- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
runner 125 #20936 üzenetére
nincs mario
de azt pc-re ezerféleképp le lehet tölteni. van "egyfájlos" mario (mi így neveztük
) is, az a legjobb, az eredeti
-
Djuree
félisten
válasz
runner 125 #20908 üzenetére
egyértelműen box-ot vegyél! habár mi mást mondanának a box topikban
a ps3 topikban nem ezt modanák
megéri nagyon a 60 gigás csomag, fel lehet rá lökni a gammákat és gyorsabban tölt, nem swappol, kíméli a fejegységet stb. stb...
grafikában ugyanaz mindkettő, csak a ps3 kétszer annyiba kerül és negyed annyi játék van rá
-
Djuree
félisten
válasz
(Kolombusz) #20838 üzenetére
melyik? lehetett körökre osztva is nyomni meg valós időben is. fallout az mindig is körökre osztott volt hál'istennek...
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
válasz
Mr.Grincs #20804 üzenetére
nem olyan benzin te, hanem az orvosi fajta, gyógyszertárban kapni, minden koszt levisz...
nem muszáj hozzá torx, sima csavarhúzóval is ki lehet. nekem nincs torxom, mégis a box-ot is meg a joy-t is szét tudtam szedni. találd fel magad, kis találékonyság legyen már ha nehéz is
-
Djuree
félisten
válasz
(Kolombusz) #20789 üzenetére
hát amin nincs scart az vagy 30 éves fekete fehér tv lehet kb.
arra amúgy sincs sok értelme rákötni...
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
nemtudja valaki megmondani hogy ha egy lcd tv-n nincs 1080p input akkor az milyen hátrányt jelent? ill. jelent-e valamit? mert sztem ha 1080-as jel megy a tv-re akkor úgyis le fogja konvertálni mivel a hd felbontást se így se úgy nem tudja a tv.
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
érdekel valakit egy jó TV?
-
Djuree
félisten
tényleg, itt a karácsony!
ezen jeles alkalomból nagyon örülnék egy x360-nak
(ezzel azt akarom sugallni tudat alatt, hogy NEKTEK kéne összedobni egy x360-ra és megajándékozni engem vele, úgyis adni jobb mint kapni, tehát nektek lenne jobb
hajrá, hajrá!)
-
Djuree
félisten
nem hangos, alapfeszen legalábbis.
képcsöves tv-n is élvezhető természetesen.
nba 2k9 jó (magam is kosarazom), autósban forza2 a legjobb, halo3-fallout3-gow2-fable2 mindeképp kötelezőek. még a bioshock is nagyon jó.bad company nem nagy szám, már a kutya sem játszik vele multit ezért nem ajánlom. a multi lövöldözős sláger most a cod5 meg a gow2.
-
Djuree
félisten
válasz
(Kolombusz) #20508 üzenetére
nagyúr
meg sem érdemled
-
Djuree
félisten
tdu rohadt jó játék! nagyon feelinges a naplementébe belemotorozni, valsóágos, akár több 100 kilométeren keresztül is változatos tájakon. a versenyek nem az erősségei (nagyon könnyűek, főleg eleinte, a végén azért van pár nehezebb menet is), de nem is ez a lényege. nagyon feelinges pl. egy magyar klubba belépni, megbeszélitek hogy találkoztok egy kereszteződésnél és mehet a móka. írtó feelinges
forza meg "csak" egy versenyjáték, de abból a legjobb!
-
Djuree
félisten
válasz
heihachi #20467 üzenetére
persze, de azért a 8800gt nem rossz kártya még most sem...
nekem a procim egy amd x2 volt 2ghz-en ami azért sokkal gyengébb mint a kóró"Ez a hardware gyártó - szoftware író szerződés baromság" nem baromság. maga engine john mondta, ő meg csak tudja, de persze te biztos jobban tudod
meg eleve ez üzletpolitika, én is így csinálnám, ez mindenkinek jó üzlet ha belegondolsz. látom nem olvasol ilyen gazdasági dolgokat, ez a "titkos" szerződés rengeteg helyen szerepelt már. nézz utána ha érdekel. google-ben keress rá valahogy.
ja meg a másik hogy nemsoká kihozzák a clear sky-t box-ra, aminek akkora a gépigénye hogy fullon csak a mai legdurvább gépeken megy el. x-en simán menni fog figyeld meg...
-
Djuree
félisten
válasz
tiv83us #20414 üzenetére
simán elbír bármit a box. csak úgy kell megírni a játékot. a mai pc-s játékoknak nem azért nagy a hardverigényük mert csak így lehet megírni. a pc játékgyártók szerződésben vannak a hardvergyártókkal. ha kiadnak egy új pc gémet, akkor ha játszani is akarsz vele megfelelő grafikával akkor venned kell hozzá hardvert is. ékes példa a dirt ami a fullos pc-men 8800gtx-el ment csak fullon de még így is lassult néha, és nem volt olyan szép mint x-en
az x-ben meg sokkal gyengébb vga van, mégis elment csumán és gyönyörű volt. ennyi. x-re jobban írják meg a programokat, mivel nem lehet bele hardvert venni, ha nem menne el rajta, nem venék meg az adott játékot. ennyire egyszerű. ezt john carmack is elmonda, aki pedig peppet ért hozzá, hisz engineprogramozó, ő azt mondta még legalább 10 évig a legjobb játékokat is át tudják normálisan programozni x-re, ami már ha az egy pc lenne, már arra sem lenne elég hogy feltelepüljön rá a játék
-
Djuree
félisten
válasz
Mr.Grincs #20386 üzenetére
bakker ember ne szopass már
lol...
azt én meséltem. nekem volt karcos a fóliás pro streetem. de az nem az ük-nál volt hanem a joeystationnál amit linkeltélaz ük az sosem csinálna ilyet. a legjobb konzolbolt pesten...
dunc: én olyan ideges lettem hogyha odamentem volna, szétvertem volna a kócerájt
-
-
Djuree
félisten
válasz
HagaNRG #20202 üzenetére
húhúú én anno nagyon durva pénzeket kerestem vhs másolással. volt 2 videóm (ez anno nagyon nagy érték volt) és azzal toltam otthon nagyüzemben
volt videotéka amiben csak másolt! filmek voltak. borító semmi, csak tollal ráírva a filmcím a kazetta oldalára
mekkora feeling volt, mentünk télen a hóba a 2 sarokkal arrébb lévő tékába, hoztuk ki zsákszámra a filmeket és másoltuk át őket, nemriktán 10 példányba
azért a fejcserékkel keresett rajtam a tv szerelő elég sokat
mostmár tékába sem járunk, neten miden fent van...
mit szerettek ti a teniszben? ilyen unalmas sport nincs mégegy
mod: ma vettem eredeti pc gémet 4000ft-ért, wolrd in conflictot. multiban isten király gém. ahogy robban az atom az hihetetlen durva, mindenkinek látnia kell...igaz csak azért vettem meg mert másolttal nem lehet multizni, de a singlit másolttal toltam végig -
Djuree
félisten
válasz
Kasza08 #20197 üzenetére
ha 8k lenne egy új játék ugyanúgy lenne warez
voltak már ilyen irányú probálkozások, nem egy cég ment emiatt csődbe mert csinált ilyen "ezt vedd meg" szerű játékolcsósításokat, de a kutya sem vette. miért? mert az ingyennél nincs olcsóbb
ha 2k egy játék akkor sem venné meg aki eddig warezolt hidd el nekem.flash meg nem kerül pénzbe, megcsináltam magamnak, meg havernak ingyen. nagyon egyszerű dolog...aki pénzt ad érte meg is érdemli...
ja és másoltal is elérhető a live, csak okosan kell csinálni
nem bannolnak sosem, ha mindig figyelsz...
-
Djuree
félisten
válasz
Ukraan #19648 üzenetére
milyen hülye kérdés ez
neked kell hogy megérje nem nekünk. ha te szívesen játszol ezzel a 2 játékkal, a moha-t meg már nem nyomod akkor meg. ha úgysem játszanál velük akkor nem.
(amúgy én a jó kis moha-t soha nem cserélném el 2 ilyen szemét játékra, de ez magánvélemény) -
Djuree
félisten
válasz
ggf8600gts #19523 üzenetére
az acsivmentek pontok. minden játéknál 99%-ban 1000 pont van.
ezeket akkor kapod ha bizonyos feladatokat teljesítesz.
pl. nyírk ki 100 ellent, nyerj 20 versenyt stb. vannak brutális nehezek és nagyon könnyűek is. értelemszerűen minél nehezebb annál több pontot ér.
nem jó semmire csak arra hogy feszíts vele hogy nekem ebből meg abból meg van az 1000GS
itt egy oldal ahol le van írva minden játéknál mi hány pontot ér:
acsi
nagyjából ennyi -
Djuree
félisten
válasz
(Kolombusz) #19331 üzenetére
sztem a forza2 jobb. még grafra sem jobb sztem. a kocsik nagyon szépek de a környezet nem túl jó...
-
Djuree
félisten
válasz
Mr.Grincs #19298 üzenetére
nem tudom milyenek kellenek
nekem már itt annyi kábel van hogy lehetetlenség kibogozni mihez mi megy. túlzás nélkül karvastágságban futnak a kábelek
rengeteg műszaki kütyüm van. csak akkutöltőkből 5 db van
3db 6-os elsoztó fullon van
annyi áramot fogyasztok mint a kiskörei erőmű
-
Djuree
félisten
válasz
(Kolombusz) #19249 üzenetére
valahogy éreztem hogy ez lesz
mint anno a fukarban. ott még össze is balhéztak
sok idióta...
-
Djuree
félisten
válasz
Hege1234 #19239 üzenetére
de ha visszaolvasnál akkor már nem kérdeznél ilyeneket. bírom hogy mindenki lusta olvasni, persze más ne legyen lusta neki válaszolni.
de egye fene: majd a november 14.-ei dash update-ban lesz benne a winyóra másolás lehetősége. vagy letöltöd a beta dash update-et, felrakod és akkor már most is, de live-ed az nem lesz a hivatalos dash update-ig. javaslom várd meg a 14.-ét
-
Djuree
félisten
válasz
Hege1234 #19222 üzenetére
könyörgöm olvassunk már kicsit utána a dolgoknak
meg ott az 1. hsz amit nem ártana megnézned
p_milan: ez jó, csak sajna két szar játék van hozzá, úgyhogy majdnem olyan mintha semmit nem adnának hozzá
de lesz még olcsóbb is, minden egyre olcsóbb lesz ami műszaki cucc....sztem várj karácsonyig, mindig szoktak nagy akciók lenni
-
Djuree
félisten
válasz
Scoobyka #19215 üzenetére
látszik hogy nem figyelsz
eddig minden karácsonykor volt akció. általában 2 játék + a gép szokott lenni. most kb. olyan lesz hogy 30-35k lesz az arcade 2 játékkal vagy 45-50k a primkó 2 gémmel. magyarországon vagyunk ha nem tudnád, itt 40-ért karácsonykor nem fog senki arcade boxot venni, főleg most hogy válság van nem
-
Djuree
félisten
válasz
p_milan #19213 üzenetére
érdekes
reklámújságokból lehet értesülni vagy fórumokról. mindenkihez dobnak be ilyen újságokat csak figyelni kell. vagy olvasgatni a fórumokat állandó jelleggel...arcade-ot adtak 30k-ért, de így is bőven megérte....majd karácsonykor lesz mégjobb akció, én akkor fogok megint gépet venni
-
Djuree
félisten
válasz
Blade486 #19176 üzenetére
mondtam hogy a másik a tápkábel
be is baszott volna ha a tápcsatin kívül nincs más
akkor aztán te már nobel díjas lennél hogyha tápkábelen keresztül kapnád a jelet is
az a jó, az a D-sub, az van a sima vga kábelen.
viszont tényleg kellhet egy vga switch mert állandóan dugdosnod kell majd a gép meg a box között. én is így voltam, nagyon idegesítő, főleg ha elérhetetlen helyen van.
1000-1500-ért már lehet vga switchet kapni, múlthéten adtam el egyet
Aktív témák
- PS Plus előfizetések
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest