-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
-
Joe215
aktív tag
A guildetekbe való belépés feltétele az lvl70?
csak,mert látom a 82 -ből 61 -en lvl70 -esek.
Én is ezen a szerveren vagyok, csak egy kezdőbb guildben, (Erruption) lvl70 7 embőr.
Én is még csak lvl40 vok. Gormander dwarf retri pala. ill. Khalea lvl30 NE feral druid.
csotváz: engem is érdekel, mert mikor reggeltem 14 napos ingyenesre akkor nem foglalkoztam vele, csak beírkáltam valamit dehogy mit arra már nem emlékszem
[Szerkesztve] -
Ptech
addikt
Én utólag rájöttem hogy nem érte meg, Mindblade Princeből szinte teljesen ugyanaz, sőt a Merciless Gladiator's Spellblade + Merciless Gladiator's Endgame több stat, több +damage vagy a Merciless Gladiator's War Staffon még kb 2% spellhit is van. Mellesleg elég vicces hogy a Princeből és a Gruulból eső két caster weapon statjai kb 1%ban kölönböznek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged