Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztivo
őstag
válasz
sztivo
üzenetére
Na, ha valakinek még hasznos lehet:
Sajnos igen, újból le kell tolni. Anno még SL alatt és DF pre-patchben lehetett úgy szintezni SL-ben, hogy már a covenanthoz dob (ergo készen van a kampány) a többit rád bízza, de ez már nem érhető el, így marad a questelés SL-ben, amíg végig nem viszed a kampányt és választasz egy covenantot
-
Plata
félisten
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nekem tötszik,mármint az új boss harc.
Cucc meg úgysem számít,mert nem amiatt mész fejnélküli sügeret gyepálni.
10.2 peccsrű nincs véleményem,annyit tudok róla hogy jön.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
BoneDragon
üzenetére
De legalább csak egyszer lehet megölni
-
BoneDragon
veterán
Ez volt a nagy blizzard féle Halloween update...kicsit nehezebb lett a boss. Ennyi. Se új cuccok, se a régiek upgradelése mai grafikához, semmi.
Mikor már azt hinnéd hátha kezdenek észhez térni a wow devek, de újra pofán csap a csúf igazság, hogy csak a máni számit.
10.2 patchet is hogy beharangozták, azt a 4 új hajat...kiégek.
-
sztivo
őstag
Nem egyértelmű számomra, jelenleg van egy DK-m, vele végig toltam a BfA kampányt és SL-t is. Azóta van hunterem, nagyon kellene a Dark Ranger's Attirement, amit a Return to Lordaeron questline-al lehet megcsinálni, de csak akkor kapom meg a skint, szemszínt és transmogot ha hunterrel vinném végig. Hunterrel jelenleg fel tudnám venni a questline-t ( WoD-ban vittem fel 60-ig), vagy vele is le kellene tolni SL-t és csak utána?
-
BMS
őstag
Költözhet máshová az a több mint 25 karakter
-
BMS
őstag
Legion-ös frakciók( Valarjar,Dreamweavers,Court of Farondis,Nightfallen,Highmountain Tribe ) repuját lehet tabard+dungeon kombóval farmolni?
-
-
Plata
félisten
Nem nagyon tudom elképzelni hogy ettől jobb lesz.
Max lesz konzolos verzió.Próbálom húzni a paladinom gearjét,gondoltam mivel a héten dupla heti küldi van egyből két itemmel erősítek majd.Timewalking heti küldi adott egy cipőt ami pár ilvl-el volt jobb mint az előző.Nem nagyon örültem neki,mert más cucc jobb lett volna.Le toltam négy mythic heti küldit.Az egyik insta utolsó bossa dupla itemet dobott,ugyanazt a chest-et kétszer.De amúgy is low ilvl cucc volt.Kimegyek instából le adom küldit és kinyitom ládát,mit kaptam?Ugyanazt a cipőt amit a másik heti küldiért.

-
TBT
addikt
A 20 hónapig tartó szerencsétlenkedés a mai nappal révbe ért...
Immáron az Activision/Blizzard hivatalosan is a Microsoft alá tartozik, a felvásárlás lezárult. -
sztivo
őstag
válasz
J o e
üzenetére
Nálam ez ment egy óra hosszáig, és ráhagytam
instakban a többieket rendes tempóban láttam szaladni, csak nálam volt lassított felvétel, de ha forogtam vagy ugrottam egyet, egy pillanatig megszűnt, majd ismét előjött, ez így játszhatatlan volt, inkább nem akartam másokat szívatni. -
sztivo
őstag
Másnak is nagyon lagol(t) ma este a játék? Szaladok és egyszer csak mintha lassított felvétel lenne majd normális minden, vagy ha oldalazva W-A / W-S gombokkal mounton, olyankor egy darabig 45 fokos az animáció majd hirtelen vált ilyen 15 fokosra, vagy volt hogy 10 másodpercig úgy szaladtam, mintha zuhannék a mounttal. Egyszer ki is dobott connection errorral. Nettel minden rendben, 30 ms ingame, sose nőtt meg a latencym.
-
Plata
félisten
Mivel most speckó timewalking event van és már nem kell 60-as szint hozzá,arathoron kezdtem új allis karit,ugyan akkor bronzebearden töröltem három ötvenes karit.
Még ilyet nem nagyon tettem WoW-ban de most meg kellett tennem.Úgy döntöttem egyenlőre arathoron játszom és ott még nem volt csak pár allis karim.
Így aztán múlt hét végén felhúztam 46-ra egy warlockot meg egy démonosan vadászt.
Rugó pap és evoker nem lesz arathoron.Legalább is allis.Warlock persze void elf lett.
Nem volt gondom egyik karival sem a magyarítással,de a második kedvenc kasztommal a druidával igen.Akkora zöldségeket ír a skilljeinél hogy az már ciki.
Elf druida képességeinél eszetlen nagy baromságokat ír.
Például ez is poén.
Ha rájövök hogy lehet 972 kombó pontom akkor nagyon ütős lesz a druidám.
-
TBT
addikt
Megérkezett a 2023-as BlizzCon Virtual Ticket!
Az alábbi tartalmakat kapja a játékos a különböző Blizzard játékokba potom 50 euróért:
-
BMS
őstag
A top prió több mint 310 run után
-
Plata
félisten
válasz
Roland861010
üzenetére
Az hát,egy nap amikor van szabadidőm kicsi erre pont akkor rohad le a bnet.
-
Plata
félisten
Az ördögbe,nem tudok felmenni.
Szerettem volna timewalkingozni de nem tudok csatlakozni.
Mobilos app sem tud. -
-
Plata
félisten
Olvastátok azt a pletykát hogy állítólag kiszivárgott a köv kieg témája?
És a törpök lesznek azok.
[link] -
Plata
félisten
Szent ég,valdrakkenben warcraft rumble őrület van.
Bár azt sem nagyon tudom mi a túró az.
-
Roland861010
veterán
válasz
Ghoosty
üzenetére
Sikerült olyan csapatot találni akik rendszeresen járnak 20 körüli kulcsokra.
Simán életben tudtam őket tartani 20as -on én is az Evokerrel.
De fegyelmezettek jó az irányítás és nincs rage ha valaki meghalt.
Viszont guilden belül mentem olyanokkal is ahol megy a nagy taktika mégis fekudtunk és egy 16-os kulcs nem ment le.
Hihetetlenül függ a M+ a megfelelő setuptol. -
Ghoosty
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
A probléma az, hogy célt tévesztettek az emberek. A gear lett a cél, holott az eszköz ahhoz, hogy teljesítsd a tartalmat.
Pl:
"Mythic felesleges mert M+-ból egyszerűbb geart szedni."A Mythic célja pont az, hogy kihívást jelent, nehéz megcsinálni. De tény, hogy azáltal, hogy máshonnan könnyebben jön a gear, nincs igazi jutalom, hogy ha megcsinálod, csak a belső öröm, hogy sikerült.
HC meg persze, hogy könnyű, hogy 3 óra alatt lemegy, mindenki overgearben megy oda. Már szezon elején is többen túl voltak gearelve a guildünkben. Folyamatosan passzolták a cuccokat, mert korábban ezerrel M+-oztak többen és onnan jobb gear jött.
Ez a tartalom úgy van skálázva, hogy normal raid szintről összeszedhető gear legyen, meg pár slotban esetleg magasabb szintű cucc. Ekkor kihívást jelent és nem megy le 3 óra alatt, sőt amíg a többség nem csinálja rendesen a mechanikát kétszer 3 óra alatt sem megy le. A szezon elején simán elment 3 óra csak arra, hogy az endbosst próbáljuk leverni.Szezon végén az endgame a azt jelenti, hogy végig tudod-e verni a Mythic raidet, meg hogy 20+ hányas M+-ra vagy képes. Mert ahhoz a gearszinthez, ami az embereknek van, az a tartalom van kitalálva.
Persze neked személyesen lehetnek más céljaid, nem akarom minősíteni, csak tisztában kell lenned, hogy a játék tervezésekor, nem vehetik figyelembe mindenkinek az egyéni céljait. Valaki mindig sírni fog. Nekem pont megfelel, de azért mert nem tartom fenn folyamatosan az előfizetést. Csak szezon elején 2-3 hónap, amig leverjük HC raidet, meg stabil csapat marad Mythic-re, de mivel az nehéz, így sokan hamar feladják és már nem leszünk meg 20-an és olyankor én is szüneteltetek.
Sajnos a M+ az tényleg nem barátságos világ. Én magát a koncepciót sem szeretem. Rohanni kell ezerrel, mert időre megy. Jobban értékelnék egy halál alapú verziót. Lehet mondjuk összesen 15, halál vagy 2 teljes wipe és a kérdés, hogy képes vagy-e legyőzni, nem az, hogy képes vagy-e úgy rohanni, hogy legyőzöd. Persze megvan ennek is a kihívás értéke, de én nem szeretem.
Ennek ellenére volt időszak, hogy rendszeresen mentem, de kell hozzá egy kb stabil csapat, akiknek hasonló a céljuk, úgy élveztem. Mondjuk sose voltam 20-as kulcs közelében. -
sztivo
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
Ez a kieg most alt-barátabb.
-
Plata
félisten
válasz
Roland861010
üzenetére
Hát én arepuval bajban vagyok,sehol sem tartok benne.
-
Roland861010
veterán
válasz
Viktor77
üzenetére
Nem tudja a blizzard megtalálni a kettő közötti egyensúlyt az a baj!
Miért jó az ha kötelező naponta órákon keresztül WQ-t csinálni hogy megfelelő repu legyen 20 különböző "néphez". De ez meg most annyira faék hogy napi 1 óra játékkal is tökéletesen szinten tudod tartani a karaktert... valahogy ez így sehogy sem jó.
SL-ről meg ne is beszéljünk a legrosszabb kieg volt. -
Viktor77
titán
válasz
Roland861010
üzenetére
Régen (SL elött) az volt a baja az embereknek, hogy túl sok tennivaló volt, sok idő volt csak a karid szintentartása is, sok volt a heti/napi feladat.
Neked meg most az, hogy túl kevés.
Általában ez a baj a WoW játékosokkal, semmi nem jó nekik. -
Roland861010
veterán
A másik nagy bajom ami már régóta tapasztalható, hogy hiába a guildes hirdetések a guildekben már rég megvannak a társaságok és az újakat nem is akarják "segíteni". Ha kulcsozás van akkor 99%-ban már mindegy csapat kész van.Puggal nem szretek maga kulcsot menni mert sokszor van úgy hogy hiába a score ha tudás nincs mögötte...pár százezer k-ért le pörgetik az embernek..
-
BMS
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
Én sem vagyok hardcore
Endgame terén ott a pvp,raid meg az m+ dungeon szóval szerintem van miből választani 
Nem is érdekel nagyon az endgame,elfarmolgatom én a régi zónákban a dolgokat
-
Roland861010
veterán
Á nekem ez a kettő is sok most...
nem hogy hetente 13*
Anno ICC volt nekem ilyen amíg meg nem lett a láthatatlan ló
Nem vagyok hardcore gamer amúgy csak kevésnek tartom az endgamet. Az nem az hogy újra meg újra ugyan azokat csinálóm végig mindegyik karkaterrel és ugyan azt kell farmolni mindegyiknek. Nincs normális solo kontent Legion óta .
Igaz ott is a mage tower csak a bevezetése után 2 hónapig volt kihívás miután oda is tápolt lett az ember egyből lement ... -
BMS
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
Pár hete kezdtem azt farmolni. Heti 13x próbálom,annyi level 70-es karim van csak. Talán annyi jó benne,hogy ha meghosszabbítod a lockout-ot akkor nem kell végigszaladni az egész instán hanem egyből a 3. boss-hoz dob.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Azért ennyi endgame pont elég, nem csinálhatnak annyi kontentet, ami napi 4-5 óra hardcore játékhoz elég legyen.
-
BMS
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
Melyik mountot farmolod ennyi ideje?
-
Roland861010
veterán
válasz
Plata
üzenetére
Egyszerűen az end game kuka... az eventek évről évre ugyan azok. Ha szerdán kilövőd a heti m+-t 20asra idő nélkül már 447-be öltözöl elég gyorsan. A Trades event max 3-4 nap . Normal raid 1,5 óra . HC - 3 óra. Mythic felesleges mert M+-ból egyszerűbb geart szedni.
Engem a repkedés körbe körbe pár kavicsért meg ilyenekért nem köt le... Új karit max 2 szoktam maxolni mert már az is unalmas... TW -vel meg vicc kb.
Mount farmot is meguntam mert Pl. Atalból BfA óta nem esett a mount ... hát kinek van kedve a mai napig oda járkálni. 1000 karika után azért illene kiesnie . -
Plata
félisten
válasz
Roland861010
üzenetére
Hát ezt gyorsan feladtad.
-
Plata
félisten
Sokat,be léptem kiskarival hogy menjek vele cirkuszba mert még sosem volt,erre beadott sok vackot és kész is lett.
És igen a brewfest tokenekért is jár.
100-300 tokenért is jár pont,dreamsurge vacakért is.
Pedig ott nem voltam,a régit beszámolta.
Shadowflame crest-ért is kaptam. -
Plata
félisten
Srácok a traveler's log bugos?

Be logoltam kis karival és meg lett az 1000 vacak.
Megyek is a seprűért amíg rá nem jönnek hogy nem is érdemlem meg.
És tényleg meg van.
-
lakisoft
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Menjél be egy nagyobb kulcsra
. -
Plata
félisten
válasz
Roland861010
üzenetére
Láttad hogy az én palám nem valami híres gírben van,még ilyen sem volt neki csak 403 körüli és heroic-on betankoltam vele a bosst egy hílerrel.
-
Viktor77
titán
válasz
Roland861010
üzenetére
Miért?
-
Roland861010
veterán
-
BMS
őstag
-
BMS
őstag
[link] Blizzcon mount.
-
sztivo
őstag
válasz
ViharVadász
üzenetére
-
Plata
félisten
válasz
ViharVadász
üzenetére
Hát majd megnézem és megmondom,de ez sima dreamsurge fegyó úgyemlékszem.
Még nem tudom mikor jutok fel,de amint feljutok be rakom.
Á a telómon megnéztem.
Dreambound greatsword.
[itt egy link mert én vagyok a legnagyobb link]
-
neato3loco
senior tag
Valaki WOW HC lvl 9 Night Elf Druid csatlakozik?
-
sztivo
őstag
válasz
Plata
üzenetére
Hát ha már van egy magas ilvl-ed, akkor a LFR utáni vault már nem lesz valami fényes, 402, 405 és 408-at ad. Menj normalra, olyankor a raiden simán kaphatsz 424 itemet, továbbá a vault is 418-ast fog adni. Meg ugye crestekkel tudsz fejleszteni tovább, amit a játék megjegyez, és ha cserélsz pl egy nadrágot, amit korábban upgradeltél, akkor következő alkalommal már csak flightsonet kér egy bizonyos szintig.
-
Plata
félisten
Kipróbáltam kiskarival is timewalkingot,csak először ki kellett jönni cata időből,onnan nem lehet jelentkezni,de BfA kampányból igen.
Iszonyúan jön az xp.Két insta öt szint. -
Plata
félisten
válasz
Roland861010
üzenetére
Jelenleg 411.

Újra kezdtem arathin,ez is új kari,nem olyan rég 70.
Igazából azt terveztem hogy sokkal többet járok raidre,de a raideken annyira frusztrálóan szár a loot hogy elment tőle a kedvem.
Amikor egymás után több raiden sem kapsz semmit,csak szemetet és állandóan olyan viszi el előled a cuccokat akinek nincs is rá szüksége akkor elmegy tőle a kedved.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan Apple Pencil MU8F2ZM/A 2. generáció / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Költözhet máshová az a több mint 25 karakter

A top prió több mint 310 run után
13 sha try,13 tombstalker,4 karival tw,argent tournament meg 17 coren kill a brewfest ram-ért. Ma ennyire futotta