- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
DaveNo1 #70400 üzenetére
Ez már konkrétan egy másik játék ugyanabban a világban. Casualként is sokkal jobban emészthető, mint régen, de ha mégis nekifeküdnél, van azért benne kihívás is. Felzárkózás miatt ne aggódj, piszkosul felgyorsult a fejlődés, ha nem érdekel a köztes tartalom, sok minden szinte egyben átugorható.
p
-
*Szájber*
tag
válasz
DaveNo1 #70396 üzenetére
ÉN is kihagytam (mondjuk csak 6 hónapot) egy kis időt...1 hónap alatt felzárkóztam...(persze attól függ mennyit tudsz játszani egy nap, illetve mennyire akarod megcsinálni a küldiket, eventeket...(ÉN igyekeztem kimaxolni amit tudok és minden nap vagy minden második nap 4-5 órát csapatni)
-
nonsen5e
veterán
válasz
DaveNo1 #69383 üzenetére
Varian legalább hősiesen ment el valamennyire, megmentve a többieket, amikor megölte azt a fel reavert.
Vol'jin-t valami random mob kaszabolta le. A trollok self-regenerációs képessége sem hatott túl sokat, de vicc, hogy Baine is csak jóóó sok órával később már Orgrimmarban tudja csak felvetni, hogy hívja-e a sámánokat.Greymane mint kulcsfigura tetszene. -
k.kristof
őstag
válasz
DaveNo1 #69383 üzenetére
Ahogy tegnap este megcsináltam a scenariot, és a sok béta után végre láttam a videót is, ott viszketett belül valami, hogy hol a jó fenében láttam már én ilyen kivégzést. És most, ahogy olvasom a hozzászólásod, beugrott. Starcraft 2: Heart of the Swarm ending cinematic (kb 2:50-től). De már bétában is volt ilyen érzésem, hogy a Class Hall küldetéssorozatot csinálom, jön egy cinematic, és csak pár szót kellett kicserélnem az egyik feliratban, hogy kijöjjön a Starcraft 2: Legacy of the Void sztorija -
Arnold2
őstag
válasz
DaveNo1 #63165 üzenetére
Mennyi lappangó Gyurcsók József-ünk lehet itt a PH! WoW topicban
Amúgy csak mondom... a hozzászólásom második fele
És akkor most izomból ráfekszek a lottózásraDe amúgy engem ez a kiegészítő nagyon lázba hozott. Tudom szaros fanboy vagyok, de valakinek csak ellensúlyoznia kell a sok károgót :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Battlefield 7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest