- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
-
L4mie
veterán
válasz
Vigneau #1199 üzenetére
hmmm én sem értem :S a lényeg az, hogy megy a kártya... foggalmam sincs mi lehet a baj... de jövő 7en ugy is jön fel a régi monitorom... ezt meg megkapja tesóm és akkor minden rendben lesz
kül most nagyon király 2 monitorral nyomni....1iken megy a wow full felbontás meg minden high ra húzva az összes effect bekapcsolva (stabil 60 fps) a másikon meg filmet nézek
) szval élvezkedek!!!!
-
L4mie
veterán
Hali!!!
Nah próbálgattam a karitegész szépen teljesített,,, bár nincs mihez viszonyítani, csak egy 9600 oshoz de 5200 valahány pontot csinált 3Dmark05 ben!! az meg 1100 valahányat ??? ez milyennek számít??
Kipróbálatam a DVI t egy nem ugyanilyen monitorral mint az enyém és ment.... itt jön az érdekesség mert az olyan monitor mint az enyém megy másik kártyával DVI n.... biztos nem igazán szeretik egymást
[Szerkesztve] -
L4mie
veterán
Nah voltam a boltban beraktuk kipróbáltuk és ment..... szval nem tom mivan
kipróbáltam másik, de ugyanilyen monitorral...azzal sem ment..szval a monitor az stimmel.... kábelt is cseréltem az se hibás....nem tom mi lehet
de elvileg a kártya jó a monitor jó.... a többinek meg köze nincs hozzáá...nah mind1 használom analogban.....
Kül. ugyan ilyenre cserélték volnamondjuk egy HIS nek jobban örültem volna
) az nice!!!!
-
L4mie
veterán
válasz
Vigneau #1180 üzenetére
Hát
egyenlőre még nem futtattam testeket
mert este dobtam össze a gépet és még szívtam biosfrissítés .. hang előcsalogatása.... stb
és most tartok ott hogy letesztelném mire képes
tegnap azért feltettem a játékot amit adtak a karihoz
mindent maxra húztam és akadás nuku
a probléma még mindig a DVIcsak nem jön rajta a jel...
Milyen testeket ajánlasz?? és honnan tudom leszedni? Érdemes a kártya BIOS át is frissíteni?? mert ahogy néztem kb. 1.5 éves rajta!!!
(nem is kell mondanom mennyire laikus vagyoklerííí)
[Szerkesztve] -
L4mie
veterán
válasz
Vigneau #1178 üzenetére
akkor most megnyugtattál!!!
ennek örülök!! a DVI s probléma még mindig fenn áll!!!
Azért írtam Matthew nak isremélem jó sok tapasztalatot megoszt velem
Picit savanyú voltam, amikor közölték, hogy HIS X800XL ICEQ|| helyett ez van már csakaz valahogy jobbnak hangzott és tűnt
de talán ez is OK lesz!!!!
-
L4mie
veterán
Hali!! Tegnap vettem egy Gigabyte X800XL silent et.... Valaki tudna valami véleményt írni róla vagy valami tapasztalatot... mert így elsőre nem vagyok elszállva tőle!!!! pl nem tudom beüzemelni a DVI kimenetet
..... és szerintem a Hz ek sem az XL Hz ein mennek!!!
GPU 400
RAM 500 Legalábbis a catalyst ezt írja!!!!!
szval tanácsot szeretnék tőletek,,,, mert valszin a DVI miatt vissza fogok vinni és hogy megéri ilyenre cserélni, vagy valami mást nézzek!!!!!
Kül az XL tulajdonságaival bír...szval DDR3 van rajta 16 pipa stb. ezért sem értem miért ilyen alacsony !!!!
Közben nézegetem a weblapját... http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=1228&ProductName=GV-RX80L256V
Ott a GPU-t 400 ra írja... a RAM ot pedig 1000 MHz re.... nah most vagy én vagyok hülye vagy a catalystvalami ügyes okos tapasztalt ember írja le nekem pls
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- Ford topik
- Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest