asszem ki is próbálom,de még mindig túl sok a gyilok benne!keveset kell gondolkodni az a baj
Elég jó hozzá az angol szöveg most néztem egy trailert, lassan és szépen beszélnek!érthető nagyon
Alan wake már kb 2 éve várom elérkezik talán?még akkor pc-re vártam,de lassan kezdek letenni róla,hogy lesz belőle vmi
-
Sickboy25
addikt
sziasztok!
olyan játékot tudtok,mint például régen volt pc-re Alone in the Dark?ilyen horroros ,gondolkozós krimiszerűség?az értelmetlen gyilkolászást már nagyon unom
-
Sickboy25
addikt
-
Sickboy25
addikt
Fight Night 4 szuper jatek a 3-at siman lekorozi
remek benne a karrier mod!
-
Sickboy25
addikt
Mindenki megtalálta a cikket akinek kellett??
Mert gyors le is szedtem,de majd szerkesztés után visszakerül! -
Sickboy25
addikt
Sziasztok!
Nos felkerült a cikk az logout blogomba!Sok sikert hozzá!Hozzászólásokat írhattok ám
!
-
Sickboy25
addikt
A cikket a hdd cseréről, holnap délelőtt teszem fel!Akit érdekel, az majd itt megtalálja!Mert már többen érdeklődtek privátban!
-
Sickboy25
addikt
oke akkor benyomatom ide!Meg dolgozok,de ha hazaertem megcsinalom vagy majd reggel!
-
Sickboy25
addikt
válasz
Mr.Grincs #33107 üzenetére
Ez viszont nem igaz vagyis nem teljesen!
Akinek nem garis a gepe vagy lehet az is ezt nem tudom,de a netbook vinyojat siman(persze kis trukkozessel es par plussz programmal) el lehet fogadtatni es jo is vele!
Az e havi chip magazin lepesrol -lepesre bemutatja es ugye, azt mondanom sem kell ,hogy nem keves aprot sporol meg vele az ember! -
Sickboy25
addikt
nem tudtok vmi oldalt ahol le van irva ,hogy lehet beszerelni hutesmodot?
meg ,hogy milyen fajtak vannak!esetleg gyarilag nem adtak ki vmit? -
Sickboy25
addikt
-
Sickboy25
addikt
azt meg tudnátok mondani,hogy azt hol tudom megnézni,hogy milyen alaplap van az enyémben?
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok
nos elkezdtem tesztelgetni az x360-at!
Nagyon kemény eddig leesett az állam!
Mivel tudnám megnézni ,hogy mennyire melegszik?Ha az új dashboard-ot letöltöm mivel vagy miben fog megváltozni a kis gépecske? -
Sickboy25
addikt
sziasztok
ma boldog vagy nem boldog (majd elválik) tulajdonosa lettem egy x360 premiumnak!
Kérdéseim lennének: Hogy tudom formázni a vinyót?
Hogy tudok játékot tenni rá?
És kell live-os előfizú ahhoz ,hogy az új dashboard-ot leszedjem? -
Sickboy25
addikt
sziasztok
szerdán én is tulajdonosa leszek egy xbox 360 premiumnak!
engem ebből az egész dologból a live érdekel csak!
ha azon regelek bárkit kihívhatok pl focizni?
meséljetek róla akinek van,hogy mire használja tapasztalatok stb..köszi
-
Sickboy25
addikt
nah akkor szabad szemmel mennyire lathato a kepen ,hogy hdmi-s vagy nem??
Mert ha nem nagyon akkor legyegeben nekem mind1Koszi
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest