- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz
Tirexi #50347 üzenetére
Még egyszer: nem a Blizzardot törték fel, hanem tőled szerezték meg a belépéshez szükséges 2 adatot, az emailcímedet és a jelszavadat. Tökmindegy, ez pontosan hogy történt, de halálbiztosan ez történt.
A megoldási javaslataimat leírtam a #50341-ben, nem ismétlem meg egyiket sem. -
Healbacsi
őstag
válasz
Tirexi #50347 üzenetére
Igazabol eleg hatarozott a velemenyed, ami nem baj.
Hatorozottsagod ellenere, kamu adatokkal regeltel, majd miutan elveszni latszanak a dolgok vadaskodsz, mert nem tudod mivel igazolni magad.
Ha van angol tudasod, akkor hivd fel oket telefonon, mond el a kalvariadat, elmondhatod, hogy kamu nevet adtal meg regeleskor, de megvan az accounthoz adott osszes jatek cd-kulcsa, tudod a titkos kerdest, stb stb, es akkor talan hinni fognak neked, es kideritik mi tortent az accountoddal.
Ha nincs ekkora merteku nyelvtudasod, akkor kerd meg az egyik ismerosod akinek van, es amikor ott ulsz mellette, akkor hivjatok fel ketten a supportot.Ha csak webes uton irsz nekik akkor hasonloan ok is ketkedessel fogjak fogadni a dolgot, es siman lepattintanak, bar a Blizzardra ez nem jellemzo. Rajuk az jellemzo, hogy ha van nemi hiheto a mesedben, akkor utana neznek, nem hagynak tamado feluletet.
Az account torlese meg abszolut marhasag. Nyugodtan rakereshetsz a neten, csak ugy torlodik egy battle-net account, hogy ha azt a user keri a supporttol.
Ha tenyleg tied az account, es minden igaz amit mondtal, akkor sincs sok felni valod, hiszen a jatekok ott vannak a polcodon, (esetleg digitalis vasarlas eseten a cd-kulcsok), kartyas vasarlas eseten banki bizonylattal tudod igazolni a vasarlasokat, wow havi dij ha szinten kartyarol tortent annak szinten nyoma van.
Fel kell veluk venni a kapcsolatot, ticket, webform es leginkabb telefonos formaban, es ki kell derittetni, hogy mi tortent az accounttal.Ha elloptak, hat szerezd vissza, ne a blizzardra kopkodj.
A random feltoresrol annyit, hogy en indulas ota wowozok, es meg 1x se tortent incidens az accountomal, pedig jo par ismeros lepett mar be vele sok masik szamitugeprol, De ezt nem veletlen irom offban, mert ez tisztan csak szemelyes megjegyzes, nem a targyhoz tartozik.
-
tPedro_
őstag
válasz
Tirexi #50347 üzenetére
Telefonon hivtad oket?
Ha mar lemondtal az accrol, akkor pls kuld el privatban a titkos kerdest/valaszt, nekem jol jonne egy masodik.
Egyebkent az en accom is tele van jatekokkal 1-2 kivetellel mindegyik CE, a wow accomon rakat gold, stb.
ezert aztan beruhaztam egy Authenticatorba es igy nyugodtan alszom. Plusz sms protect is van es ha lesz 3. modszer akkor azt is aktivalom. -
parandroid
félisten
válasz
Tirexi #50347 üzenetére
OK, rendben, akkor ugorj nyugodtan az utolsó bekezdésre a korábbi hozzászólásomban.
"Kíváncsi lennék a te felhasználói reakciódra ha lenyúlnák azt az acc-odat amin teljes árú játékok is voltak."
Bármilyen hihetetlen, írnék a supportnak, kérnének egy beaktivált kódot, ha nagyon szőröznek, akkor egy igazolványmásolatot is beszkennelve, és max 24-48 óra múlva minden visszaáll a normális kerékvágásba. Nem bonyolult dolgok ezek, csak magadnak tudod szándékosan megnehezíteni. Nehezen tudom egyébként elképzelni, hogy ha ennyi játékot veszel, akkor egyikről sincs _semmilyen_ bizonylatod, vagy nincsenek meg az eredeti dobozok, lemezek, ha online vetted, akkor e-mailek, kódok, de hát ha te szeretsz veszélyesen élni, akkor hajrá!
p
-
válasz
Tirexi #50347 üzenetére
Gondolom ha veszel egy autot, akkor annak a papirjait is ugy intezed, hogy kamu nev van rajta, aztan ha egyszer megvan mind, kidobod oket mert minek, ugyis te hasznalod a kocsit, teged lat benne mindenki, ki mase lenne, ha ellopjak s megtalalja a rendorseg akkor rendor bacsinak is eleg ha azt mondod, hogy a tied, esetleg azzal bizonyitod, hogy az ules suppedese pont a te seggformadat koveti.
Btw, aki mar latta a kollega par mikrofonos videoit, annak nem kell meglepodnie a reakcion. -
ígyvanferi
addikt
válasz
Tirexi #50334 üzenetére
Az szerintem user error, ha arra a kérdésre, hogy hogy hívnak, azt válaszolod, hogy asztal. De hívhatjuk butaságnak is.
De amint látod, még így is simán megvan az esélyed visszakapni az accountodat a játékaiddal együtt. Ez a hülye, komolytalan, hozzá-nem-értő Blizzard már csak ilyen. -
Wolverine
félisten
válasz
Tirexi #50334 üzenetére
A Blizzard kínál védelemnek Authenticatort, SMS Protect szolgáltatást - minden más a te sarad, ahogy az is, ha ezeket nem használod. Az accountlopás mindennapos dolog évek óta, ha nem védekezel ellene, az olyan, mintha nem zárnád be a lakásod, amikor elmész otthonról. Azért mondjuk, hogy ez user error, mert minden hasonló esetben kiderült, hogy az illető nem tartotta be a javasolt biztonsági intézkedéseket - a Blizzard oldalán eddig még sosem történt olyan incidens, ami magyarázta volna az account feltörését.
A Battle.net jelszavad használtad-e más oldalon is, vagy egyedi volt? Ha máshol is használtad, akkor könnyen lehet, hogy egy benyelt keylogger leolvasta, kipróbálta a tolvaj és mivel működött, köszönte szépen a dolgot...
Support: írhatsz nekik ezen a linken. Vagy felhívhatod őket Skype-on. Esetleg elkezdhetsz ticketet írni, pl. ezzel a beállítással.
-
Arnold2
őstag
válasz
Tirexi #50334 üzenetére
Első körben itt próbáld meg azzal az opcióval ami a te problémádra a legjobban passzol.
Ha megvan a titkos kérdés/válasz, és HA MAJD KÉRDEZIK elmondod, hogy annó nem bíztál a rendszerben és ezért adtál meg fake nevet, akkor talán meglehet a dolog.Ők sem hülyék azért ott. X éven keresztül pl csak Magyarországról lett belépve az accountba, majd egyszer hirtelen Koreából és még a mail címet is változtatta azonnal...
Ne add fel ily könnyen, írj nekik.
U.i: ha sikerül visszakapnod az acc-ot, akkor javaslok majd egy ingyenes Authenticator app telepítését Android/IPhone telefonodra. És akkor többet nem lesz ilyen gondod a jövőben.
-
Beri
addikt
válasz
Tirexi #50334 üzenetére
Kaptál mailt. Ha nincs meg egyetlen kulcs sem (GC is jó), nem emlékszel a megadott névre, se a titkos kérdés válaszára, így jártál. Ha nem lett volna kamu a név, visszakapnál mindent. Így dühönghetsz kicsit fórumokon (ajánlom az officialt, imádni fognak
), majd a kasszához fáradhatsz, ha játszani szeretnél.
-
Healbacsi
őstag
válasz
Tirexi #50332 üzenetére
Ilyenrol meg eletemben nem hallottam, hogy toroltek volna battle.net accountot.
Maximum azt tudom elkepzelni, hogy a beregelt email cimet megvaltoztattak vmi masra, igy a regi amit ismer(het)tel, azzal ujra lehetett regelni.
2 lehetoseget latok. Vagy feltortek az accountod es lenyultak, de mivel az mar masik email cimmel fut, igy az szamodra elveszett. Vagy kolcson adtad, vetted vkitol, es az szepen atvert, ilyen siman elofordul az esetek 90%-aban.
-
Arnold2
őstag
válasz
Tirexi #50328 üzenetére
Ha nem használsz authenticatort vagy egyéb account védő technikát, akkor lehet, hogy feltörték az accountodat. Ekkor kapásból megváltoztatják a jelszót.
Ebben az esetben is segít neked a support, csak tudd igazolni, hogy tiéd az acc.Rison77 által írt tipp is jó. Most hirtelen megnéztem milyen leveleket kaptam a Blizztől. Ahol vásároltam valamit vagy a spec nekem küldőt HS béta kulcs levében a keresztnevemen szólítottak. Általános hírlevélnél viszont semmilyen néven nevezés nem volt.
Tehát ha online vetted a játékokat és még megvan valahol a vásárlást visszaigazoló e-mail, ott megtalálod milyen néven regisztráltál annó.
(#50332) Tirexi: Legjobb tudomásom szerint accountot törölni nem lehet. Csak a Blizz tud ilyet, de ők sem törölnek bárminemű értesítés nélkül. Javaslom most már tényleg írj nekik.
-
Rison77
senior tag
válasz
Tirexi #50328 üzenetére
Amennyiben semmilyen védelem nem volt az accounton, akkor elég bárkinek előszednie az email címet amire regelve van, bepróbál 2-3 hibás jelszót, és egyből zárolja is a blizzard. Gondolom ezért nem engedett be már elsőre sem. Nézd át az emailed, hátha találsz valami promóciós levelet a blizztől, általában ezekben van üdvözlés a regelt keresztnévvel. Talán az ad valami segítséget.
-
tPedro_
őstag
válasz
Tirexi #50324 üzenetére
Gondolom azert kerik a nevedet, mert feltetelezik, hogy a rendes neved adtad meg regisztraciokor.
Az email cim valszeg nem valtozott meg, tudtommal email valtoztataskor kuldenek egyet az elozo cimre.Feltetelezem nem volt sms protection ill. authenticator, igy marad a telefon. Skype-rol ingyenese hivhato.
Amit kerhetnek, az a titkos kerdes/valasz, beregisztralt jatekok kodja.A tobbiek majd kiegeszitik, ha valamit kihagytam.
(Egyebkent tobbszor olvastam mar ezt a nem tudok belepni es annak idejen kamu nevet/cimet adtam meg, ... Sosem ertettem miert volt jo.)
-
dilipok
veterán
válasz
Tirexi #50324 üzenetére
az a baromsag nevbeiras pont olyan esetekben jon jol, mint ez. Azonosithatnak rola. Ha nem a normalis nevedet/cimedet adtad meg, akkor szerintem ez felejtos. De megprobalhatsz irni a supportnak, bar gondolom ok is bizonyitekot fognak kerni, hogy tied az account. Ha nem is a neveden van, akkor nehez lesz ezt veluk elhitetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- SkyShowtime
- Asztalos klub
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest