- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ViTaZi #35402 üzenetére
figyelni kell az akciókat
eddig 1x rendeltem tőlük, az ideért kb 1 hét alatt.
ez most kicsit tovább tartott, kb 10 nap, de szóltak is előre ha karácsonyi nyüzsi miatt várhatóan hosszabb lesz az idő.
Már csak a battlechestnek kell ideérnie és minden OK.Angliai cucc a zavvi, sima postával küldik a motyót. Ha nem érkezik meg, akkor visszafizetik az árát.
-
-
mat-
csendes tag
válasz
ViTaZi #35389 üzenetére
kicsit lejjebb görgetsz és láthatod hogy a drágábbhoz adnak egy plusz gamecardot. ez 60 nap játékidőt ér, csak külön azt vennéd az kb 6000ft. számold ki hogy megéri-e neked.
szerintem amig nem vagy 60. szintű addig felesleges aktiválni a BCt, amig 70. a Lichkinget, amig 80. a Catat. de ez az én véleményem -
Healbacsi
őstag
válasz
ViTaZi #35368 üzenetére
Amig nem ismered a jatekot a pve server nem tunik jo valasztasnak. A kerdes, hogy amikor masik jatekkal jatszol, akkor szoktal-e ugy indulni, hogy mondjuk elso jatekra esetleg bekapcsolod a hard nehezseget. Pvp szerveren jatszani ismerosok nelkul adott esetben lehet nehez, de amint hozzaszokik az ember onnantol mar nem lesz gond belole. Az allando figyeles kenyszer a kesobbi endgame-ben jol fog jonni.
A pve serverben magam reszerol azt nem szeretem, hogy noha nyugodt lehetsz, hogy a masik frakcio nem fog bantani teged, viszont ha ugyanarra a mobra, banyara, questre hajtotok mind a ketten, akkor kenytelen leszel kivarni a sorod amig ujra spawnol amiert jottel.Pvp szerveren addig kell csak felned attol hogy raulnek a hulladra, amig nincsenek tenyleg jo barataid a jatekon belul. Amint vannak ilyenek, akar egy osszetarto guild formajaban, azonnal jonnek, es hazaig kergetik a gankert. Illetve barmennyire is olyan az ember, hogy nem szivesen bantja a masikat, mert hat o is ember, de neha jo moresre tanitani, hogy tudja merre hany meter (es altalaban ez be is valik).
Gabranek
A vindicationt ugy kell hasznalni, hogy az egesz harc alatt nem eshet le rolad. Tartson a harc 10secig vagy 10 percig, mindig fent kell lennie.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
ViTaZi #35369 üzenetére
Arathoron alli oldal népesebb, főleg magyarok terén. A hun channel alli oldalon kissé sajátos, de ez ízlés kérdése
(horda oldalon lvl50-ig húztam egy karit kb. de szinte 0 aktivitás volt rajta, így ott nem tudom milyen) De alapvetően nem hiszem, hogy bármelyik oldal jobb vagy rosszabb lenne.
Kezdőkarakternek mára már szinte mindegy melyiket választod, bármelyikkel könnyű fejlődni az átalakított területeknek és quest rewardoknak köszönhetően. Egyedül talán a priest ami kicsit nehezebb, mint a többi. Én azt javasolnám, hogy olyat kezdj mindenképp, amelyik dps mellett tud más szerepet (heal vagy tank) is betölteni, egyrészt mert könnyebben lejutsz instákba úgy, másrészt meg mert ki tudod próbálni azokat is anélkül, hogy más karaktert fel kéne húznod. De alapvetően nézd meg a kaszt leírásokat, meg a spelleket/talenteket, és amelyik a legszimpatikusabb
(és amelyikből van olyan faj ami bejön... ezért vagyok meglőve én a paladinnal)
-
Ribi
nagyúr
válasz
ViTaZi #35358 üzenetére
PVE szerveren nevelkedettként nem is nagyon találkoztam pvp-vel, csak mikor egy altot húztam láttam hogy egy hordas szivat par low lvl karit 10-20 szintes területen. Akkor még nem tudtam, hogy ha egy PVP on karit healelsz, akkor én is az leszek. Utána már én is kaptam az ívet. lvl 15 karit lecsapni egy 5x-essel nem nehéz és nem is tudom mi benne az élvezet. Persze ilyenkor van mindig az, hogy oké, akkor valtunk main karira és megkapja ugyanazt. 2x próbált felkelni szegény, utána gondolom megunta. És ez pve szerver. Ha nem akarod nem tudnak szivatni. PVP szerveren viszont csak akkor nem ölnek meg amikor nincs hozzá kedvük éppen. Majd ha lesz egy vérpisti aki ráül a hulládra és azt várja, hogy újra felkelj, majd megint megöl, és megint és megint és kilogolsz 10 percre, hogy biztos megunja, de ugyanott lesz akkor majd rájösz
-
Arnold2
őstag
válasz
ViTaZi #35362 üzenetére
Egyik fizetős szolgáltatása a Blizzardnak. 20 euró ellenében fogják a karaktered és átteszik a kívánt szerverre. Az ár egy karakterre érvényes, egy útra.
(#35364) Wolverine: Jó lesz már, hogy mindig hamarabb válaszolsz....
Amúgy, engem spec Fasírtban nem kóstolgattak, de lehet azért mert már mint lvl 85-ös mentem oda vissza
-
Arnold2
őstag
válasz
ViTaZi #35358 üzenetére
Én igen, de ha tudtam volna, hogy mi lesz tuti nem kezdtem volna ott.
Az itteni Bloodscalposok ugye szintén zenészek a Ragnarososokkal egyetemben, míg az Aratoros banda a nyugis PVE szerveresek, táborát erősíti.(Én a The Maelstromon vagyok ahol rendkívül alacsony a magyar játékosok száma ellenben igen magas a külföldieké. Bár lassan lassan fontolgatok és költözést az Arathorra, de 3 karit kellene vinni, ami nem kevés pénz.)
(#35359) Wolverine: Most meg már fölfele is és lefele is (Vasj'ir + Azeroth flying)
-
Ribi
nagyúr
válasz
ViTaZi #35353 üzenetére
Még nem érzed, mert még csak Horda területeken bóklászol. Majd ha olyan helyen leszel, ahol van allis camp is. Na ott lesz nemulass. Én idegileg biztos nem bírnám a vérpistiket, akik azon élvezkednek, hogy kis szintű karikat campelnek.
Amíg más kontinensen volt az emberek nagy része addig nem volt gáz a fejlődés, de most az 1-60 és 80-85 szintű karik úgymond egy területen vannak. De ne add fel. -
Arnold2
őstag
válasz
ViTaZi #35316 üzenetére
Én is azt tanácsolom, hogy PVE realmen kezd el kalandozásod Azeroth világában. Nagyon sok "hogy rhadjonel a bal heréd" üvöltözést spórolsz meg magadnak. Még mindig virágzik az a szokás, hogy max lvl karakterek csupán passzióból odajönnek és megölnek.
Ez a PVE realmen nem lehetséges (kivétel mersze a dedikált PVP zónák). Hacsak nem vagy szuper mazochista, mert akkor kezdj egy lockot vagy mage-t egy PVP szerveren
Szerverként én az Arathort ajánlom neked (bár csak egy altom van ott, hogy két ottani barátommal tudjak szintezni). Szimpatikusnak tűnt. Bár az end game contentet nem tudtam még ott megtapasztalni.Névválasztásról meg már elmondtak mindent. Bár nekem van ékezet a nevemben, és egy olyan szerveren vagyok, ahol az ally oldalon 10 aktív magyarnál nem lehet több, nem volt még eddig sok gondom. Rövid, (szerintem) frappáns és a külföldiek is könnyen ki tudják ejteni.
Ha szereted a rajzfilmeket/képregényeket/animációs filmeket akkor viszonylag széles palettáról választhatsz, bár a népszerűbbek már úgy is foglaltak és ott lebeghet a háttérben, hogy valaki bemószerol, hogy jogvédett nevet használsz. De három és fél éves pályafutásom alatt nekem még nem volt ilyennel gondom és nem is hallottam ilyenről (arról igen, hogy túl obszcén volt a neve és kapott érte két nap bant).
A kedvenc karakternév, amit láttam az a "Hardtoinvite" csupa speckó karakterből (amit most nem keresnék ki a karakter táblából, de pl. az a fölött két pont meg ilyesmi).
-
Healbacsi
őstag
válasz
ViTaZi #35319 üzenetére
Nehany tanacs a nevvalasztashoz:
- keruld a hunxyz, xyzhun, xyzlol neveket, ma mar nem csengenek olyan jol
- Ha lehet ne hasznalj ekezetes karaktert, szoritkozz az angol abc 26 karakterere, igy a kulfoldiek be tudjak irni a neved ha vmit akarnak toled.
- A poenos nevek jol csengenek, de kesobb amikor ventrin vagy masutt ugy hivnak akkor marha rossz lesz, (pl a wcpumpa jo nev lehet, csak kesobb vagy igy hivnak majd ventrilon is, vagy csak pumpa leszel, ami szinten nem jo
- Nem baj hogy ha halandzsa, de kimondhato(elolvashato) legyen, es szerintem 9 karakternel ne legyen hosszabb, mert faraszto amikor valaki manualisan gepeli be a nevet. A jo nev hossza 4-8 karakter. -
F-ECT$
titán
válasz
ViTaZi #35319 üzenetére
Trialtól függően van szinthatár. Azt hiszem a sima wow-nál ez 20.
Továbbra is 1. hsz: pl.: Arathor
Na majd pont elmondom, hogy lemásold
Egyébként a név függ a fajtól, és attól, hog női vagy férfi karakterről van-e szó. A vicces dolgok általában csak ideig-óráig viccesek, így szerintem érdemes komolyabb nevet választani (nekem nem sikerült), akár úgy, hogy utána olvasol.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
ViTaZi #35316 üzenetére
Arathor alli részemről.
Amúgy jó tanács, azt mindenképp döntsd el szerverválasztás előtt, hogy PVP vagy PVE szerverre akarsz-e menni. Elvileg nem sok a különbség (megtámadhatnak-e bárhol, vagy csak külön pvp-zésre kialakított helyeken), gyakorlatban elég sok frusztrációtól megkímélheti magát az ember, ha zavarja hogy random nekieshetnek az emberek. -
Healbacsi
őstag
-
-
F-ECT$
titán
válasz
ViTaZi #35297 üzenetére
Ha több időd van, mint a másiknak, akkor úgyis el fogsz húzni tőle. Sajnos a fejlődés alatt csak a guild chat/ventri marad, ezért érdemes olyan guildet keresni, ahol ez utóbbi biztosított.
De ha több, mint heti 20 órád van, akkor szerintem olyan 2 hét alatt meglesz a 85, és onnantól mehet a teamplay. -
F-ECT$
titán
válasz
ViTaZi #35285 üzenetére
Szerintem még igen. Most jött ki a Cata, így ha gyorsan felérsz lvl85-re (ez a max szint), akkor szinte döccenő nélkül be tudsz kapcsolódni egy átlagos guildbe, és az elérhető legújabb tartalmat láthatod. Ez aktív (heti 10-20 óra) játékkal szerintem 1-2 hónap alatt megvan.
Az idén kijövő mmo-król úgyis csak 2-3 hónap után jönnek meg az első releváns tapasztalatok, és ha ezek 100%-os kritikák lesznek, akkor sem fog a wow azonnal meghalni. -
Ribi
nagyúr
válasz
ViTaZi #35285 üzenetére
Ezt inkább úgy kellene kérdezni, hogy mennyi esélye vagy az új mmoknak a wow ellen.
Mert eddig mindegyik wow killernek indult, de eléggé bebukott.Esetleg blizz új mmojára várhatsz, de az még vagy 2-3 év mire kijön.
Ha vannak haverok akik játszanak akkor gyorsan rá lehet kattanni, de ha nincsenek, akkor menj inkább síelni, vagy szánkózni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest