- Mobil flották
- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
lvnt
őstag
Komolyan mondom, nem tudom felfogni, hogy miért kell mindenkinek beírni ugyanazt a kérdést, ott van a válasz Def26 hozzászólásában. De gondolom, akik ilyeneket kérdeznek, nincs garijuk rá, azokat meg főleg nem értem, mert két eredeti játék árából megvan a javítás, és a mai technikával elvileg nem megy tönkre többet. Ennyit csak ki tud adni minden warez béla.
Szerk.: Gondolom senkit nem az a durván 10 napos javítási idő feszélyez, amikor ezen aggodalmaskodik. -
lvnt
őstag
Hülye kérdés, de hogy lehet megváltoztatni a hátteret? Pedig tudtam, de most az Istenért sem találom.
-
lvnt
őstag
Igazából most kifejezetten Csabee.-nak válaszoltam és ő már egy korábbi hsz-ben kifejtette, hogy nincs nagy TV-je, ezért nem tudná kihasználni a PS3 blu-ray olvasóját. Ebből gondoltam, hogy nem HD filmekre gondol, meg abból, hogy esküvői DVD-t hozott fel példának és ezek jellemzően nem HD felbontásban vannak felvéve.
Persze, aki ilyen filmeket néz annak muszáj azt használni, ha nem elég a gépe a HD-hoz. -
lvnt
őstag
válasz
Csabee. #32509 üzenetére
Szerintem filmnézés szempontjából sokkal ideálisabb egy 10-15 ezres asztali DVD lejátszó, amelyen már USB csatlakozó is van. Felesleges ezzel terhelni a box meghajtóját, mert arra nem három, hanem csak egy év garancia van. Persze ugyanez igaz a PS3-ra is , mivel általában a meghajtó szokott abban tönkremenni.
-
lvnt
őstag
Lehet, hogy hülyén hangzik, de nekem az is közrejátszott abban, hogy az Xbox mellett döntöttem a PS3-mal szemben, hogy sokkal több hozzászólás van ebben a topicba, mint a Playstation 3-ról szólóban.
-
lvnt
őstag
válasz
Markoka1993 #32455 üzenetére
Nem mindegy, hogy melegszik, vagy nem, ha a Microsoft 3 évig javítja/cseréli? Úgy vettem ki az előző hsz-edből, hogy nem módosított a box-od.
Csabee.: Itt megtalálod a választ. Mivel megjelenésekor a a box-ok sok százaléka lett ilyen hibás, ezért a Microsoft módosította a garanciát és 3év van az ilyen jellegű hibára. De, persze azóta már módosították az Xbox hűtését, prociját és GPU-ját, így a mostani gépeknél sokkal kevesebbszer fordul elő ilyen hiba.
Markoka1993: Ja, látom már, benne volt a negyedik pontban.
-
lvnt
őstag
válasz
Csabee. #32427 üzenetére
Szvsz, ha nem kell a Microsoft-os HDMI kábel, nem kell a plusz 60GB hely és megelégszel a fehár box-al is, akkor bőségesen elegendő egy PRO pack. Az új ára úgy 55-57k körül mozog, így szerintem a használt állapotától és az esetlegesen hozzá adott játékoktól függően mondjuk 40k körül lehet (persze, módosítatlanul).
-
lvnt
őstag
válasz
Mr.Grincs #32416 üzenetére
Jaj, ne is mond, rohadtul idegesítő, amikor az utolsó 100 méteren löknek ki, vagy ütközök neki véletlenül valami civil autónak, erre kezdhetem újra az egész versenyt elölről.
30z.Samu: Mikorra várható a gold? Jó lenne már valakivel játszani innen, mert még senkivel sem sikerült. Majd nyomhatnánk egy-két meccset. -
lvnt
őstag
-
lvnt
őstag
Új NBA09 szerintetek megér 3,5k-t? Azt tudom, hogy most jobb a 2k sorozat, de azért ennyit csak megér. Csak néha játszogatnék vele.
bwoay: -
lvnt
őstag
válasz
Gebriel #32291 üzenetére
"abból a szempontból, h többet nem tudom letölteni, ha elveszik."
Ebben szerintem benne van a válasz. Ugye, ha valami oknál fogva letörlődve vagy valami a merevlemezről, akkor nem tudja újra letölteni.
De ugye ez sem teljesen igaz, mert úgy tudom, csak a gépet bannolják, így egy másik xbox-on letöltheti bármikor újra.
Valószínűleg te is erre gondolhattál. -
lvnt
őstag
50%-os EA akció. Többek között a FIFA09 is 3500Ft. Én személy szerint -lévén FIFA megvan- benevezek egy Madden és egy NBA09-re.
-
lvnt
őstag
válasz
Markoka1993 #32262 üzenetére
Ha egyre gondolunk, akkor annak olyan is a minősége, de "full ingyen".
-
lvnt
őstag
válasz
Mr.Grincs #32240 üzenetére
Köszi, úgy néz ki ez segített. Az a furcsa, hogy ennek a hátlapja és a joy között alapból van egy 1-2 milliméteres rés, de így kaptam, a másik gyárilag teljesen jól "zár". Remélem nem csinálja többet, de majd keresgélek.
Szerk.: Végső esetben pedig marad a szigetelőszalag. -
lvnt
őstag
Valakinek nincs egy felesleges elemtartója a vezeték nélküli kontrollerhez? Olyan gyengén tart, hogy rendszeresen megszakad a kontroller és az elemek közti kapcsolat .
Garit már eljátszottam, és pont a régi csinálja ezt.
Olyanra gondoltam, aki Play & Charge kitet használ hozzá. -
lvnt
őstag
válasz
Mr.Grincs #31843 üzenetére
X gomb->balra, legszélső "marketplace" fül->Reedem code.
Itt is be kell majd írnod a címet (valós legyen) és figyelj arra, hogy olyan címet írjál, amilyen reged van. (angol reg-angol cím, USA reg-amerikai cím.)
A kötőjelet magától rakja, te csak a kódot írd.
Mivel most még csak Undercoverem van, ami neked is, ezért kipróbálhatnánk multiban majd. -
lvnt
őstag
válasz
7600 GS #31793 üzenetére
Itt van. Microsoft Way.
Szerintem nyugodtan ráteheted a box-ra, csak arra figyelj, hogy a talp ne nagyon legyen rajta a szellőző lyukakon.
mattpaksi:Akkor, ok.Azt mondják, hogy eltér a megszokott NFSek-től és profi versenyzés lesz benne, szóval az eddigiek közül a Pro Street-re fog leginkább hasonlítani.
-
lvnt
őstag
válasz
Mr.Grincs #31776 üzenetére
Én azt hiszem 8-as szintű vagyok. Nekem nincs ilyen rendszer a versenyválasztásban. Általában a károkozásokat/szökéseket hagyom utoljára, mert ugye azok nem fizetnek. Nekem is Skyline-om van jelenleg. Elég jó autó, most a tuningolására gyűjtök, úgy érzem elég sokáig ki fog tartani a Nissan. A múltkori tuningos tanácsoddal könnyen összegyűlt a szükséges pénz rá, ezúton is köszi.
XuChi:Akár, lehet az is a baja, ha még fogja csinálni, akkor valószínűleg gari lesz belőle, amíg ki nem futok az egy évből (még van 2-3 hónap). Nem is gondoltam erre, köszi.
7600 GS: Ha Németországot vagy Ausztriát állítod be, akkor német lesz a menü. úgyhogy, ha csak nem jobb a németed, mint az angolod, akkor mindenképpen javaslom Angliát/Amerikát, nehogy úgy járj, mint II-Adi (újra kellett regelnie és elvesztek a gamescore-jai.
Ja, arra figyelj, hogy igazi címet adj meg, mert csak úgy fogadja el. (Én az MS "főhadiszállásának" címet adtam meg.)
mattpaksi:Jól van, semmi probléma. Ne vedd személyeskedésnek!
-
lvnt
őstag
válasz
mattpaksi #31770 üzenetére
A hozzászólás gyűjtés is ugyanolyan bűn itt.
Egy-kétsorosnál itt sem szeretsz hosszabb hozzászólást írni.
Szerintem ez is eléggé egy "kezdőre" utal, nem csak a warez téma.On: Tegnap kb. háromszor fagyott le a box FIFA közben, de keretváltoztatás közben,de amikor eljutottam a meccsig, akkor már soha nem állt le, ezért nem gondolom, hogy túlmelegedett volna (ugye meccs közben sokkal jobban dolgozik a gép). Aztán meg kiírta, hogy hiba történt és nem tudja beolvasnia profilom. Rajta volt kb. 700 meccs, meg 1200 lőtt gól.
Újratelepítem a HDD-re a játékot és most úgy néz ki, nem csinálja. Nem tudom mi baja lehetett. -
lvnt
őstag
Igen, csak ugye, ha csinálok egy másik profilt (mert a haveromnak nincs xbox-a, csak nálunk szoktunk játszani), akkor az a kérdés, hogy kell-e annak a profilnak is Gold előfizetés, mert, ha kell, akkor csak addig tudunk együtt játszani, amíg tart a próbahónap.
Szerintem az lenne az ésszerű, ha már "vendég" a megnevezése, hogy elég csak a fő profil előfizetése. -
lvnt
őstag
Valaki nem tudja, hogy mit jelent FIFA-ban online meccsnél, az ellenfelek neve mellett, hogy vendégek? Én úgy értelmezem, hogy tudok egy haverral játszani egy csapatban mások ellen.
Ha ezt jelenti, akkor ezt, hogy tudom megcsinálni, mert azt írja ki, hogy aktiválni kell a másik profilt, de amikor megpróbáltam ott volt, hogy profil aktiválása, de semmit nem lehetett nyomni. -
lvnt
őstag
válasz
Mr.Grincs #31710 üzenetére
Még az elején vagyok, a karrierben 35%-nál, még a Lotus Elisem van, aminek a forgalmiját elnyertem, most egy Skylinera gyűjtök, de még hiányzik 20k és nem igazán tudom már a Lotust hasznosítani, úgyhogy nem tudom, hogy tudnék pénzt szerezni. Rosszabb 3.szintű autót meg nem akarok venni a Nissannal.
Te, hogy állsz? A végén tudtad folytatni a mentésedet, nyelvtől függetlenül, ugye? -
lvnt
őstag
válasz
Mr.Grincs #31695 üzenetére
Próbáltad már liveon?
Eddig (kb. 3 óra játék) nekem teljesen megfelel, nem látom annyira sz*rnak, mint azt sokan mások. Talán a legnagyobb hibája az, hogy túl könnyű. Viszont a soundtrackjét szerintem nagyon eltalálták.
Szvsz a Pro Street-nél mérföldekkel jobb.
Undercoverről van szó, ha valaki rákeresne. -
lvnt
őstag
válasz
Mr.Grincs #31530 üzenetére
PC-n már végigjátszottam. Tetszett a játék, szerintem hozta a többi Medal Of Honor játék szintjét. Csak a vége volt húzos azzal a német szuperkatonával.
Igazából arra kéne, hogy megszokjam az FPS-t boxon, meg persze a multi miatt. Visszaolvastam és láttam, hogy te is nagyon jól belejöttél vele az írányításba. Nem fogok a kardomba dőlni, ha nem UC, hanem MOHA lesz belőle. -
lvnt
őstag
válasz
Mr.Grincs #31524 üzenetére
Sajnos nem jók a tapasztalataim ezzel a telefonálós dologgal. Még azt hiszem az utolsó 50%-os akciónál akartam venni Army of two-t, felhívom őket (Auchan), kb. 3 oda-vissza kapcsolás után adtak az osztályról valakit. Egy ideig azt se tudta miről beszélek, aztán nagy nehezen rá mondta, hogy van belőle bőven. Persze amire odamentem már egy sem volt. Nem hiszem, hogy az a ~1 óra elég volt ahhoz, hogy azt a hű, de sokat elvigyék.
Inkább elmegyek, megnézem, úgyis közel van.
Más: Az szerintetek normális, hogy amikor a postás hozta a kontrollert Prágából, nem voltam otthon, erre begyűrte a két oszlop közé és ott pihent ameddig haza nem ért valaki? Még szerencse, hogy nem jártak arra épp a...
-
lvnt
őstag
válasz
Mr.Grincs #31522 üzenetére
Örülök, hogy kaptál.
Én sajnos csak holnap tudok menni, de én a Budakalásziban veszem.
Remélem ott talán több van, de akkor sincs nagy baj, ha az nincs, viszont airborne van, mert az is jó nekem. Azt nem nézted, hogy abból mennyi van? Szerintem azt amúgy se kapkodják el olyan gyorsan, mert volt már többször ilyen 50%-os EA akcióban. -
lvnt
őstag
válasz
Markoka1993 #31514 üzenetére
Itt még nagyban ajánlottad.
Más: Cora akcióban 3500 az nfs uc és az airborne (Grincs), most csak egyikre van keret, mert kell másra is a pénz. Szerintetek melyiket vegyem? Az airborne lenne az első fps-em xbox-ra, érdemes ezzel kezdeni?
Talán, azért lenne jobb az uc, mert azt végigjátszom és kb. azon az áron el is tudom adni, mint amennyiért vettem. -
lvnt
őstag
-
lvnt
őstag
válasz
Markoka1993 #31505 üzenetére
Jó, de nem csak az a probléma vele, hanem például az, hogy nincs is létező boltjuk, csak ilyen találkozókat lehet leszervezni velük.
Olvastam régebben, nem tudom, hogy itt vagy egy másik Xbox fórumon, hogy új gép gyanánt egy eléggé lestrapáltat küldtek neki... -
lvnt
őstag
válasz
LittleBirdY #31463 üzenetére
4500 Ft-ért vehetsz pl. itt a PH-n iceakos-tól.
-
lvnt
őstag
válasz
p_milan #31444 üzenetére
Szerintem elnézted, mert nem én problémáztam ezen, csak próbáltam segíteni, nekem nincsenek ilyen gondjaim, mivel jobban szeretem a monitorom nézni a filmeket, mint a tv-n.
Mr.Grincs: Isten vagy! Kösz, hogy szóltál! Annyit tudnál írni, hogy melyik Corára érvényesek az árak? Az összes? Most néztem a neten az akciós újságot, de még a korábbi van fent. -
lvnt
őstag
Sokan írták már itt a topikban, hogy ez történt velük, de nem volt utána semmilyen egyéb baja a boxnak. Úgy emlékszem a 3led azt is jelentheti, hogy nem kap megfelelő áramellátást a box, ezért kell mindig megnézni, hogy normálisan be van-e dugva a táp mielőtt az üsz.-t hívod.
Le kell szedni valami kodeket, hogy lejátssza a divx-et és szerintem felirat csak ráégetéssel megy, de még nem próbáltam. -
lvnt
őstag
válasz
alien_ #31354 üzenetére
Értelek, de én is pont azt akartam azzal a ram hibás hozzászólással kifejezni, hogy ugyanúgy van esélye a jaspernél is a hibának, csak épp nem 3led, hanem valami más, szóval egyáltalán nem zárod ki annak a lehetőségét, hogy javításra szoruljon a géped.Már csak azért sem értem ezt a jasper dolgot, mert 3 éven keresztül a Micrisoft hozza-viszi neked a gépet, ha elromlik.
Aktív témák
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest