-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
aclandiae
senior tag
Inkább elkerülném azt a szervert, és a BS-t is. Nem szívesen olvasom a chaten a magyar nyelvű szitkozódást. Raidelni úgysem szeretnék, olyan szerver kell amin az AH pörög (nekem ez jelenti azt hogy van élet). Tehát ha este beteszek valamit, másnap este a levesládából szedhetem ki az árát.
Ha már mindenképpen valami pvp szerver lesz a választott, akkor egy guild jó lenne, amiben Social rangban vagyok. Használhatom a lvl25 előnyeit, és megbosszulhatnak, ha egy nagyobb hordás összecsuk amíg szintezek.
-
Ptech
addikt
Még jó hogy nem kapsz 5k-t ajándékba, csak azért mert drood vagy
Egyébként nem olyan sok az az 5k, ha nem költöd el szükségtelen dolgokra, és jó szakmákat választasz, akkor nem gond. Ha meg még egy kicsit az üzlethez is értesz, egy vagyont tudsz kersni az AHban. Ha nem költöttem volna el kb 5k-t craftable epixxekre, 70es dingnél már rögtön az epic madarat vehettem volna megBár így is meglett, csak egy kicsit később.
[Szerkesztve] -
szepi79
őstag
az 5k összeszedése valóban nem könnyű. de a repu ne legyen már ekkora baj, ha fejlődés közben instáztál (ami mind az XP, mind a cuccok miatt eléggé ajánlott volt), akkor kb. 1 honored meg kell lennie, onnan meg nincs messze a revered, kb 4 shadow labs. ez az 5khoz képest semmi.
amúgy meg azért ''epic'', hogy ne mindenki ilyennel rohangáljon, hanem tényleg csak az, aki megdoglozott érte, lsád pl. netherdrake. -
Wolverine
félisten
5k aranyért megveszed a 300-as skillt -> utána megkapod az első questet Moonglade-ben... Nagyjából ezzel szívok én is, 700 gold hiányzik... (meg persze azzal, hogy kénytelen leszek instába menni a Lower City repu miatt, heroicba másképp nem fogok lejutni...
)
Szakma a meggazdagodáshoz (hogy visszatérjek a korábbiakhoz): mining egyértelműen, és kizárólag ore-t kell eladni. A jewelcrafterek a prospecthez iszonyú mennyiségű ércet használnak, plusz amennyiből bart csinálnak... (és a blacksmith/engineer igényét nem is számoltam...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest