- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
Aktív témák
-
válasz
Andras6800 #1849 üzenetére
a legjobb farmolási módszer ha arcane ágról kifejleszted az improved arcane explosion-t asszem lvl24 vagy lvl25-re lesz meg. és szerzel magad mellé egy papot aki gyógyít te meg összehúzol vagy 3-4-5 mobot és AoE-vel kivégzed őket, gyors xp pénz cloth, ajánlom raven hillt, illetve redridge mountains észak-nyugati részét ahol sok gnoll van.
-
válasz
Andras6800 #1841 üzenetére
stockade stormwind-ben van ha a trade quarterből mész a mage querter-be, átmész a hídon és rögtön a hid után elfordulsz jobbra, egy kis toronyban van az instance bejárat.
-
igen hunstars
én is ott vagyok
de hát ez így van, én meg a PT-t szidom, a GULYA-t szidom, a HUNcorpot szidom szóval mind1pvp szerver van, egy hordás klán van akit tisztességesnek érzek, vagyis keveset taliztam velük de asszem egyszer nem táamdtak meg az a Redrock Berserkers
-
válasz
Andras6800 #1831 üzenetére
nagy LOL
ő se azt mondta hogy 9 általunk nézett nap csinálta meg
hanem azt mondta hogy /played mennyi volt, tehát a tiszta játékidőt mondta, amit akár 1 honap alatt csinált meg. -
válasz
Andras6800 #1826 üzenetére
wow.allakhazam.com és ott az item setts
-
válasz
Andras6800 #1823 üzenetére
lol nem cheates szerveren játszik
kb a köv hszben említem is -
válasz
#PeTeY# #1793 üzenetére
hát akkor sumi
azokat nem lehet
bár rohadtul nem értem hogy miért nem úgy csinálják meg, hogy ha e-mail címet akarok változtatni akkor a régi email címre elküldenek egy e-mail-csere-aktivációs linket (ez de szép volt) és úgy lehetne e-mail címet is változtatni.
[Szerkesztve] -
Next Bill Date: 4 November 05 05:00 CET
Notes:
Your Mastercard will be automatically billed on 4 November 05 05:00 CET
Date: 04/11/05
Amount: 35.97€
Billing Plan: Three-Month Subscription
Status: Pending
így ennyi van a főoldal alján...de az a vicces hogy nekem levonta már egyszer szombaton. még sms-t is kaptam a banktól hogy blizz levonta, csak már sajna nincs meg a sms -
na most elsőkézből fogom tapasztalni hogy dolgoznak a Blizz-es fiúk
reggel próbálok belépni és azt írta hogy lejárt a pre-paid-em, mondom miafaff
szombat reggel 5kor vonták le és még sms-t is kaptam.
na mind1 írtam Billing Supportnak és most várom a választ -
válasz
Andras6800 #1779 üzenetére
nem tudsz ilyet venni, mert kell hozzá valamekkora engineer szaktudás asszem.
vannak ilyen tárgyak amiket csak az tud hordani ha megvan a szakmából az a szint. pl gnomish death ray-hez kell x engineer skill pont.
lw cuccoknál is van pár olyan ahova kell lw szaktudás.
mod: itt vannak az engineer cuccok bogarászd át. nemtom melyik pontosan.
[link]
[Szerkesztve] -
válasz
Andras6800 #1777 üzenetére
1 vagy 2 óra cooldown-ja van asszem.
felrobbanásra is sztem annyi az esély mint az élesztésre
a gnóm játékszerekkel illik óvatosan bánni, az egyiknek a végére az volt írva hogy általában működik -
válasz
KoRner™ #1768 üzenetére
olvass vissza mert nem emléxem.
jobb felül van a kereső írd be hogy patch vagy letöltés és akkor kilistázza azokat a hsz-eket amiben szerepelt a szó. vagy menj vissza arra az időpontra amikor jött a patch
képet meg print screen gombbal csinálsz wow,ban utána kivágod és letömötrited vmi jo kis formátumba hogy ne szivassuk a modemeseket (engem) és feltöltöd vhova és belinkeled [img][/*img] közé csillag nélkül -
válasz
Wolverine #1761 üzenetére
én nem ajánlanám a mining és herbalizmust, mivel mind2-höz kell aktív kereső, tehát csak az egyiket tudod gyűjteni és inkább mining/skinning vagy herbalism/skinning-et ajánlom. mert a skinninghez állat kell és abbol ugyis sokat ölsz és nem kell aktivnak lennie a minimappos keresőnek (nemtom mi a neve
)
-
válasz
Andras6800 #1745 üzenetére
jó igaz. Pityának igaza van. ha engineer vagy akkor tudsz olyan cuccot csinálni ami %osan fel tud éleszteni. nemtom pontosan mennyi % hogy bejön az élesztés, de nem 100%os.
-
It's me not a joke
na csináljunk már ilyet is hogy kinek hogy néz ki a karija
nekem ebben a szerkoban tetszem magamnak a legjobban
sárga-fekete design -
válasz
Andras6800 #1743 üzenetére
sehogy, azt csak pap/paladin/druida tud.
-
válasz
Andras6800 #1741 üzenetére
leather-t nem hordhat mage/warlock/priest. csak clothot hordhatnak ezek a kasztok.
kardot mage és wlock tud aszem a casterek közül, amit sztem SW-ben tudsz megtanulni. -
hát nekem úgy van hogy isdn van leosztva 3 gépre. 1ik gép osztja a netet, egyikre le van korlátozva 4k-ra (öcsém gépére
) és akkor igy osztozunk.
ha anyám nem netezik, ő osztja netet akkor egész jo. 200-300ms, de pl heartglen wpl-en elég gáz mert laggzom mint állat. tehát ahol sok a mob akkor behalás veszély
mod: ja AV-t AB-t felejtsd elsok ember=nagy lag
[Szerkesztve] -
válasz
Andras6800 #1721 üzenetére
nem lehet láthatatlan, esetleg ha engineer és csinál oloyan köpenyt ami 15mpre láthatatlanná tesz
teleportálás meg ugy müködik hogy amerre nézel arra teleportál el 10 yard-ot, asszem 10et. -
válasz
tjhooker464 #1698 üzenetére
faber, tj, köszi szépen
már tudom kik ők.
bár érdekes lenne 4 lábú karakter -
válasz
tjhooker464 #1683 üzenetére
kik azok a Driádok?
-
na fene ragnaroson benn voltam 2 percet és kidobott
köszöntem Croweaternek és kidobott
-
válasz
tjhooker464 #1633 üzenetére
a druida ugyanúgy tud gyógyítani mint egy pap
volt vhol egy összehasonlítás (én is csak hallottam) hogy szinte fej-fej melé hozták ki druidát pappal gyógyításban.
-
válasz
Darth_Revan #1623 üzenetére
én nem utálom csak gusztustalan kis zöld genyóknak nézem őket
-
válasz
Darth_Revan #1614 üzenetére
ááá nem murlock lesz az uj faj...azok nagyon ocsmányak.
-
válasz
Darth_Revan #1600 üzenetére
ehh...hát az cink
-
válasz
tjhooker464 #1599 üzenetére
ja jó kaszt a pap is
egy shadownak nem merek neki menni, csak a holyt tudom legyűrni
-
Esmein van neked Esmein nevű ork warriorod BS-en?
mert akkor aszem láttalak
searing gorge-ban épp mentél le a griffestől én meg utánad de nem volt lelkem megölni egy 49es-t és akkor láttam hogy mi a neve
integetni akartam de leálltam egy elementállal csatázni
-
válasz
(Kolombusz) #1531 üzenetére
hát jah, vannak ilyen emberek
de nem midnen q ilyen. vannak igazi történeti vonalak, pl ally oldalon deadmines-os.de ez csak a kezdet -
válasz
-Jackson- #1520 üzenetére
no, nemtom hova menjünk de lehet tudok egy jó kis helyet
majd még megnézem hogy eléggé nagy-e az a hely amire gondolok, az tökre el van dugva senki nem jár arra.
más. megvárom a vidkarimat és akkor rendezzük le, mert most gf4 mx440es kölcsönkarim van ami hogyis mondajm szarnyilt területen 16-18fps
-
válasz
followme #1493 üzenetére
én bankkártyáról fizetem, GC-vel nem akarok szöszögni hogy elmegyek érte akkor nincs stb stb...
árbeli különbség van.
1hónap 13.99
3hónap 12.99*3
6hónap 11.99*6
asszem így van az árazás. ez persze €
junior kártya nem jó rá sajna. én CIB Online számlacsomagot használom.
kieg sztem jövőre jön csak ki megkockáztatom a tavaszt, de ez nagyon erős tipp
lehet hogy 2 in 1 edition ezt még mi nem tudjuk. -
válasz
tjhooker464 #1476 üzenetére
és vagyok én akinek ideje lenen mint a tenger csak dsl-je nincs
-
válasz
BatemanX #1468 üzenetére
hát jah. bár érdekes lesz mindenki BE-vel lesz majd abban az időbenkezdőhelyen megint nem lehet majd questelni, lvl1esek fognak vmi lvl12es elite-et raidelni stb stb
allys faj? hmm nemtok tippelni, mert nem nagyon vagyok benne ebben a warcraft történelemben de szerintem goblinok nem lesznek, így is van egy kis testű fajunk a gnómok.
valamit akartam még de már nemtom... -
Nahát nahát. közeleg a kieg. ez nagyon nem lesz jó...7 hónapomba telt míg kimaxoltam a karim és már emelik is a szint korlátot
sürgősen kell nekem egy adsl...
a link végén látom hogy jönnek a socket itemek, meg jewelcrafting; hát lol behozzák diablo2-t, következő lépés a runák, runaszavak ajjaj mi lesz itt
az mondjuk engem is érdekel hogy mi lesz a szerverekkel, akiknek van kiegjük illetve akiknek nincs. mondjuk én meg fogom venni ahogy lehet rendelni itthon
ja de mondjuk egy jó dolog van, hogy így is van rengeteg q amit nem csináltam meg és jó lesz majd akkor amikor emelik a szintet
de nem érdemes találgatni, majd idővel a BLizz leadja a drótot hogyhogy lesz mint lesz.
a GameStar ír a novemberi számában a Blizzconról? vagy nem is mentek ki?vagy valamelyik újság? -
tudja valaki hogy merre van Alchemy Lab? Scholomance-on és BWL-en kívül.
úgy tudom hogy van DiM-ben is egy. ez igaz? ha igen akkro merre fele? egyedül stealthbe el lehet jutni oda? -
válasz
faber24 #1396 üzenetére
epic-ekre gondoltam
mert lehet hogy hordások töb epicet tesznek be vagy épp mákosabbak és több van benn egyféléből egyszerre olcsón. és arc áthozza ide és eladja jó drágán mert allynál drágábban lehet eladni.
vagy bármi, mert szerintem van a két tábor ah-ja közti termékek áraiban különbség. -
válasz
Darth_Revan #1363 üzenetére
felwood-ban meg lehet furbolgokat farmolni. ilyen 55-54esek.
meg még nyugaton a hegyekben vannak demonok azokat is érdemes. -
válasz
Andras6800 #1350 üzenetére
én mindenképp javaslom az improved arcane missles kimaxolását az elején, mivel ha kiamxaolod akkor azt a varázslatodat nem tudják megszakítani, és az elején sokszor mész egyedül és sokszor lesznek nagyon közel az ellenfelek.
utána javaslom hogy vidd tovább az arcane ágat. az evocation-ig, illetve az improved arcane explosion-ig.
evocation - manát nagyon nagyon gyorsan tölti vissza, az improved arcane explosion meg nagyon jo ha több ellenfél van melletted mert azonnnal el tudod castolni a varázslatot. farmoláshoz nagyon jó. -
hmm lehet tévedtem egykét hsz-el ezelőtt...hétfő van fél9 és 200as sor
-
válasz
faber24 #1280 üzenetére
hmm jo lett ez a rioes 4
annyi gomb van hogy nemtom mit nyomjak
esetleg ha druidával akarsz játszani akkor majd inditunk teszt szerveren karit és kipróbálgatjuk.
én mondjuk dueleztem 60as shmannal if előtt, és volt hogy 40-50hpm volt de jött az instant heal és nyertemszóval owned
de persze többet kell játszani nem egyet -
válasz
Andras6800 #1251 üzenetére
én gnóm mage-et indítottam mert annak van a játékban a legtöbb manája.
ha eléred a lvl60-at ami most a max akkor már nem tudsz fejlődni csak cuccokat szerezni magadnak és harcolni más játékosok ellen. 60on is eléggé van élet
nincs magyar szerver, csak ahol nagyon sok magyar van, ez a Bloodscalp.de 1.hszben mindenki ott van hogy ki melyiken játszik. -
válasz
Andras6800 #1253 üzenetére
BWL az a Black Wing Lair rövidítése, egy nagyon erős 40fős raid-instance.
-
válasz
BatemanX #1239 üzenetére
itt nem a sírásról volt szó, mert azt én is meguntam
hanem arról hogy egy griffpontnál más a helyzet mint egy BG-ben
meg pve-n amúgy se sok griffnél levágás van tehát csak bg-n élvezhetik ki a gyilkolászást az arcok
másik, ha meg bg-n vagy akkor minek nézzen az a bárgyú allys (hogy ne csak horda legyen negativ jelzővel illetve) hogy Te esel neki előbb, inkább kinyír hogy mentse magát
-
WoW_Time.wmv 58 520 666 byte
hatalmas videó én ezt mutogatom azoknak akik még nem látták a wow-ot. nagyon szeretem és nagyon jól össze van téve.
warcraftmovies.com-on nincs már fenn?én régenn onna szedtem le.
hmm most nézem nem talál wow time-ra semmithát akkor nemtom talán keress rá filenévre dc-n vagy google-n
-
válasz
Viktor77 #1200 üzenetére
az egész mappát kimentheted amibe a wow van téve, mert nem kell telepiteni és lehet játszani.
én se szoktam win telepités után ujra tenni a wowot mert megy rendesen. amugy is másik particion van
szerk: na mind1, kcsiit későn válaszoltam de remélem nem törölted le wowot
menni fog nem kell aggódni
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bittorrent topik
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- KONZOL beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest