- Mobil flották
- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
Mr.Grincs
veterán
Az EW ben az arena plazaban ott van kétféle verzsön. 79990 ért két játékkal, de a forma szerint az a melegedős verzió, de van 76990 ért prémium, az szerinte jobb.
Volt elite verzió is de azt nem néztem meg, PS3 ból is volt egy rakattal. -
Mr.Grincs
veterán
Egy darabig biztos nem lesz generáció váltás szerintem.. Mert a mostani sincs még a toppon, meg megfizethetetlen egy két verzió a konzolokból, a fenntartásuk sem olcsó. Az újabb generáció meg biztosan drágább lenne sokkal. Viszont újra nagy verseny alakulhat ki a két konzol közt ha kijön a GTA 4, sokan vesznek konzolt csak azért, hogy azzal játszanak. Én is vásárlás előtt állok, de nem egyszerű a döntés
Az XBOXra húz az eszem. -
Mr.Grincs
veterán
A dvd íróm ezt a lemezt nagyon csípi az asztalai dvd lejátszó is könnyedén hiba nélkül vissza tudja olvasni, a gép meg ugye pláne meg más gépébe is. Verbatim lemezekre vannak kiírva az adatim. Remélem ez azért egy kicsivel segített.
Szerintem az xboxnál sem lesz semmi gond. -
Mr.Grincs
veterán
Túl szép lenne...lesz ha igaz...de gondolom az árát is megkérik majd rendesen. Jönnek akkor a HD-DVD játékok ezek szerint????
-
Mr.Grincs
veterán
Szerintem azért komolyabb
Az más ha játszva sportol az ember és másnapra izomláza leszMa voltam az arena plázában az EW ben és ott kéféle boxot lehet venni egyet 79K ért és egy 76K ért. A drágábbikhoz két játék van, egy autó és még valami. A másik csomaghoz semmi. Az osztályvezető helyettes forma szerint ezek mármint ami 76K ba kerül azok már új gyártásúak és ezek már elvileg nem hibásodnak meg olyan könnyen.
-
Mr.Grincs
veterán
Hát aki komolyan akar játszani az ugye olyan tv-t vesz elsősorban amin jól megy majd pl pro street, vagy bármi ilyen komolyabb játék...ugye lassan a GTA4 is elég durva lesz. vagy FIFA 08. amik azért eléggé megkínozzák a gépet. Meg ugye mindennap játszik vele elég sokat az illető és felmerül az is hogy előbb utóbb szervíz futamos lesz a gépe..
-
Mr.Grincs
veterán
Én probáltam a wii-t de sehogy sem tudott meggyőzni. Jópofa hogy lehet boxolni meg teniszezni meg de aki komolyan játszani akar az nem wiit vesz.
-
Mr.Grincs
veterán
Mi az a PROD?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
LaliPapi #4683 üzenetére
Köszi a választ..Én is azért veszek, meg azért még ott van a nem túl legális flashelés is és így olcsóbb fentartani, mintha PS3at vennék. Az irányítást mennyi idő alatt lehet megszokni? A media marktban láttam Crysis os plakátot az xboxoknál, ezek szerint ki fog jönn 360ra is?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
LaliPapi #4679 üzenetére
És mennyi idő alatt csinálják meg ha van a 3ledes hiba?
Remélem megéri megvenniBár kicsit félek hogy ráfizetek vele.
Kérem írjátok le hogy megbántátok e vagy sem hogy vettetek boxot. Vagy miért maradtatok a 360 nál és nem a ps3 nál...Nekem kicsit furcsa ez az egész bocsi ez lesz az első konzolom, idáig csak gépem volt meg van is.. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
LaliPapi #4675 üzenetére
Szóval akkor mindenképp el fogja veszíteni a garit, mert a kaszás ott áll fölötte....
Ha jelentkezik a hiba a 3 ledes hiba vagy bármi, akkor ingyen megcsinálják gariban? Amit nem én okoztam vagy szerintem nem miattam ment tönkre. Valami jótanácsot tudsz, tudtok adni vásárlás előtt? -
Mr.Grincs
veterán
Ha veszek egy új xbox360 at akkor mennyi a valószínűsége hogy 3 ledes probléma jelentkezni fog? A prémiumot néztem, bőven elég a 20 giga ha nem akkor veszek egy nagyobb hdd-t később ezt meg eladom.
-
Mr.Grincs
veterán
Amik most vannak boltban xboxok azok is allergiásak még a túlmelegedésre? Mert 79K ért elég jó ára van a prémiumnak.
-
Mr.Grincs
veterán
Szerintem nem nagyon van értelme 120as elite gépet venni, max ha akkor ha rá akarod másolni a mónika show-t. Egyébként szerintem eltartana egy darabig mire azt tele lehet menteni játékmentéssel. egyébként 30 ezerért kb lehet venni egy új 120ast, + a 20ast is el lehet adni.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Bagira01 #4261 üzenetére
Amúgy ha az ew be jársz kössél rá kiterjesztett garit igaz plusz pénz de olyanra is vállal garit amire a gyári nem. Fentebb írtam hogy tulajdonképpen mi is ez a biztosítás. Nagyon buli dolog én is ew ben dolgoztam és tudom mia a jó.
(#4105) Ez a hozzászólás az. Olvasd el, ha plusz pénzt szánsz rá és elromlik akkor sem bánod meg.
-
Mr.Grincs
veterán
Van még egy kérdés, XBOX 360 avagy PS3 amibe 40GB-s vincsi van. AZ XBOX mellé szól az is hogy mnnek rajta az írott játékok ha flashelve van. Én az Xre szavaznék. De kíváncsi vagyok más szavára is.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
scorpy02 #4104 üzenetére
Köszönöm a választ. Az elitre hajlok inkább, mert egyszer kell megvenni, utánna meg lehet hogy bánnám, hogy nem azt vettem meg. Aztán eladni ráfizetni az eléitre. Egy füst alatt gyorsabb árban meg nem sok különbség van. Meg akkor már jó nagy vincsi is dukál hozzá, ami minidg jóljön. Az elektro wolrd be fogom majd megvenni ha nekik van elite, amikor ott dolgoztam akkor még csak fehér volt. Ott van olyan szolgáltatás nem tudom ismeritek e, de olyan mint egy biztosítás, tulajdonképpen az is. Az a lényeg hogy lehet rá kötni kiterjesztett garanciát körülbelül 15 ezer ft alatti összegért + 2 vagy 3 évre, természetesen tök más az összeg a nagyobb csomira. Lényeg az bármi történik ezzel a gépezettel ők cserélik amennyiben nem tudják megjavíttatni, vagy túl sokba kerülne a javíttatás. Ezen felül a gari kiterjed tűz, vízkárra, olyan fizikai behatásra, amelyet nem te okoztál vagy te okoztál csak egy hihető sztorit kell beadni nekik. És a legjobb hogy amikor vetted a cuccot mondjuk legyen 99K az ára...2és fél év múlva véletlenül beázik az ugye nem javítható hanem csere lesz, KICSERÉLIK egy ugyanolyanra ha van ha nincs akkor nem számolnak fel semmiféle amortizációt a termékre tehát az akkori árat fogják nézni. Ha nincs ugyanolyan akkor bármire kicserélik amire szeretnéd. Laptopoknál húzós az ár mert azokra 40 ezer ft körül de megéri ha új laptopot akar az ember két év múlva....
-
Mr.Grincs
veterán
Üdv,
Tervezem XBOX 360 vételét természetesen nem a legalapabb csomagot. Nézegettem őket olyan 100 körül már nagyon jó csomikat lehet kapni, esetleg még játék is van hozzá. Várom a tanácsokat a vásárlással kapcsolatban. Ismerem a 3 ledes hibakódot, de állítólag az újjabbak már nem annyira hajlamaosak rá. Az elite verzió az pontosan mit takar azon kívül hogy fekete? Jah és hol lehet és mennyiért flashelni?
Előre is köszönöm. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
->Raizen<- #990 üzenetére
Köszi a linket, megnéztem és egyből elájultam. Nagyon jó ez a szervíz amit nagyon be kéne építen az a Thermaltake vízhűtő rendszer. Igaz az ára húzós, de megéri.
-
Mr.Grincs
veterán
Ez olyan mint az intel vagy az amd procikhoz a gyári hűtő. Olyan hűtőt adnak hozzá ami optimális hűtést biztosít a cpu számára terhelés alatt is.
Gondolom ez is olyan hogy (terhelés) játék alatt jól hűt az xbox360 számára. Hiába jön ki meleg levegő, amíg nem füstől vagy nincs égett szag vagy nem olvad el addig nem lehet gond.
Nem tolnak ki magukkal az xbox szervízesek hogy alulméretezett hűtőt raknak rá, mert ez csak nekik lenne ráfizetés. A vevőnek meg egy örök életre tapsztalat hogy XBOX360 at soha mert ez és ez volt vele... szervíz és ez és az....Sőtt akkor is így fog hozzáállni a vételhez amikor remélhetőleg kijön majd egy újabb XBOX a 360 után.
Bátran játszál csak nyugodtan vele.
Én is haamrosan veszek egy ilyen csodát. -
Mr.Grincs
veterán
Az biztos, hogy árban az xbox 360 jobban megéri mintha egy ''fullos'' PC-t vennénk. Ennyiből nem raksz össze ''fullos gépet'' sőtt ennyiért csak egy VGA kártyát, vennél amit lehet valamire használni.....De sajnos fenn ál veszélye, hogy ''holnap kidobnak egy játékot ami már nem jó annak a vga kártyának mer nem megy 100 szálaékon rajta. És lehet gondolkodni egy új vga-n ami megint nem olcsó.
Ha eladjuk bukunk rajta nagyon sokat. Aki volt vagy van ilyen cipőben az tudja.
Én is most akarok beújítani egy XBOX 360at, mert így jobban kijövök majd anyagilag. De a PC-m mellette megmarad természetesen.
Én FPS és szimulátor játékokkal szokatm játszani PC-n és szerintem kicsit furcsa lesz megszokni eleinte, de idővel majd belejövök. Ahogy a kolléga is írta, hogy ő is félt, de utólag bele lehet jönni.
Nagyon sok konzolnak nincs PC-s ellenfele, ha az árakat viszonyítjuk egymáshoz.
Láttam a Quake 4et xbox360on és nagyon szép volt, kipróbáltam eleinte kicsit lassan bénáztam de 10 perc után már minden ment, nah azért nem annyira mint a billentyűzeten. -
Mr.Grincs
veterán
Hogy tudok írni játékokat? Van valami speciális módja? Vagy sapeciális igény?
Annyit tudok hogy az írottak azok akkor mennek ha a gép flashelve van. -
Mr.Grincs
veterán
Köszi szépen a válaszokat. Igazságszerint én is unom a bővítgetést.
Az életben nem lehet ennyi pénzből kihozni egy spicc gépet amin fut minden, mint pl a ps3 vagy az xbox360, hát egy nagyonszupivideókártya kerül annyiba mint a ps3 vagy az xbox360.
Jó gépem van nekem is, de ez hosszú távon jobban kifizetődő.
Amit én akarok venni az a prémium pack, most nyomatják a mediában 99K ért de az nagyon drága meg olcsóbban netről lehet venni.
Flashellni hol lehet és mennyiért? -
Mr.Grincs
veterán
Kevdes XBOX 360 tulajok, szertnék segítséget kérni.
Ilyen gép vásárlása előtt állok, és sok infó kéne róla olyan embertől akinek van ilyen és tapaszatlatokról be tudna számolni. Bármilyen infó jöhet konkrét példák árak stb.
Az elérhetőségeimat a profilomban találjátok. Privát is jöhet.
Előre is köszönöm.
Grincs
Aktív témák
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest