- Mobil flották
- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
válasz
Csabee. #34248 üzenetére
Én most visszatértem PC -re az FPS műfajban. Valamelyik nap kipróbáltam boxon a COD
AW -ot és eszméletlen béna voltam benne.
El is határoztam, hogy boxon nem teszek több próbát fps -el. A WET? demót leszedtem az pl. nagyon tetszett. Kicsit olyan mint a Stranglehold.
Gebriel:Nekem még nincs meg a Batman, Djuree ódákat zengett róla, biztosan marha jó kis játék. Majd ha lesz "alapanyag" akkor megnézem
-
Def26
félisten
válasz
tiv83us #34236 üzenetére
Új profilt csinálsz és abba új címet adsz meg ami persze egy UK cím kell legyen.
De mindjárt megnézem, hogy UK profilból le lehet e tölteni a demót, vagy meg kell várni a 2 hetet amíg elérik a silveresek is.
Megnéztem:
Ne csinálj reget. mert gold előfizu kell hozzá. Gondolom egy demóért meg nem fizetsz elő mégy egy profilban Goldra.Akkor marad a torrent.
Kell link?
-
Def26
félisten
Miért nem csináltok egy UK reget is?
Tényleg, csinált már valaki Hong Kong -i reget?
-
Def26
félisten
válasz
MeszarosB. #34186 üzenetére
Nem, ehhez "csak" egy PC kell. Lényegében te a Windows Media Centert hozod össze PC -s testvérével és így megy az Internet böngésző buhera.
-
Def26
félisten
válasz
MeszarosB. #34184 üzenetére
Hát igen, de ehhez kell egy PC -is amivel össze van kötve a box.
-
Def26
félisten
válasz
MeszarosB. #34181 üzenetére
Nem tudsz "szörfözni "a neten a boxal. Ha a Live -ra gondolsz akkor ahhoz nem kell HDD.
-
Def26
félisten
Kipróbálta már valaki a WET demót. Szvsz nagyon jól sikerült.
-
Def26
félisten
válasz
szaszlaci #33780 üzenetére
Szvsz ez egy fórum, és nem tűnik még csak off -nak sem. Én nem bánnám, ha lenne egy magyar leírás az egészről.
Azt tudom max elképzelni, hogy nyitsz egy új topikot ahova a box "házi barkács" hűtésével kapcsolatban lehet írogatni. Erről meg egy modit kérdezz meg, bwoay -t vagy Tiv -et.Amúgy nem találtam semmi használhatót.
Xirtam: Zavar, hogy jön mindjárt a suli, mi?
-
Def26
félisten
válasz
sosperecek18 #33677 üzenetére
Igen.
-
Def26
félisten
Akit érdekel a The Golden Compass az innen most megrendelheti 3.29 fontért.
Nevetséges, hogy nálunk miért nincsenek ilyen akciók...
Gondoljatok bele, ez kb 990Ft.
Csabee.: Erre gondolsz?
-
Def26
félisten
Én úgy tudom, hogy az autó motorja nem attól hűl le, hogy a motort tovább járatod, hanem, hogy a ventillátor lehűti a vizet, a viz meg a motort nem?
Egyébként lehet abbam valami amit mondtál, mert amikor pár hónapig asszonynál volt egy Passat, akkor azt mondták neki, hogy ha huzamosabb ideig (autópályán pl) nagyobb sebességgel tolja neki akkor megállás után érdemes pár percig járatni amotort, hogy lehüljön.
-
-
Def26
félisten
válasz
Djuree #33445 üzenetére
Egyszer benéztem a COD 4 multiba és nekem valahogy érthetetlen, hogy tudnak egyesek ilyen profin játszani joyal. Ezért nem is próbálom többet, mert amíg én egyáltalán elindulok valamilyen irányba az qrva élet, hogy már lőnek is lefele.
Nagyon bénának érzem magam multiban, pedig amikor végigvittem a singlet akkor azt hittem milyen jól megy.Szvsz ezért nem is erőltetem egyenlőre a goldot, majd ha találok valami igazán kézreálló játékot.
-
Def26
félisten
válasz
Djuree #33250 üzenetére
Gondolom bírod az ilyen zenéket, ezt hallgasd meg!!
30z.Samu: Nehogy azt mond, hogy nem tetszik...
-
Def26
félisten
válasz
RockHaRD #33225 üzenetére
Szia
Itt egy teszt, döntsd el te, hogy melyik a jobb.
-
Def26
félisten
válasz
Djuree #33046 üzenetére
Azt még egyenlőre csak ŐK tudják feltelepíteni, nem?
Aki nem látta annak itt van a videjó.
30z.Samu:Csak izgatott.
-
Def26
félisten
válasz
h_mate #32938 üzenetére
Vettem már MM -ben is, és használtan is innen az apróból. Nem ismerem a Konzolvilágot...
Én amúgy elfogult vagyok a konzol boltokkal kapcs. mert ki nem állhatom őket. Kisebb nagyobb problémáim voltak már, úgyhogy részemről ennyi.
Mr.Grincs: Annak ellenére, hogy jól megjártad egy szaros mem. kártyával.
Ejj, nem ismerek rád. Csak nem elromlott a joyod, hogy újat kaptál?
Off: Isteni ez a Aldis négercsók vagy mi...
-
Def26
félisten
"ki az aki egy ilyen műszaki cikknél annyira nem néz körbe, hogy gyakorlatilag egy konzolboltos Pro pack árnál drágábban vesz Arcade-ot"
-Akik nem ismerik a konzolboltokat.
-Akik első hat havi fizetésük után igénylenek egy hitelkártyát, azt arra megveszik a gépet pl. az MM -ben, mert a konzolboltban nem lehet bankkártyával fizetni.
-Akik nem bíznak a konzolbolt kétes árujában (használt gépet adnak el újként, abból is kinyúlják a grátiszt)
-Akik rendes papiros garanciát (számlát) is szeretnének kapni a pénzükért, nem csak a "He? Ha gondod van akkó' híjjad fel a xboxot, hogy rossz a gép."Egyenlőre ennyi, nem mondom, hogy 65k -ért kell egy Arcade -ot venni, és 16k -ért egy játékot, de egy gépért áldozni kell. A játék más téma, azt zokszó nélkül be lehet rendelni kintről.
-
Def26
félisten
"Valamint szerintem jelentősen több a játék boxra."
Szinte minden játék multi cím, szvsz ennek ma már nincs nagy jelentősége.
PS3 -Online -t is fejlesztik rendszeresen, ott is megvannak a nagyobb FW update -ek.
BR lejátszó már egyre olcsóbb a piacon, én nem a PS3 -at nyaggatnám már ezért, vennék egy asztali player-t. -
Def26
félisten
válasz
h_mate #32906 üzenetére
Igazából nincs olyan nagy különbség a kettő között csak az, hogy az Xbox Live -ért fizetni kell (csak a multi részért, a többi ingyenes!) a PS3 Online -ért meg nem. Teljesen átlátható mindkét rendszer. Régebben voltak a PS3 Online indulásánál apróbb fennakadások de ezek mára megszűntek. (pl egy 10Mb -os frissítéssel küzdött 1 órát mire letöltötte). Szépen "kikupálódott" a PS3 Store is, látszik, hogy dolgoznak mögötte ezerrel.
PS3 -on még van egy úgynevezett Home is ahol a létrehozott virtuális önmagaddal tudsz bohóckodni a többi haverral (és mindenki mással) egy virtuális ?városban?. Home Nah ilyesmit nem tudok pl. boxon, de egyébként annyira szvsz nem is nagy szám. -
Def26
félisten
válasz
Gebriel #32821 üzenetére
Persze a törvényeket biztos nem, de ha un-szimpi vagy akkor azt is mondhatja, hogy dugd fel magadnak. Aztán jöhetsz a törvénnyel meg a jogaiddal. Max. felvesznek egy jegyzőkönyvet azt csókolom. Hidd el Gabi, tényleg ez van.
Persze ezt csak egy multira értem és azon belül is egy boltra, mert ezzel volt tapasztalatom.
Markoka1993:Itt van az apró, aztán van még gamer365, jatekaim.hu stb. Simán találsz rá új gazdát.
Xirtam:Majd egyszer mesélek erről, és arról, hogy a multi mennyire szarja le még a képviselőket is, egy KAM -kell pl. a kihelyezésekre is. (pl. Magnew).
-
Def26
félisten
válasz
Gebriel #32818 üzenetére
Ezt szerintem bolt szabja meg pl. multikban az adott osztály ügyeletese (ugye
) az illetékes. Da a bevett szokás, hogy játékokat vissza vesznek, de pl DVD -t már csak akkor ha hibás.
Volt egy olyan játék, már nem tudom a címét de a lényeg, hogy lemez nem volt benne csak egy "Download code". Na ezt előszeretettel használták ki, és már a kasszánál fizetés után felhívták a pénztáros figyelmét, hogy ebben bizony nincs lemez és hogy rögtön mennek a vevőszolg. -ra, mert visszakérik a pénzüket. A kódot meg persze kivették belőle.
-
Def26
félisten
válasz
Markoka1993 #32814 üzenetére
Akkor olvasol előtte a teszteket, vagy megkérded a többieket mi a véleményük. Ha meg nem jön be akkor eladod/cseréled.
Mr.Grincs:Vagy a felesleget postára adják egy ismerősnek.
-
Def26
félisten
Hát srácok ez a Wolfenstein tényleg qrva jó játék. Le sem bírom tenni...
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest