- Mobil flották
- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
Ha GTA 4et megveszem eredetiben mi van a csomagban? (dvd tokban belül a játékon kívül)
-
Mr.Grincs
veterán
Ha újonnan veszem meg a GTA 4et akkor mi jár hozzá? GTA 4 játék és térkép? Vagy még valami más is?
-
Mr.Grincs
veterán
Elképzelhető hogy a jövőben kiadnak egy újfajta kormányt a boxhoz ami sokkal jobb mint amit most lehet kapni?
-
Mr.Grincs
veterán
Találtam egy GTA 4 et fóliásat a jatekaim.hu-n 9Kért az szerintem akár még jó is lehet ennyiért. ?ég nem írt vissza a pofa de ha 8ért ideadja és tényleg zsír új akkor simán megéri szerintem.
Mit gondoltok?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
(Kolombusz) #22443 üzenetére
Köszönöm
Annak mennyi az átlagos élettartama kb??
-
Mr.Grincs
veterán
Csak akkumlátor házat nem lehet venni a joyokhoz? mert most annyi akksim van hogy elgurulnak mindenfele
beleraknám és gyors csere lenne
A play charge kitből az akksi az olyan mint a tölthető elem akksi? vagy az integrűált mutatvány? -
Mr.Grincs
veterán
Hamár repcsis játék akkor MS Flight Simulator, az kéne boxra
Sztem lenne rá vevő bőven ha lenne.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
tiv83us #22418 üzenetére
Pont velem volt az hogy vissza küldve a feladónak
Énis nyomonkövettem a dolgokat a neten de fele sem igaz. Akkor van ott amikor az MS küldd egy emailt hogy nállunk van a konzolod. Amikor kész van akkor is küldtek egyet. Visszafele jövet már nagyjából minden rendben volt.
Akit érdekel van egy használt de hibátlan vezetéknélküli joyom játékra vagy kpra cserélném, kombinálva is jó.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
(Kolombusz) #22413 üzenetére
Köszi a váaszt, az Airbornra azért gondoltam mert pc-n is megvan eredetiben és ott nagyon jó velee multizni és a játék is nagyon bejön.
GTA4 et pártolom.
Akkor az új nfs-t paszolom...tiv83us: Meglátom tudok e keríteni olcsón COD4 et de szerintem azt csak 1 hónap múlva tudom megszerezni.
-
Mr.Grincs
veterán
Nah adjatok gyorsan tippet, milyen játékot, játékokat vegyek a karácsonyi locsolóppnzemből?
( 1 db Deák Feribácsit szánok rá most csak)
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
(Kolombusz) #22376 üzenetére
Csak ha lejár a gari, akkor szándékozom az enyémet. De addig elméleti szinten agyalok.
-
Mr.Grincs
veterán
Megtudtam hogy szabványos 3 tűs az xbox 360 ventijének a csatlakozója. Vagyis 775ös procihűtő ventije is megfelel mostmár csak fel kell fogatni rá valahogy.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
eddie17 #22372 üzenetére
Érdekes, mert nekem is így volt. De én elve úgyvettem akitől vettem, hogy valami hosszított gari vagy mi a bánat volt hozzá azt nem tudom hogy mert nem mondta hogy kötöttek volna rá.....meg egyébkéntis madaras teszkóban vették ott meg tudtommal nincsen ilyesmi...Tehát az 1 alap mellé még 1 év plusz 1 a 3 led ami jövő év dec 15 ig szól.. Dicsak BUKSI!!!!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Kephamos #22295 üzenetére
KB ugyanígy féltem az egésztől mint te
vagy jobban. Amúgy kb 1 hónap játék, na nem megállás nélkül de időben annyi mintha kipörgetnéd easyben a COD3at én azzal tanultam meg játszani. Neked csak ajánlani tudom történetben is élvezetes és tanulás miatt is elég jó választás. Medal of Honor Airbone demóval toltam ott tök más az ujratöltés fegyvercsere funkció azt meg kell tanulni szinte minden játéknál hogy más. De élvezetesebb figyeld meg. Lehet hogy most azt mondod nem de hidd el igen
Érdemes gyorsara állítani az érzékelést legalábbisén így csináltam, maxra toltam a játékban a gombák érzékenységét az olyan mint a pc-n az egér. már nemfélek az FPS játékokól egyáltalán.
Nem tudja valaki véletlenül hogy az xbox ventije milyen vagy hány tűs csatlakozoóval csatlakozik az alaplapra? Előre is köszi
-
Mr.Grincs
veterán
Mindenkinek BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK
Jah és ne csodálkozzatok, ha nem találtok box játékokat a fa alatt ugyanis mindet elloptam a fa alól -
Mr.Grincs
veterán
Gondolom nagyon bennevagytok a takarításban ezért adok egy jó tippet box takarításhoz.
Szilikon spray, felfrissíti a fehér szint vagy a feketét, jó műanyagra és gumi felületekre, én most fújtam be és takarítottam át vele a boxot teljesen és valóban felfrissítette. -
Mr.Grincs
veterán
Én vagyok a GRINCS ak ellopja a Karácsonyt és az xbox 360 konzoljátékokat
nah meg a kaját az asztalról
-
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Zyelor #22218 üzenetére
Nekem is visa electron van igaz dombornyomásos de az előzőmmel nem tudtam fizetni az sima volt
Meg mondta a bankos ügyintézőm, hogy csak dombornyomottal lehet...
Hát szóval az hogyha rendelek valamit mondjuk egy játékot boxra ki van írva hogy ennyiért szállítják házhoz és nemannyi és utólag derül ki és nincs több gempám akkor az ciki tud lenni. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Zyelor #22216 üzenetére
Dombornyomásos kártya kell hozzá, csak azzal lehet neten vásárolni.. és elvileg nem húznak le ha meg igen akkor az már gázosabb mese főleg ilyen összegnél. De nem erről szól a dolog. Mondjuk én nem tökölnék vele hogy neten veszek külföldről inkább ha külföldön járok akkor veszek annyit amennyire fussa
Bőröndbe elfér.
De ha nagyon spórolós vagy akkor tényleg vedd meg külföldről, de én a posta anyagi dolgai miatt paráznék jobban. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
(Kolombusz) #22154 üzenetére
Nem vagyok feldúlt. Van normális Media Marktba vett akksitöltőm meg elemem az unicoross.
4db 2100as cerka volt benne egy négyes töltő meg 4db mini ceruza ami 700as. Azok jók a távirányítókba, a 2100as pedig a joyba. Működnek a mai napig tökéletesen, bár érzem hogy kettő már halodklik, hamarabb lemerül mint a másik kettő pár.. 3500 pénzért vettem ezt a szettet tökre megérte szeintem akkor két éve kb.
Amúgy hiteles hamisítványnak tűnik valóban de ennyit megért még ha kamu akkor is. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
(Kolombusz) #22151 üzenetére
Akkor ennyi erővel amit méregdrágán árulnak GP, Energizi, duracell stb meg a fasztudja még milyen, sem tud többet. És mégis ráírják hogy az milyen atomra király....
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
(Kolombusz) #22149 üzenetére
És ha van és mégsem hamisítvány? Marhára nemérdekel ha jólmegy vele
és ha mondjuk 3000ret visz 800 at igazán megért amúgysem én fizettem
-
Mr.Grincs
veterán
Egy univerzális cpu hűtűt nem lehetne valahogy felszerelni a boxra?
-
Mr.Grincs
veterán
Arra gondoltam, hogy INTEL 775 ös hűtűt kéne valahogy ráfaragni úgy hogy a ami az alaplapba megy tüskéket leszedni róla és csak a két ventit kéne valahogy valamilyen módszerrel felerősíteni
Ráforrasztani és már menne is. De a cink az hogy a dvd olvasótól nem lehetne az egyiket beszerelni, pontosabban a gpu ra.
Belülre nem lehetne beszereltetni a vízhűtést? -
Mr.Grincs
veterán
válasz
->Raizen<- #21968 üzenetére
Arra már nem is emlékszrem hirtelen de szerintem igen kellett.
Don47: Az enyém sokszor fagyott napi 3 de volt hogy egy két napig nem volt fagyi. Utánna 3 led....lett. aztán....elvitte az UPS a boxot a szervízbe
Azóta yoooo..
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
->Raizen<- #21944 üzenetére
Ó köszi. Ezt a szervízfutamban cserélték ki ilyenre, előtte valami nagyon hangos volt...
_ak_: Az enyém nemtudom ,milyen asszem zephyr vagy mi a bánat, habár 3 ledre vküldtem be a szervízbe akkor lehet lapot is cseréltek...bár nem kaptam lapot hogy mit cseréltek de a drive az egyből feltűnt. Ezen még nincsen HDMI. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
ithomas #21890 üzenetére
Igazad, van. én is utálom, ha egy emailre sem méltatnak még ha olcsóbb náluk a konzol akkor sem venném meg ha így emailt sem írnak vissza, hogy fogd meg a f@szom vagy valami. Így jártak
Szerintem elég sok konzolbolt e fog dőlni jövőre a nevenincsekre gondolok nagyrészt. emaitt a válság miatt, csak azok maradnak talpon aki igazán jó árat tud kínálni és korrektek is minden téren, kiszolgálás, árak, szervíz. -
Mr.Grincs
veterán
Ha már MOD topik nincs akkor ide bírom a frankót hátha valaki hasznosítja az infót.
Aki esetleg azon gondolkodik, hogy szétkapja a boxát és hozzávaló szerszámot keres viszonylag olcsón az 1200ft ért hozzájuthat a TESCO-ban egy Torx T készlethez ( 8 db os) amiben benne van a székseges méretű T8 illetve a T10es szereszám. Az ára nem sok, a minősége is jó.
Vagy majdnem 2K ért van akkus csavarhúzó készlet de abban csak T10es van ami nekünk kell. Van hozzá csomó fej, töltő meg koffer. Nekünk is van ilyen már vagy 3 éve biztos megvettük és még mindig tökéletesen működik. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
OddMan #21802 üzenetére
Gratulálok, a boxhoz. Az irányítás nekem is meredek volt nagyon de mára már nagyon megszerettem és élvezetesebb. Az elején én is nagyon köpködtem rá de sok gyakorlással belerázódtam a dolgok menetébe. Amit kipörgettem játék az COD3, mondhatni azon tanultam meg irányítani. Az autós játékok nem nehezek azt hamar meg lehet szokni.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
(Kolombusz) #21796 üzenetére
Az nem lenne normális ha a GPU forrna fel
Mert akkor mehetne megint kirándulni a boxom...
-
Mr.Grincs
veterán
Elkezdtem forza 2 vel játszani és melegszik a gépem mint az atom, úgy pörörg a venti, mint még soha
Normális dolog hogy így pörög?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
p_milan #21750 üzenetére
Hát a két hét munkaszünet akár több napra is nyúlhat sajnos mert egy csomó embert rúgnak ki a melóhelyéről...
Djuree: Én az internetről nem mondanék le semmiképp sem mert nagy az információéhségem....két hétre annyi szabadidőm lenne hirtelen, hogy nemtudnék mitkezdeni magammal...
Szerencsére nem kerültem még ilyen döntés elé hogy melyikről mondjak leEzért nyugodt vagyok.
-
Mr.Grincs
veterán
Ti miről mondanátok le inkább két hétre? Két hét internet nélkül, vagy két hét szex nélkül?
Vagy inkább két hét box nélkül? -
Mr.Grincs
veterán
A Gamer scorocat nem lehet átutalni másik felhasználónak?
-
Mr.Grincs
veterán
Pl amit érdemes megvenni az a Call of Duty 3, nem azért mert pont van eladó nekem, hanem mert tényleg alap kultuszjáték
Burnout Revengere gondolsz vagy a Paradise ra? nekem szintén megvan a Revenge az is jó, elég jó áron hozzá lehet jutni a játékokhoz újjonann. De nállam egyben 6K -
Mr.Grincs
veterán
Eladó két játékom egyben 7K ért Burnout Revenge és COD 3 aki a leggyorsab annak 6Kért adom
-
Mr.Grincs
veterán
Gyerekek, létezik az hogy PS3ra olcsóbb lenne az Unreal Tournament 3 mint XBOX 360ra?
Ma a széna téri Saturnban jártam és ott láttam 3990FT ért az UT3at PS3ra, megnéztem az alattalévőt az is annyivolt, meg átnéztem a többit is azok is 3990ft re voltak beárazva meg a név is stimmelt, boxra ugyanez 15900 FT volt...
GTA4 11900 volt boxra az szerintem egész jó ár.
Jól fel is szívtam magam, mert vettem hugomnak egy fülest aztán majdnem duplaannyiba került mint ami ki volt írva....De mindegy egyszer van karácsony. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
eddie17 #21669 üzenetére
Pedig az adatok meggyőzőek eléggé.
Kolombusz: Akkor hajrá mindent bele
Együtt okosabbak vagyunk amúgyis. Meg biztos van itt olyan aki ért az elektronikához forrasztásokhoz stb.
Kezdésenk egy kis MOD: [link]
Konzolokhoz vannak házak ventik, kábelek, természetesen xbox 360 hoz is vannak nagyon jó okosságok euróért, és nem is annyira veszélyesek az árak. Bárhova postáznak. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Badb0y #21665 üzenetére
Gondolom hogy jó lehetett. Az adatok is önmagukért beszélnek. És ez a 26k nem is annyira vészes érte, tekintve hogy 20 körül lehet megvenni ezt a vízhűtő rendszert. És cserébe jól megy a box. Így nagyon kicsi a valószínűsége hogy 3 ledes lesz a box.
Nemtudom kit izgat az XBOX 360 MOD topik, de szerintem akadna partner erre a témára bőven.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Badb0y #21660 üzenetére
Sajnos szükség lenne hűtésmodra mert fika a gyári hűtése, létezik hozzá 26K ért Thermaltaket vízhűsítő itt-->[link]
Amúgy moddingról nem nagyon beszélünk bár én nyitni szeretnék egy XBOX 360 MODDING topikot de még sajna nem jutottam el odáig
Lenne miről beszélgetni az biztos. Pl szétszedés szerszámok, meghajtó javítása, olvasófej csere, takarítás, meg persze MOD -
Mr.Grincs
veterán
Biztos olvastátok ha nem akkor klikk here--->[link]
Elég cink a PS3 eladási statisztikája -
Mr.Grincs
veterán
válasz
spyduck #21464 üzenetére
Én a boxra szavazok....a gari alapból 1 év + 3 a 3 ledre
És ott benne van a pakliban hogy újat is adhatnak ha gajra megy a 3 led miatt.
Egyébként ha PS3 ra szavazol akkor Electro World be vedd meg és köss rá kiterjesztett garit, amúgy boxot vennék mindenképp de akkor szinte mindegy hogy hol veszed.. Liveja sokkal jobb igaz fizetős,a ps3é ingyen van. játékok is nagyon ütősek GOW, GOW2 Fable2, de akkor le kellene mondanod egy két játékról ami csak PS3 ra van. De amúgy már egyformán jönnek a gémek többniyre. -
Mr.Grincs
veterán
Hol van a golemkonzol boltja? Mert telefonszámot találtam a honlapjukon de címet azt nem
-
Mr.Grincs
veterán
Valaki szereltetett már be 120as hdd-t a gépébe az x media honlapján van ilyen lehetőség ahol írják a dolgot. Csak noti hdd-t lehet beszereltetni és csak 120asat?
-
Mr.Grincs
veterán
Miért dob le a liveról töltés közben? Disconected....
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
(Kolombusz) #21173 üzenetére
Jaja, még van rá gari szóval nem féltem hogy letölt 7 játékot és addigra 3 ledes lesz
Bár egyszer nekem is volt olyan. hogy reggel elmentem és mikora hazaértem 3 led villogott, bekapcsoltam és működött
De ezt videjóra is vettem biztos ami biztos
Ez már a szervíz után volt
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
(Kolombusz) #21170 üzenetére
Szóval akkor ne hagyjam járatani illetve tölteni 4 napig?
Mert kb annyira megyek el itthonról
Enegm is 3 led vár majd itthon?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
runner 125 #21136 üzenetére
Nagyon szívesen, tudom, hogy az 576ba minden drágább csak azért mondtam, hogy otzt adtak hdmi kábelt hozzá, de nem kötelező ott megvenni
Ez a batta konzol meg jócucc. Elég olcsó. De két játékkal már kicsit drágágbb de szerintem azt érné megvenni -
Mr.Grincs
veterán
válasz
runner 125 #21133 üzenetére
Hivatalosan nem jár de volt olyan eksőn az 576kb nál hogy ajándékba adtak egy db 1 méteres HDMI kábelt, HA ott veszed meg a vasat... Most nem tudom, hogy van e utánna kéne nézni. De jó vevőcsalogató az biztos
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
trialboj #21130 üzenetére
Hát ezt eleve nem így kéne csinálni hogy csak úgy kikapcsolod a játékot. Másik az hogyha megvolt az új dashboard felhasználói felület frissítése akkor tudod csak felmásolni a játékokat...És akkor mennek HDD ről. A frissítéshez meg intyernyet hozzáférés szükségeltetik. Ekkor összekötöd a boxot és a routert a hozzá adott utp kábellel..
Ha ez megvolt akkor a mondat tárgytalan. -
Mr.Grincs
veterán
Jót tesz a boxomnak ha menne a letöltés 4 napig legalább?
Vagy 3 ledre meghalna mint a huzat:
???
-
Mr.Grincs
veterán
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest