-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Telda
addikt
válasz
kenesei1982 #90328 üzenetére
Szintén. Manuálisan beírva a kódot sem csatlakozik.
-
Plata
félisten
válasz
kenesei1982 #90328 üzenetére
Nálam sem.
-
parandroid
félisten
válasz
kenesei1982 #36943 üzenetére
Az a lényege, hogy ezzel a funkcióval ha assistolsz egy targetre, akkor azonnal megy rá az autoattack.
F-ECT$: "It should be noted that the experience bonus benefits of the heirloom shoulders, chestpieces and ring only apply up to level 80. The helm and cloak will continue to provide their experience benefits through level 85. With helm, shoulders, chest, cloak, and ring equipped, a character of level 1-80 would provide a character 40% increased experience from quests and kills, falling off to 15% from 81-85." ([link])
p
-
parandroid
félisten
válasz
kenesei1982 #36941 üzenetére
-
Silverss
aktív tag
válasz
kenesei1982 #36675 üzenetére
Fúú de utálom a fishinget.
Először tök izgalmas, hogy mindenféle recepteket lehet kifogni, extra képességű itemeket lehet belőle kinyerni, meg, hogy mindenhol más tárgyakra bukkan az ember. (Esetleg Mountokra, companionokra. Pl: teknős) de amikor már a skillemet húzom, vagy acsira vadászok 3 órán át nem történik SEMMI!Bezzeg öcsém megjelenik, 3 perc után kapja az acsikat, a skill pedig csak hasít felfelé. Nekem valamiért teljesen lassan fejlődik a skillem.
/off A Wand skillem 399-en megállt, bármit teszek nem mozdul. De, hogy miért?
Állítólag többen is szenvednek hasonló gondokkal.Arcane Mage PvE
Frost Mage PvP -
Wolverine
félisten
válasz
kenesei1982 #36678 üzenetére
Az ismerősödet is ki fogják dobni végleg, ha lebukik.
-
Arnold2
őstag
válasz
kenesei1982 #36675 üzenetére
Ne botolj mert a végén még kibanolnak.
-
Healbacsi
őstag
válasz
kenesei1982 #36559 üzenetére
Tudtommal throwing weaponra nem lehet felrakni semmit sem.
-
kovsol
titán
válasz
kenesei1982 #36381 üzenetére
tudtommal kivették ZG -t már csak üres terület és pár küldetés szól oda
erről jut eszembe, akkor többé már a teknős polit se tudják a magek megszerezni? hmm akkor az én magem egyre egyedibb lesz a amani war bear, teknős poly
kár hogy abbahagytam a gamet egy éve
-
Wolverine
félisten
válasz
kenesei1982 #35610 üzenetére
Nincs Temp és nincs szemét sem normális esetben - legalábbis jelenleg. Ha még megvan valamelyik 4.0 előtti patch telepítőfájlja, azt kidobhatod. de a többi kelleni fog.
#35609: nem véletlenül említettem már a topicban kétszer is
-
Healbacsi
őstag
válasz
kenesei1982 #35610 üzenetére
A cache konyvtar indokolatlan torlesevel csak magaddal szursz ki, mert hosszabbak lesznek a toltesi idok, kesobb rajzolja ki az ellenfeledet ha az kozelit feled stb stb.
Amikor bugos a jatek akkor neha indokolt a cache torlese, de az is csak amiatt, mert valamely file hibas, es ettol furcsa dolgokat csinal a jatek. -
Wolverine
félisten
válasz
kenesei1982 #35425 üzenetére
tekKompare például.
-
Viktor77
titán
válasz
kenesei1982 #35423 üzenetére
Ehhez nem kell addon. Nyomd meg a Shift-et.
-
Lirion
addikt
válasz
kenesei1982 #35409 üzenetére
Lehet újat kérni, hacsak nem battle.net-en regisztrált accounttal kérted.
-
Lirion
addikt
válasz
kenesei1982 #35401 üzenetére
Ha nem akarsz az új fajokból indítani karit (blood elf, draenei, worgen, goblin), akkor ajánlom a wow trial használatát amíg nem jön meg a battle chested.
-
ViTaZi
aktív tag
válasz
kenesei1982 #35400 üzenetére
és ez a zavvi megbízható? mert onnan még nem rendeltem, de ha olcsóbb be kéne próbálni. Csak az a gond, hogy már nincs bankkártyám
-
ViTaZi
aktív tag
válasz
kenesei1982 #35397 üzenetére
Itt digitálisan megveheted a játékot, új, nem használt, 3000 HUF-ba kerül, megbízható oldal többször vásároltam már itt.
Esetleg nézz szét a hardveraprón és a vaterán ha nem felel meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest