- Mobil flották
- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz
Djuree #46543 üzenetére
Inkább úgy mondanám, hogy közel sem annyi csíter van konzolon mint PC -n.
BC2 -ben minden 10. menetben küld a szerver egy üzenetet, hogy ez meg az aimbot -ért kirakva stb... Pár napja volt egy 39/6 -os arányom (kills/death) egyből meg is kaptam, hogy aimbotolok, pedig nem.
-
Def26
félisten
válasz
burgatshow #46537 üzenetére
Jó lesz.
-
Def26
félisten
Halo Reach - Birth of a Spartan Láttátok...?
-
Def26
félisten
válasz
Djuree #46404 üzenetére
Épp ez a lényeg, hogy nem tudod magad átkérni, csak ha van hely. Viszont az elején el tudod dönteni, hogy melyik oldalon kezdj. Védekezni utálok.
Kedvnec pályám Arica Harbor. Állat. Mondjuk a szigetes Isla Inocentes sem rossz, főleg sniperrel lehet aprítani. Mi a kedvenc kasztod?
Árokban a többi része, a másik fele meg egy kicsit karcos a motornak.
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
válasz
Crazyman33 #46137 üzenetére
Ez ismerős. Ugyanez van szinte minden játékban, autósban valamiért nem olyan sok. Lelövöd, kilép, beszól, anyázik. Tizenéves f@szgyúrók.
-
Def26
félisten
válasz
MaTpr0F #45985 üzenetére
Ha akarsz fizetni a játékokért, akkor tökmindegy milyen gépet veszel, mert 3 évig él rá a Microsoft garanciája. Ha nem akarsz költeni a játékokra akkor meg szvsz minél újabbat vegyél (rajta van a dobozon a gyártás), mert azok kevésbé mennek tönkre. Mondjuk 3 ledes hiba is kihalófélben van már, nem is nagyon látok ilyen hibával elhalálozott gépeket.
Kábelekből meg néha ki lehet fogni ritka szar minőséget is az után gyártottakból. Én azt mondom használtat vegyél itt az apróban.
Szerintem szűz gépet vegyél, így még megvan a lehetősége, hogy jó úton maradj. Itt vannak jó áron játékok 1,5-4k között szvsz nem egy nagy áldozat havonta venni 1db -ot és akkor ez eredeti is.
-
Def26
félisten
válasz
Crazyman33 #45975 üzenetére
Nekem csak 1 választásom lehetett (ha érted érted, ha ne nem
)
Nincs időm hétvégén még a boxra is, mert ezzel tolom PC -n. De köszönöm a meghivást.
-
Def26
félisten
válasz
Crazyman33 #45951 üzenetére
Ja-ja, ahogy adalbert is mondja, most nagyon bizonytalan. Normál menetben 4 munkanap alatt itt van.
-
Def26
félisten
Valakit esetleg érdekel a COD MW most 10 font a game.co.uk -n. Igaz csak használtban.
-
Def26
félisten
válasz
Crazyman33 #45939 üzenetére
+1
-
Def26
félisten
válasz
woodbear #45918 üzenetére
Most voltam kb. 1 órája a Budaörsi Tescoban és előttem egy nő 16.000 ft -ért vásárolt amit meleg étel utalvánnyal fizetett ki. Még meg is kérdeztem direkt bunkó módon, hogy ezt lehet e (úgy, hogy hallja a nő is). A válasz az volt, hogy igen, mert a Tesco -ban van meleg étkező rész is. Mivel elég lepukkadt külsejű pénztáros volt (nem néztem ki belőle, hogy igaza van) ezért kifele menet megkérdeztem a vevőszolgálatot is és az ott dolgozó csaj megerősítette, hogy elfogadjuk. Mégegyszer mondom ez a Budaörsi Tesco - ban volt.
-
Def26
félisten
válasz
woodbear #45860 üzenetére
game.co.uk -n most 4 font használtan (1200Ft.).
-
Def26
félisten
Jövök-jövök.
-
Def26
félisten
válasz
Crazyman33 #45786 üzenetére
Felcsút is közbeszól...
Még egy év és minden út ide vezet majd.
-
Def26
félisten
De fasza kis vga topik kerekedett, ha meglesz a GTX470 -em ide tolom be az első tesztjeimet.
-
Def26
félisten
válasz
lumpen_stex #45741 üzenetére
Ez hülyeség. Itt a lista.
-
Def26
félisten
válasz
Crazyman33 #45729 üzenetére
Hát igen, de legalább van hol dolgozniuk. Nem egy ismerősöm dolgozik heti 5x16 órát. (06:00-22:00 -ig) Munkásszállón laknak és nincs mellette semmi életük, olyanok mint egy múmia de azt vallják, hogy amíg fiatalok addig kell nyomni. Persze ehhez képest szart sem keresnek, mert olyan 140-145k -t visznek haza.
Egyébként ehhez képest elég jó minőségűek a kontrollerek.
-
Def26
félisten
válasz
bexinho23 #45673 üzenetére
Csináld végig, hátha... Ez magyarul.
Én ezt emelném ki:
"Solution 4: Does the problem only happen with Xbox LIVE?
Does your console only freeze when you play something on Xbox LIVE? Try playing offline content such as a game disc. If your screen only freezes when playing on Xbox LIVE, the problem might be related to your Internet connection.For more information about troubleshooting Xbox LIVE performance issues, click the following article number to view the article in the Microsoft Knowledge Base:
909817 You experience slow performance playing on Xbox LIVE
If your console freezes even when you are not playing something on Xbox LIVE, try the next solution." -
Def26
félisten
válasz
breetai #45667 üzenetére
Hogyan töltsünk le régiózáras tartalmakat az XBOX Live!-ról az anonymitynetwork segítségével Végül is le tudod szedni, csak kicsit macerás.
Ha jól tudom akkor regisztrálnod kell a fórumhoz.
-
Def26
félisten
válasz
norbitális #45627 üzenetére
bwoay foglalja a sávszélességet...
-
Def26
félisten
válasz
tiv83us #45614 üzenetére
Nah. Online akarok bankkártyával MS pontokat vásárolni. Mivel Live -on ezt nem tudom megtenni ezért kerestem egy olyan weboldalt a neten ahol van egy olyan megoldás, hogy email -en rögtön bekapom a Live kódot. Tehát kifizetem online és már küldik is a regisztrált email címemére a kódot.
http://www.pcgamesupply.com/ Ezt találtam de ők csak a "nyitvatartási" időben garantálják, hogy a vásárolt kódot 30 percen belül megkapom. Ez az idő hétköznap reggel 9 és este 9 között van. Csak ezért voltam kíváncsi, hogy nálad most mennyi az idő, mert akkor be tudom lőni én is. -
Def26
félisten
Találtam egy ilyet. Csak annyi a bibi, hogy reggel 9 -és este 9 között garantálják, hogy 30 percen belül megjön emailben a kód. Ugye ez az időeltolódás miatt (mivel hogy ez US webshop) változik valamelyest.
eddie17: Neked megvannak a GOW2 letölthető mapok?
-
Def26
félisten
Próbált már valaki "alternativ" módon vásárolni xbox live pontokat? Iceakos -t tudom, gamepointsnow.com -ot ismerem. Ezen kívül van még valami ahol bánkártyával tudok vásárolni?
-
Def26
félisten
válasz
Djuree #45593 üzenetére
Természetesen nem új volt. De Te is tudod, hogy qrvára megéri a 3k -t egy ilyen pakk.
Új játékot ritkán veszek, inkább maradok a használt és olcsó verzióknál. Egyébként itt a link, csak most épp nincs. Az újért sem drága a 16 font szvsz, de persze most az sincs.
adalbert1: Toszta lol, "358 days to go!" Ráadásul 50 font.
-
Def26
félisten
válasz
bLaCkDoGoNe #45531 üzenetére
Akkor az még elfogadható, valszeg lesz valami Marcus Anya között.
Asszem ebből muszáj lesz gyűjtői kiadást vennem.
Anya:
-
Def26
félisten
válasz
bLaCkDoGoNe #45526 üzenetére
Isten vagy.
De ki az a szőke picsa...?
-
Def26
félisten
válasz
Balázs_a_laz #45457 üzenetére
kb. 5MB az update. Valszeg ez kell neked.
-
Def26
félisten
válasz
runner 125 #45397 üzenetére
Szvsz nézz szét Vaterán. vagy MediaMarktokban szokott még lenni.
-
Def26
félisten
válasz
FefeeX #45388 üzenetére
bLaCkDoGoNe -nak is.
(próbáltam leírni a neved, de végül feladtam és "bekupiztam".
Értem mit mondasz, de akkor is 13Gb -ot használhatsz a 20GB -os HDD -ből.[link]
"1Gb of the 20 is reserved for the machine's OS, 2Gb is reserved for the Xbox Emulator to run smoothly and 4Gb is for game caching and other in-game software trickery - things like enhanced asset streaming and so forth. " -
Def26
félisten
válasz
bLaCkDoGoNe #45384 üzenetére
Igen. Lehet én értem félre, de ő mintha arra utalna, hogy kevesli a box vinyóján a helyet, nem? (konkrétan a 20gb)
Az egy dolog, hogy PC -n kihasználhatod a HDD teljes területét de boxon a gép is lefoglal valamennyit. -
Def26
félisten
válasz
Gebriel #45045 üzenetére
Vagy lecsapják az árát és akkor meg az aktuális manager -t baszogatja a Senior Man. a szar nettó árrés miatt. Inkább kint hagyja az osztályon hátha bejön egy madár és megveszi.
Persze ennek is megvan a hátulütője, mert egyszer ez is megjelenik a decot* (ifrs) listán.*Auchan alapján beszélek.
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest