- Mobil flották
- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
Sorry
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Xirtam #44114 üzenetére
Komolyan ezért akar venni? Inkább mosson kezet ahogy tanácsoltad és fogjon egy fogpiszkálót és azzal kotorja ki a kaja és retekmaradékot azt az egész joyt törölje át valami gagyi arcszesszel amit nem használ. Én így csináltam. Tökéletesen tisztít és zsírtalanít és még jó illatú is lesz a joya. A nehezebben hozzáférhető helyen pedig fültiszítító + arcszesz használata javasolt. Legalábbis én anno így pucoltam ki a mocskos kontrollert. És szétszedni sem kell. Egyszerű meló, kb 5 perces meló, ha még közben megy a mauuunnika show akkor 10
-
Mr.Grincs
veterán
Akárki akármit mond én LCD párti vagyok. 3 nagy LCD tv-nk is van amik orba szájba mennek és egyikbe sem égett bele semmi. Le a kalappal előttük. Viszont a haveromék 2 éves LG plazmájába már fel lehet fedezni az rtl logót meg még egy csomó kivehetetlen szutykot amit sehogy sem lehet levakarni róla
-
-
Mr.Grincs
veterán
Hopp a ridikül: [link]
239.99 GBP = 71,025.78 HUF Átszámolva free UK házhozszállítással. Szerintem jó az ára nagyon. Bár feketében jobb lenne.
-
Mr.Grincs
veterán
Az a baj hogy engem sem hatott meg a BF első része a kettőről nézek videókat de nem nagyon vagyok megzuhanva tőle
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
szabogabor10 #43995 üzenetére
Szerintem még senkit nem vágtak ki emaitt. Legalábbis én nem tudok róla.
Meg amúgysincs más lehetőség hogy Liveon játszhassunk csak a külföldi regisztrációval. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
taylorp #43979 üzenetére
Naná hogy feketét kapsz
Azt gondoltad rózsaszínt hogy jobb kedved legyen?
Viccet félretéve. Amikor felhívod az MS hotlinet hogy "letérdelt" a joyád akkor be kell diktálni az ELITE konzolod sorszámát meg anyja nevét 7 példányban meg a blokkot el kell nekik küldeni hogy 1 éven belül vetted és akkor kapod a feketét kb két héten belül.
Persze mondják hogy tedd el ami letérdelt, ne dobdi ki mert jöhetnek érte, ami persze nemigaz. Legalábbis nekem nem jöttek érte. Ha meg jönnének is azt mondanám hogy már eladtam a cuccot így mittoménholvanmár....Djuree: Akkor nincs is több kérdésem
-
Mr.Grincs
veterán
Osztrákiában mennyiért osztogatják az XBOXokat?
-
Mr.Grincs
veterán
A másik az ha a magyarokat bannolnák akiknek amerikai meg angol meg kitudja milyen külföldi profilja van, azok elég csúnyán berágnának és nem hagynák annyiban a dologot hogy lebannolták/ lebannolják a profiljukat ugyanis ráfanyarodtak mint .....dó a húgyos körtére, ugyanis másmilyen módszerrel nem tudtak volna játsznai.
A boxot elvileg nem bannolnák le a profilcsalás miatt. ELVILEG
És az igazat megmondva szép számmal vannak magyarok is a Liveon, + azokban az országokban ahol nincsen Live hivatalosan ők is ráfanyarodtak a kerülésre ami nem baj mert bevételt szereztek az MS nek.
Reméljük azért ennyire nem genyók hogy ilyet csinálnak, hogy bannolják a jónépet.
Én is berágnék mert nekem egy éves Live előfizum is van még augusztusig.Felcsútnak
PH RANGOK
Gratula a szintlépéshez -
Mr.Grincs
veterán
A rendelés sikeresen megtörtént, bár figyelmeztetlek hogy a shake még a reptérre vezető úton elfogy
tiv83us:
Ha 1 éven belül garis a cucc akkor szó nélkül küldenek egy újat. Tehát 2009. március 14 .én vetted akkor az egy év 2010 március 14. ig szól. Blokkal kéne igazolni mert azt is kérhetik, azt lehet el kell küldeni emailben. Nekem is el kellett anno.
Azt fogják mondani hogy tedd el, mert jöhetnek majd érte, de úgysem fognak.
Én már 2 Wifi joyt kaptam így ingyé, persze az előzőeknek semmi baja sem volt.
Ha viszont egy éven kívül akkor viszont nem adnak semmit és meg sem javítják, akkor az kuka és önerőből kell venni egy újat.
Fel kell hívi az ottani ms supportot és meg kell mondani mi a hibajelenség, de a legjobb ha azt mondod az egyik gomba nem is reagál már. Valami hihetőt kell mondani. Mert lehet erre a kúszás hibajelenségre nem lépnek lapot mert még működik valahogy.
Én a gombás sztorit adtam be. -
Mr.Grincs
veterán
Azért még nekem sem fix az utazás időpontja csak az utazás. Vagy 5.én vagy 12 vagy 19.én megyek. Szóval van még időtök koldulni is
-
Mr.Grincs
veterán
Aki akar valamit Londonból, az sürgősen jelezze előre priviben mert, március elején kiutazok, pár napra.
Játék vagy akármi kell írjatok. Az anyagi részét a szegények javáraa, azaz nekem adja, vagy utalja átAz anyagi részét meg szintén privibe beszéljük meg.
Vagy vegyetek fel msnre. mr.grincs@hotmail.com MSN en gyorsabb a kommunikáció.
Djuree, Felcsúti barátom Def26 és Xirtam rátok gondolok elsősorban.
-
-
Mr.Grincs
veterán
Hát úgylegyen. De én tartózkodom a natal sikerétől. Bár semmi jónak nem vagyok az elrontója, de én is nagyon kíváncsi vagyok a végeredményre, főleg a megejelnéstől számított fél egy év után mennyire nagy a sikere. Akkor dől el hogy jobb befektetés lett mint egy pénzverde, vagy totál mellélövés és nem is az lett mint amire sokan számoltak.
-
Mr.Grincs
veterán
Szóval egy darabig még várhatunk a LIVEra. Ez a natal dolog meg szerintem dupla vagy semmi alapon fog működni. Vagy marahanagy sikere lesz vagy totál bukta.
Reméljük a legjobbakat. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Barney1981 #43499 üzenetére
Cserélj kontrollert. Próbáld ki egy másikkal is. Az elemeket meg cseréld le urán akksikra. Egy darabig nem merülnek le az biztos.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Barney1981 #43495 üzenetére
Esetleg elemcsere? Másik joyyal is ki kéne próbálni hogy ott is ugyanez van e, mert ha igen akkor box hiba, ha nem akkor joy a hiba. Mindkét esetben az MS szervíz lesz a nyerő. Ha egy éven belül garis a géped akkor új kontrollert is küldenek ha nem akkor viszont önerőből kell megjavíttatni.
Ha box garis, főleg egy éven belül akkor megnézik. Ha nem akkor nem. Ha meg amúgysem akkor önerő. -
Mr.Grincs
veterán
Kínai igenis van. [link]
Lehet hogy magának csinálja/csinálta a vinyókat. De az sincs odaírva, hogy házi gyártású vagy kínai.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Markoka1993 #43403 üzenetére
Az új model az 64 és 128 Gb os lesz
dzsikonzolos meg szerintem egy elég érdekes kereskedő.
Árul hddket 120asat meg 250eset írtam neki hogy érdekelne egy 250es hogy utángyártott e vagy gyári ms termék. És írtam neki ha utángyárottt akkor tárgytalan a dolog.
Erre annyit írt vissza hogy érdeklődj, nah meg másnak is annyit hogy is-is. Hát milyen válasz ez? Az apróba nem meri kiírni gondolom hogy ratyi kínai, amivel gondolom csak a gond van. Gari gondolom off. Szóval tőle sem veszek semmit szerintem. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
LordAxwell #43392 üzenetére
Hát hogy hol jó hol nem arra nem lehet választ adni, hogy miért indul újra.
Alig fél éves a meghajtód, elvileg nem lehet rossz. Elvileg. Többet kéne bírnia de ezt mondtam PÜben is. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
LordAxwell #43388 üzenetére
Szerintem itt valami hardveres probléma fog előjönni...
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Djuree #43386 üzenetére
Vodánál voltam én is. Jó a 32GB még nem tudtam megtölteni. Jól hasítanak rajta a Dr house részek
Haveromnak I900 Samsung Omniája van és már ezerszer megbánta hogy megvette, csak szív vele. Sw hibás mindig. Szaggat rajta a videó amit feltesz. A wifi nem működik, vagy csak néha. Illetve még két barátomnak van omniája és ők egy az egyben bedobták a sarokba mert nem kínlódnak vele. Zoli barátom vett is megának méregből egy Iphone 3GS-t 16GB-t
Sőtt Kasza08 elvtársunk is azt vett, mert sikerült rábeszélnemm mármint a 3GS 16B re.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Djuree #43379 üzenetére
Hát előfizetéssel vettem 2db Iphone 3GS 32Gb-t egyiket a magamak másikat hugomnak. T-mobilenál. 19990 Ft a telefon ára 24 hónapra ennyibe került a telefon/ db.
Az elfőzetési díj az 17990 Ft/hó/db. 600 perc bármley hálózatba, 400 sms Tré hálózatba, és 4Gb adatforgalom van a csomagban. A készülék árát nem kellett kifizetni hanem csak a két előfizetési díjat ott helyben.
Egyszerre csak egyet lehet venni ezért külön engedélyeztni kellett, hogy 2db ot vegyek egyszerre. Ez egy fél óra 45 perces várakozás volt. Engedélyezték és akkor egy kalap alá vonták a kettőt.
Van akitől kauciót kérnek el, mert mielőtt megveszed megnézik sáros vagy e más hálózatnál, volt e bedőlt, felfmondott előfzetésed stb stb és ha volt akkor kérnek kauciót aminek összegét a Tré határozza meg. Tőlünk nem kértek. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
LordAxwell #43375 üzenetére
Hogy játszol? DVD ről vagy HDD ről?
Eredeti vagy nem redeti játékokkal játszol?
Ha garis akkor ezért el tudod küldeni gariba és meg is nézi és meg is csinálják. Ha nem garis akkor viszont szervíz ahol kitduja mennyit akasztanak majd le rólad.
Szerintem 3 ledes közeli állapotban van a gép, vagy dvd meghajtó hiba talán.
Milyen géped van? Mikor gyártás és milyen alaplapos.
Ezeket megválaszolod akkor talán többet tudunk segíteni. -
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Szögecs #43322 üzenetére
99% hogy nem lesz 3 ledes ha meg igen akkor ott van rá a garancia. Feltéve ha nem flashelteted ki. 1+2 év gari van a 3 ledre és az E74 hibára.
Ha heréled akkor adsz a szarnak egy pofont és akkor nincs rá gari.szoti27: Az elite géphez van 120as vagy a super elitehez 250es vinyó, internetkábel.
Az arcade packból ezeket mind kihagyják. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
xbox360gamer #43317 üzenetére
Pü megy.
-
Mr.Grincs
veterán
Az a baj ha bannolt akkor nem sok ember veszi meg. Vagy fene tudja azt se sokkal többért lehetne eladni 30 35k.
Lehet super elite is az értékét nem növeli meg sehogy sem, ugyanúgy használhatatlan online játékra és teljesen korruptá válik. Ha vinyó lenne többet érne de így nem nagyon ér többet. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
xbox360gamer #43310 üzenetére
Olyan 20-25K max, körülbelül.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Crazyman33 #43305 üzenetére
Igazad van. Bocsi elég szar választ adtam az ilyenbe meg nem nagyon gondoltam bele.
Csak én azt mondom, hogy ilyenre nem költenék igazából. Meg amikor nekem lebannolták a boxom, akkor egyből elpasszoltam. Azt sem biztos hogy meg bírják csinálni 5K ért.
Na mindegy, mégegyszer bocs. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Remiel #43276 üzenetére
Én xbox 360at vennék mindenképp. A 3 év gari az elég húzó érv egy műszaki cikknél. Nekem 3 boxom volt és lesz 4. is. A kontrollere nekem jobban kézreesik és egyszerűbben kezelhető, mint a PS3 é, szerintem. Nagyon meg voltam elégedve a gépeimmel, imádtam őket. A legjobb választás. Sok húzó cím van. És a HDD ről menő játék sokkal gyorsabbá teszi, mintha dvd ről olvasná a dolgot. Értem ezalatt a grafikák, menük stbk betöltése.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
karakpecze21 #43229 üzenetére
Erről van szó. Kényelmesebb jobb a boxon való játék mint pc-n. Jobb kikapcsolódás.
-
Mr.Grincs
veterán
LOL
[link]
-
Mr.Grincs
veterán
Sokszor elmondtam már hogy az elején sokat bénáztam az fps játékokkal, de utánna ment már mint az "ágybaszarás". Most meg azt mondom, hogy a legélvezetesebb kontrollerrel játszani. Nem állítom, hogy profi szinten játszom de a COD 4 et, COD5-t kivittem veterán fokozaton ami nem volt egyszerű faladat és mégis ment, ésnagyon élveztem, mert megtanultam kezelni a joyt.
-
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
Amit lehet kanpni a game.co.uk oldalon Fable 2 abba van magyar felírat vajon?
A GOW 2 GOTY ra szintén vonatkozik a kérdés. -
Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest