- Mobil flották
- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
szaszlaci #33731 üzenetére
Jó hely a conrad csak nagyon drága. Tudsz olcsóbbat? A lista volt a cél. Van miközül válaogatni. Evés közben jön meg az étvágy. Nah arra gondolok, hogy nézegeted a cuccokat és hátha beugrik valami jobb ötlet.
Létezik valami T elégazás? főszálból kivezetni az áramot hogy akkor egy helyről kapja az áramot.
Nem merek beforrasztani máshova mert félek hogy elkúrom. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
szaszlaci #33714 üzenetére
Az jó ha nem figyel a cuccra. Ergó oda be lehet kötni két db hűtőt, vagy két db elosztó ésakkor megy a gyári venti is meg a kkor két db venit.
4 lukas csatlakozója van, a négyzetalakú. Az szabvány, mert ha igen akkor azzal egyszerűbb dolgozni, mert egy csomó cuccon van olyan és sztem ilyen elektronikai boltban is lehet ilyen dugót kapni. -
Mr.Grincs
veterán
szaszlaci:
Ha leveszem a tápcsatlakozásról a ventit akkor elindul a box? -
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
spammer #33695 üzenetére
Így zajlott a prodcedúra az én esetetmben.: bedöglött a gép, felhívtam az MS-t, mondta a csaj hogy küldi a fuvarlevelet vagy én nyomtassam ki és ragasszam a dobozra, mondtam hogy inkább küldje. Hozták a fuvarlevelet, ráraktam a dobozra, másnap jött érte a futár. elvitte, majd ha bereggelsz az UPS honalpjára nyomon tudod követni hogy merre jár. Kapsz em ailt ha megérkezett és akkor is ha elkészült és írják benne hogy 7 napon belül asszem hazaér a cuccod.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
lugosi #33692 üzenetére
Én 8990 Ft ért vettem a 12 havi live előfizetést kb egy hónapja a Gamer 365ön.
Az 576 ban nem szabad vásárolni csak akkor max ha valami oltári kihagyhatatlan akció van. Én 576ba akkor megyek amikor ingyenes katalógust akarok elhozni
Az egy hónapos live előfizetés valóban 2ezer ft * 12 úgy 24 K majdnem eltalálta a csávó. Vagy lehet náluk annyi az egy éves live előfizetés de ott akkor nem szabad megvenni. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
szaszlaci #33683 üzenetére
A piros ventit azt láttam, csak azt nem értettem hogy bal oldalra a dvd alá hogy megy a levegő.
Amúgy hogy gondoltad, hogy kiveszed a meghajtót és kívülre rakod? Annak olyan elbaszott a kábeler és olyan rövid, hogy azt már szavakba írni nem nagyon lehet.
Az a pici sata kábeles csatalakozás okés de a a tápkábelnél én lerakadtam, olyan vékony szálakból áll az egész ha megblankolom szétkúródik.Xirtam: Tényleg avass be minket az ötleteidbe. Mi meg itt szenvedünk mint malac a jégen, hogy tökéletes hűtésünk legyen.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Sickboy25 #33650 üzenetére
Hát ez elvben működik. De ha értesz a dologhoz a sima felület jobban képes átadni a hőt, mint a nem simább. Sőtt van aki vállal számítógép cpu felcsiszolást és felpolírozást. Természetesen ezt csak az elvetemült tuningosok kérik de olyan áron is van. Rohadt nagy dudvát lehet vele szakítani aki ehhez ért és ezt csinálja. Illetve az az igazi ha a cput polírozzák.
Hát annyi az egész mutatvány tudni kell a 4 db felfogatási pont távolságát és kész, aszerint kell a réztömb vagy alutömb méretét megválasztani. Illetve hamár témánál vagyunk akkor a cpu-ra is lehet csinálni. Vagy egybe esztergálni a két db tömböt. A borda készítés is elég nagy szopás. De gondolom azt öntik. Ugye akkor olyanra kell megcsinálni a bordát hogy legyen rajta menet vagy átütőcsavar és felülről lenne rászorítva. -
Mr.Grincs
veterán
Szerintem az meg mégnagyobb trágyadomb lett volna a slim megoldás, hamarbb tönkremenne. Esetleg még amibe látnék reményt a jövőbeli meghajtóknak egy vékonyabb benyelős meghajtó. átköltöztetni a ps3 BD meghajtóját a boxba hamár úgyis akarnak Bd meghajtót, akkor ne külső legyen hanem belső. Más kérdés hogy azok is leseggelnek, de nem olyan nagy arányban. Meg a régi 40Gb os verzinál volt hogy meghaltak idő előtt.
szaszlaci: Ez egész jó ötlet. vékony szélcsatornát kell neki csinálni.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
szaszlaci #33542 üzenetére
Lehet hogy ez a hűtés megoldás annyira pofon egyszerű lenne csak mi bonyolítjuk túl a helyzetet. Az a rézhűtő az kezdetnek nem rossz megldás a cpura. a dvd olvasó alá kell valami heat pipeos cuccot kitalálni, vagy vékony esztergált tükörsima rézborda és rajta egy venti.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
szaszlaci #33537 üzenetére
Ami még eszembe jutott az a PS3 nak a ventiállátora. At kéne valahogy berakni, ha jó lenne. nemtudom mennyire van a GPU és a CPU rézmagja egymástól ha sacc egyforma távolságra van vagy ugyanolyan távolságra amit kétlek akkor fel lehetne szerelni legalább az egyikre és akkor lenne hűtés a dvd olvasó alatt, méghozzá fain. A dvd olvasó mellett pedig már egyzserűbb a móka mert ott van hely "bőven". Mit szólsz?
-
Mr.Grincs
veterán
Érdekel esetleg valakit a 60GB os HDD-m?
szaszlaci: Amit a multkor linkeltem rézhűzőt, azt fel lehetne használni a cpu hűtésére ami a dvd meghajót mellett van mert oda beférne, de a lefogatással van probléma.
A másik, meg hogy ha tudnék szerezzni olyan noti hűtőt ami nagytelejesítményű akkor azt be lehetne a dvd alá rakni a gpu ra de szintén a felfogatással lenne probléma.
További ötletem nincsen. Neked?
Kretén volt aki ezt a box hűtést tervezte. Nincs normális légáramlás csak annyit amit a venti kiszív. -
Mr.Grincs
veterán
A közeljövőben eladó lessz egy 60Gb os HDD, kicsi nekem nagyon és venni akarok egy 120asat.
Van mosrt 5DB eredeti játékom fent van a gépen 4 db és van 18 Gb helyem még. És egy csomó játékot akarok beszerezni és amiatt meg igencsak kéne a hely.
Majd kitalálunk rá egy árat és aki igényt tart rűá az majd szóljon. -
Mr.Grincs
veterán
Tegnap ismét beszereztem a GTA 4 et. El is felejtettem, hogy hol tudom indítani a multi részét. Aztán rájöttem hogy a telefont kell előkaparni és onnan. Hát nem voltam hanyadtdobva a multi részétől. De azért el lehet mókuskodni vele
Szóval aki multizni akar az vegyen föl bátran és csapjunk bele.COD 5: Aztán tegnap nyomtunk a haverommal egy NAZI Zombi meccset + 2 db srác eljutottunk a 18 as szintig, ami már nagyon durva, fröcsögött mint a lecsó. A zombikat alig fogja a golyó, csak a gránát, meg van ilyen lézer szerű űrfegyver, amit mi csak hurkatöltőnek hívünk nah az király, lehet vele hentelni. Én lángszóróval együtt használtam felváltva
Van egy ilyen kérdőjeles láda amire rámész Xet megnyomod levonja az összeget akkor kisorsol valami fegyvert a sokféle közül. Innen lehet beszerezni a hurkatöltőt, de sokszor van hogy béna fegyvereket ad, ami lassú, ha jön a rengeteg zombi. KÖTELEZŐEN AJÁNLOTT mindneki részére. Jah és akkor megy a beszélgetés egész játék alatt meg a röhögés, hagy jaj segítsetek megzabálnak...
-
Mr.Grincs
veterán
(#33126) Erre még mindig nincs senkinek se ötlete hogy mi a bánatos f@sz lehet?[link]
-
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Xirtam #33135 üzenetére
SYMPTOMS
After you sign in to Xbox LIVE, you cannot see Marketplace or other LIVE-enabled channels, and you receive one of the following error codes:
Error code 1
80072741
Error code 2
80072ee2
Error code 3
8007000b
Error code 4
8000FFFF
f you experience this problem, the only channels that are displayed on your Xbox 360 Dashboard may be My Xbox, Friends, and Welcome. You also cannot access Games or Video Marketplace from the Xbox 360 Guide.Valami gebasz lehet MSéknél
-
Mr.Grincs
veterán
Kipörgettem veterán fokozaton a COD WAW ot. 100G jár a végén + a 30G az utolsó pálya miatt.
csak ajánlani tudom, mert nagyon jó játék. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Sickboy25 #33108 üzenetére
Erre a moddolásra kíváncsi vagyok. USB-n keresztül nem tudok róla hogy működne vinyó, de arról már hallottam, hogy notivinyó az működik, mindenféle okosság után. Csak abból is satás kell. Sőtt azt is hallottam, hogy a gép beleséjébe építették be a vinyót+ egy arcade takarólemezt kapott a vinyó helye. és akkor nem csúnya.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
tomy_cz #33104 üzenetére
Az usbs- megoldás az halott dolog mert csak a saját MS xbox 360 ra való vinyóját ismeri föl az xobx 360. Sajnos.
Eléggé szűkös az a 256 mb a mentések ráférnek bőven de a demók amit pl liveról szednél le már nem férnek rá. Szóval menteni jó de amúgy nokedli az a 256 mb. -
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
szaszlaci #33088 üzenetére
Az utóhűtés az lehúzás. Attól is tönkremehet a gép. A hűtésnek nevezett dolog egy passzív hűtés hőszivattyúval, ami egy kalap szart sem ér mint tudjuk.
Ezt találtam elég vékonynak tűnik, hogy a dvd olvasó melletti cpu vagy gpu ra lehessen felrakni, valahogy. De itt a valahogy a kérdés és hogy hova kéne bekötni.
Most ami a dvd olvasó alatt van az a cpu? Felejtek. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
szaszlaci #33067 üzenetére
Hát az biztos hogy lenne min agyalni de egy cső az már egy támpont az előrelépéshez, mert akkor az már elvezeti a hőt. Az elhelyezése a nagyobb feladat.
Mennyi hely van a dvd olvasó alatti hűtőborda és a dvd olvasó között? Pontosan.
Arról hallottam, hogy majd amikor jön eg BD lejátszó az külső lesz, de hogy játékok is menjenk rajta azt nem tartom valószínűnek.
De ezt a külső dologot nagy hülyeségnek tartom, joban nézne ki ha belülre lenne beépítve a BD meghajtó. -
Mr.Grincs
veterán
Kipróbáltam a Dirt 2-t. Nagyon faintos játék. És ez legalább élethű is, nem úgy mint a Fuel.
Kötelező darab. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
szaszlaci #33056 üzenetére
Hát a kicsiket nem akarnám ragasztani mert azzal csak baj van. Nem tudom leszedni ha egyszer felraktam.Az egész balhét úgy kéne megoldani, hogy hűtse az egész belső teret. Tiszta hideg levegő szívja majd a meleg levegőt valahol kinyomja.
A légcsatorna lehet akár egy csatorna vagy a kék gázcső. Szilárd jól alakítható fúrható faragható, ragasztható, megmunkálható.A kivezető nyílás pedig értelemszerűen ahol most kijön a levegő.
Mellesleg valami szigeteleőt is kéne a dvd alá mert piszkosul át tud melegedni egy izmos móka után úgy hogy a lemez nem is volt pörgetve. csak ami alatta van borda az grillező vasként is funkcionál. Szerintem ez is közrejátszhat a dvd meghajtók tönkremenetelében hogy olyan hőt kap, hogy kipurcannak. -
Mr.Grincs
veterán
Leszedtem a FUEL, valami 2.Vhs repülőset, Call of Juarez 2, Ghostbusters, dirt2 demóját a Liveról.
Fuel az egy hatlmas gagyi, azt hittem valami értelmeset fognak alkotni de nem. Motorral mentem, hát köze seincs a motorozáshoz, telibekaptam egy fát meg egy hatlmas sziklát de még csak le sem este a motorról. Bár így lenne valóságban is.COJ2: Szintén megy a levesbe, abszolút nulla. A grafika jó, de mit érek vele ha nem jön be a játék.
Ez a repülős balhé a IL-2 Birds of Prey, hát többet vártam. Ez sem került a "bekéneszerezni rohadtul listára"
Egyedül a Szellemírtók volt az ami hatlmas meglepit okozott, úgyhogy rajta van a listán. Szerintem nagyon fain, izgalmas tartalmas játéknak ígérkezik.
A dir2-t még nem próbáltam. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
szaszlaci #33018 üzenetére
A tutti az lenne ha meg lehetne fordítani a ventit, de mivel úgy van öntve a rohadt műanyag hogy csak egyféleképpen lehet betenni ezért max csiszolni lehet rajta és úgy megfodítani.
Vagy nekem van egy fölös ventim ami csapágyas lett kerre mint az állat. Kibarmolni a belső részét és berkani két ventit ami befel nyomatná a levegőt, kifele meg nemtudom hogy jönneVagy úgy megy ki ahogy tud.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
szaszlaci #33000 üzenetére
A tutti megoldás ha szárazjéggel hűtöd le
Én valami légcsatornát akarok majd csinálni amibe venti nyomja a levegőt és a kimeneti részt pedig sértetlenül hagyom mert annak az a szerepe hogy kifele nyomja a forró levegőt.
Ha találnék olyan vékony ventit hogy a dvd olvasó alá és a borda közé rakjam be akkor meglenne a hűtése a gpu nak vagy a cpunak már nemtudom melyik van a dvd olvasó alatt. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
szaszlaci #32986 üzenetére
Kíváncsi vagyok az elképzelésedre meg a terveidre nah meg persze a végeredményre, hogy hogyan tudod megoldani jobbra a hűtést. Az igazság az hogy én egyelőre tanácstalan vagyok a helyhiány miatt. Ami ésszerű megoldásnak tűnne egy vízhűtés de az meg 30 guriga minimum. Nah meg persze 2 db blokk is kéne rá, vagy van egy de az iszonyatosan drága. Olyan blokk kéne igazából mint itt a srácnak az X matic.
De én mégis maradnék a léghűtésnél ami olcsóbb és bő 10K ból simán meg lehet oldani.
Nekem a legnagyobb problémám a dvd meghajtó, hogy ott nagyon kevés a hely, mármint alatta. -
Mr.Grincs
veterán
Én bevállalom a konzolboltokat persze csak újat vennék. Sőt a PS3at is konzolboltban fogom megvenni, majd ha kimúl ez a boxom, akkor azt is. De ez a mostani zsír új
Megjött a zacskós kontrollerem az MS től Németországból, Frankfurtból.
Elemet is adtak hozzá valami no name lehet RAYOVAC. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
rudymester #32932 üzenetére
Hiába van a szürke import, meg a háttérkereskedelm ott adják el a legtöbb boxot illetve konzolt, nem a nagyáruházakban. Aki meg egy nagy multiba veszi meg enyért arra azt mondják, hogy madár ha ennyiért képes megvenni. Van is benne valami. De még mindig azt mondom, hogy aki akar vebnni konzolt vagy kocsit vagy bármit az előbb utánnajár hol a legolcsóbb, hol van akció stb stb.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Djuree #32911 üzenetére
Azt tudom, hogy a nagyáruházakban sosem lesznek ilyen árak amiket írnak, hogy 300 dolcsi. De azért reménykedem hogy a konzolok szervíze azért egy 60K körüli összegre azért leviszi a PS3 árát. MAX 70K. Afölötte már nem is szívesen adnék ki.
rudymester: A tesco is meg a többi nagyáruház inkább ennyiért adja és ott rohad a polcokon, minthogy lentebb vinné az árat. Igaz hogy buknának rajta de ez már az ő bajuk, annyiért amennyiért ki van rakva nem tudják soha a rohadt életbe eladni. Akinek van esze nem ott veszi meg ezeket a dolgokat. Nem is kapkodják el az biztos.
Az árrésről annyit hogy nem jó helyről szerzik be a cuccokat. A konzolboltok tudják majd 10 15 20K val olcsóbban adni mert más helyről szerzik be, és mégis megéri nekik. Ha meg a legjobb helyről szerzik be akkor hülyék dolgoznak ott, akiknek abszolút nem érdeke, hogy elkeljen egy áru vagy sem.
EW ben dolgoztam, ott fejenként havi 20-25 milliót kellett volna eladni, annyi volt a személyes terv. Mondanom sem kell hogy ez lehetetlen volt olyan árak mellett amik ott vannak, de azért paszírozzák a szart rendesen, a fizetés meg egyenlő volt a nullával. Ott is hagytam őket.
-
Mr.Grincs
veterán
A mai végeredmény az Europarkban lévő Satrunban
A PS3 is árak is el voltak szállva 124 ezer volt egy Killzone 2 pack. Kíváncsi vagyok ha bejön a PS3 slim akkor mennyi lesz az a 299 dolláros mutatvány amit ígérnek. Szerintem semennyi. Mert ha valóban 60K környékén lesz egy PS3 akkor az combi mutatványnak ígérkezik.
XBOX 360ra a GTA 4 16990 Ft volt, az NFS PRO Str. pedig 7490 Ft akcióban. és tovább nem is érdemes folytatni a sort mert még páran agyvérzést kapnak, ha már nem kaptak -
Mr.Grincs
veterán
válasz
baliii #32841 üzenetére
Hát ha használtan is veszed akkor igyekezz olyat találni ami a vásárlás napjától számítva max 1 éves de az a legjobb ami fél éves vagy csak pár hónapos. természetesen ne legyen flashelt mert akkor nincs gari. Tehát ha olyat veszel mint én fél éveset akkor van rá 2,5 év gari És akkor nincs para bármi gyíkja előjöhet a fél év alatt ha előakar, ha meg nem akkor örülhetsz. Én 42K ért vettem a HDMI-s 60GB os packot fél évesen +2 K volt a GLS futár. Ennyit megért
Jah és a gépet átírattam a nevemre mert reggelve volt, mert egyszer 3 ledes lett és egyébként tökéletesen megy.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Markoka1993 #32814 üzenetére
Hát én eleve rengeteget járok utánna annak a játéknak amelyiket meg akarom venni és eldöntöm, hogy ez tényleg ér e annyit hogy megvegyem. Amit meg meg akarok venni azt nem az 576ban fogom megvenni hanem a legolcsóbb helyen amit találok. Akár itt a PH-n valakitől megveszem, vagy gameren, vagy boltból ha olyan áron van. Vagy féláras akcióban a nagyáruházakban.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
szaszlaci #32809 üzenetére
Csak nem jó dolog ezeket emlegetni. Nem tilos, de nem ebből kell kiindulni és azért választani valamit mert olcsóbb rá a játékokat beszerezni azon az úton.
Én nem csinálom és elvagyok mint a befőtt vele, megbecsülöm azokat a játékokat amik vannak.
Sokan úgy csinálják, hogy kiírják nem tetszik nekik....akkor jobb kézzel bal váll fölött jó messzire eldobják..nah ez a hülyeség. -
Mr.Grincs
veterán
Tisztára felidegesít ez a COD 5....utcsó pályán vagyok veterán fokozaton és nem fogynak el ezek a rohadt ellenfelek sohasem. A szemem láttára jönnek elő a földből....Nagyon idegesítő. A másik az hogy elérkeztem egy Checkpoint Reached ponthoz elmentette faszául a játékot, megdölglöttem játszottam tovább. Majd kiléptem hogy pihenek, visszalépnék és rohadtul nem oda dobott vissza hanem egy mentéssel visszább amit nagy undorral vittem tovább. Valakinek volt már ilyen?
-
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
szaszlaci #32765 üzenetére
Kb olyanra kellett volna megcsinálni a hűtését mint egy notiéra csak ugye értelemszerűen sokkal strapabíróbbra, hozzáméretezve a gép maximális telejesítméynéhez, mert ugye az elférne bőven és akkor egyből hőcsövön és rézbordákon keresztül hűti le a cpu-t és a gpu-t, a noti is lapos és ott mégis meg tudják oldani, vannak gamer notik is.
Ha már a slim verzión töri az M$ a fejét akkor remélem jó hűtést fog belekókánylni.
Elismerem más a box cpuja és gpuja de akkor a ps3nál hogy tudták megoldani? Biztos láttad már hogy milyen a hűtése a PS3 nak. Hát nagyon profi. Én is erősen gondolkodom, hogy majd nekilátok hűtést szerelni de a vízhűtésen kívül nagyon más nem jut az eszembe illetve nincs hely alkotni. Én mindenképpen úgy csinálnám, hogy rajta van a burkolat, csak még azt nem tudom, hogy. Halovány elképzelésem az van de még nem láttam neki méricskélni. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Sickboy25 #32762 üzenetére
Akkor fel tudod másolni a játékokat a hddre és akkor abszolút nem is használja játék közben a dvd olvasót csak játék előtt ellenőrzi, hogy benne van e a játék egy pillanatra.
PL a GTA 4 nél van olyan ha dvd ről játszol hogy nem töltötte a be a grafikát, hdd ről ilyen már csak ritkán volt, de az is csak akkor ha 300al mész a motorralDe amint mondtam nálam nagyon ritka volt. Ugye hdd ről gyorsabban olvas mint dvd ről.
Ha télen nagyon meleg van a szobában ahol van akkor jobban fog melegedni, nemtudom hány fok szokott lenni nálatok télen.
izmosan játsz több órát egyhuzamban valami ütős játékkal és akkor meglátod mit tud. Mivel új a géped nem poros belül ezért nem is melegedik. Majd fél év múlva nézd meg -
Mr.Grincs
veterán
válasz
szaszlaci #32760 üzenetére
A képek önmagukért beszélnek. Én is szétszedtem már az én előző boxomat és én is ledöbbentem. Ahogy szétszeded a vasat látod hogy idióta volt aki tervezte a hűtési rendszert, az összes forró levegő bent reked. Az a két venit ami benne van az meg fika, csak egy részét " nyomja" ki, közvetlenül semmi nem hűt semmit csak amit a bordákel tudnak vezetni, legalább még egy venti kéne a légáramlat indításához és hogy hűtse is valami a bordákat. Az okés hogy vannak oldalt kis lukak dehát az nem sokat ér. Nem is csoda hogy szétfő benne minden.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
30z.Samu #32754 üzenetére
Én 6K ért vettem annyit simán megért full jó állapotban 48 órás live is van hozzá ami nem használt. Most elhatároztam hogy egy játékon sem fogok túladni, inkább gyűjtöm őket. Havi 1 játékra fussa így, de nem számít legalább később ha akarok vele játszani csak leveszem a polcról. Ami igazán tetszik és örök darab azt veszem csak meg.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
30z.Samu #32740 üzenetére
Az a másik, hogy nem akarom fejleszteni. Mert ami kéne bele vga kártya nekem az kb ott van hogy 60 guriga, de amivel megelégednék az is minimum 40K annyit meg szintén nincs szivem kiadni, tudván hogy mennyibe van egy box. Játszani úgysem játszom már a géppel, csak néha de azok a jtáékok meg elmennek a gépemen. Előbb utóbb be kell szereznem egy HD vga kártyát mert a korral haladni kell, de az biztos hogy nem ebben a hónapban, nah meg egy új dvd írót is kell vennem mert a mostanit az asszony gépébe építettem be, mert az övé meg letérdelt. Tiszta réfizetés ez a pc
Amúgy belehúzhatnál...vennél legalább egy 3 hónapos live előfizut próbából az nem is olyan vészes, de az éves lenne a legjobb, aztán zúzzuk a játékokat ezerrel.
Milyen játékok vannak most neked? -
Mr.Grincs
veterán
válasz
heihachi #32656 üzenetére
Azért én nagyon szívesen a pofájukba vágtam volna, hogy rohadjatok meg az átbaszásotokkal és megyek a fogyasztóvédelemhez.
Azért elvárom, hogy azt kapjak valójában amit akarok venni.
Én is vettem a platinum shopban 4500ft ért egy memórikártyát, egyrészt gusztustalanul drága volt, másrészt nem is engedett belőle, pedig mondtam hogy ennyi pénzért 256 osat kapok máshol, harmadrészt ha új lett volna akkor valamiféle csomagolásban kellett volna lennie. Az más tészta hogy valami régi core vagy arcade csomagból kilopták és akkor lehet tényleg "új" de ebben én nem hiszek. Rákérdeztem hogy ez új? Aztán szemrebbenés nélkül mondták, hogy jaja az. Ja persze... Csak azért vettem meg ott mert s.o.s ben kellett a memória, és budapestet bejártam és sehol nem találtam memóriakártyát, mert másnap vitték el a boxomat és le kellett mentenem a játékmentéseimet valahova.
Megfogadtam, hogy oda soha többet be nem teszem a lábam. -
Mr.Grincs
veterán
Remélem amikor boxra kijön az f1 azért emelik majd a grafikai szintet egy csöppet, mert ha ilyen gagyi lessz akkor sokan inkább felaksztják magukat.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
don_peter #32557 üzenetére
Én úgy vagyok vele hogy egy szerszámmal csak egy félét. A boxot csak játékra használom és nagyon meg vagyok elégedve vele.
A PS3 nál is megjelent a RSOD azaz "red screen of death". Nézzétek meg az Xmedia honalpját.
Ez a 300 dollár érte nem is sok, majd ha bejön a slim és tényleg lemegye az ára 60K alá akor veszek eggyet ilyen multimédiás központnak
De szigorúan a vastagot. Kitudja milyen hiábi lesznek a PS3 slimnek.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Gebriel #32531 üzenetére
BD filmek, távirányító, mindenféle stílusú játék. Meg egy óriási FULL HD tv, hogy lássam a különbséget. De az külön árban lenne. Most HDMI kábellel nyomatom a boxot és élesebb egy kicsit a kép, mint a CMP kábellel.
mad1: Jó bármilyen HDMi kábel. Én is simát használok, 1500 Ft ért vettem a konzolokszervízénél és 2 méteres.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Csabee. #32499 üzenetére
Különben szerintem első konzolnak érdemesebb xbox 360at venni mármint tanulás szempontjából egyszerűbb kezelni a kontrollert. Meg profi szinten is jó játszani vele. Nem igaz az a mondás hogy a PS3 a konzolok királya.
Nekem a BD meghajót hiányzik a legjobban a boxból, de remélhetőleg később majd lehet hozzá kapni vagy már bele is építik. Az biztos hogyha ezt a boxomat is elasználom, akkor is boxot fogok venni. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Csabee. #32480 üzenetére
Szerintem akkor te nagy madár vagy ha mindent elhiszel amit leírnak. Attól még hogy drgább a ps3 és fekete és sony nem feltétlenül jobb is. Nézd meg egy összehasonlító vidót a COD 4 ről PS3 vs. XBOX 360 el sem lehet dönteni, sokszor élesebb a képe a boxnak mint a psnek. Vagy ott a gta 4, amire azt mondják PS3on hogy sötétebbek a színek, mint boxon. Ha nem warezolsz akkor van gari és akkor az a tény hogy behalhat az tárgytalan, mert ha behal megcsinálják gariban. Ennyi.
Ha ennyi pénzed van akkor maradj a PC-nél, én ráuntam már a folytonos bővítésekre tuningolásokra.
Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest