- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
állítólag újraírták ezt a részét 7.2ben.
szerintem ennek a tanknak jót fog tenni. vicc azért, hogy 2-3kval került többe a t8-as med, mint a t5-ös light...
mostani meccsben full hpról kilőttem egy obj212, egy m41-et, 4szer seggbeküldtem egy is4-et, 2szer oldalba egy t8as TD-t, és 500al kevesebb kredit jött mint a szerelési költség...
elmegy talonba, ha 7.2vel is ilyen szar marad, akkor eladom, aztán buktam 400k-t kb. ez van.mindegy, hetzer-ezek, az termel
-
Chris0321
veterán
Akkor jól emlékeztem, hogy két 120mm-es ágyú lesz. Remélem már az első 120-as jobb lesz mint a 105-ös, mert azt kicsit keveslem azokban a csatákban ahova berakja most a tankot. A fejlesztett torony még nincs meg, csak be szoktam duplázni.
Remélem nem sokára jönni fog ez a frissítés, mert jól jönne már a prém T34. -
Iron Funeral
őstag
M103 elég érdekes lett, egyik csatában nem tudott kilőni 2 T110 meg egy M103, folyamatosan pattogtak az upper hullról (ami ugye eddig nem ilyen volt szóval pozitívum), köv. meccsen meg egy IS-2 lövöldözgette az alját a tanknak 400+ sebzésekkel
Hogy ez mind ne legyen elég a torony oldalát (vagyis, azt a részt ahol az oldala meg az eleje találkozik) belőtte egy IS-3, szóval a torony még gyenge, de a hull egész jó szvsz. -
jahrn
senior tag
-
emre
veterán
-
mynames
senior tag
-
Timyyy
őstag
Ezt a hsz-t asszem elmentem
De most akkor egyesek szerint nem fog működni az OTM, mások szerint meg igen?Én mondjuk szeretném ha menne, mert amivel helyettesíteni próbálták, az elég szar lett. Mindenki sokkal jobban járt volna ha egy az egyben beemelik a játékba, és semmit sem változtatnak rajta. De ugye az milyen lenne már egy ekkora cégtől, azzal bevallanák, hogy nem képesek maguktól jó dolgot kitalálni... de lényegében így is bevallották, mert egy szart csináltak helyette.
-
-
fsb1000
nagyúr
Nem... én olyan lehetőségre gondoltam, hogy 500 vagy 1000 csata után lehetne választani egy jutalomtankont, mint pl. a T30, ha valamilyen különleges medálból valaki többet is megszerez.
Pl 10 db TOP GUN-t vagy valami hasonlót, ami nem lehet véletlen.
Én biztos örültem volna ilyen lehetőségnek a játék elején és hajtottam volna rá.
---(#36957) bullseye:
Szerintem gondold át miért annyi hsz került be a fórumodba amennyi.....
Borítékolható volt a "népszerűsége". -
jahrn
senior tag
Az akkor sem magyarazza meg a 460-rol 367-re valo visszaesest.
Nehogy elaruljatok WG-nek, de a magam reszerol majdhogynem sz@rok ra h milyen lessz a T34, tolem akar 20mm-es autocannon is lehet rajta
. Jobban erdekel az h mire lessz kepes az M103.
(#36348) r1E3S3E7T Jah, lehet h igazad van, de ki a fene eteti csokival randomban a szemelyzetet?
(gondolom azzal lene 420 nem?)
-
virkir
veterán
-
Iron Funeral
őstag
-
Iron Funeral
őstag
Kedvenceim akik Tigeren nem fejleszik a motort -> Hú de lassú sz*r ez a KT
Vagy nem fejleszik ki a nagy löveget a KT-n aztán csodálkoznak, hogy 200as átütéssel nem jó az E-75, vagy amikor ki van fejlesztve az L/68 de azért a rövid löveget használják mert 7.5 ROF helyett 7.69 van neki (vagy mennyi)... -
Fel
addikt
Feltöltöttem a replay-t is: Komarin - M26 Pershing (Érdekes.. Senki nem akart foglalni
)
Valamint összeszedtem pár képet a közelmúlt számomra megmosogtató eseményeiről:
Well guarded S-51 Ennek a csatának az elején rögtön írta az egyik pantheres, hogy "we defend arty!".. Platoonban voltak. Annyira komolyan gondolták a dolgot, hogy mikor elmozogtam előre-hátra lövés után jöttek utánam ők is
Ez a kör is bukta lett, akkor immáron a sokadik egyhuzamban, arra sem volt kedvem, hogy elküldjem őket valahova máshova..
Közös halál, szent halál... Annyira nem jön össze semmi a JT-vel, hogy az valami rettenetes, de ez a pillanat azért csalt egy kis keserű mosolyt az arcomra. Legalább tudom, hogy nem csak én szívok vele.
És a szokásos, "Húú, de szép löveged van" gyűjteménybe egy újabb darab: E-75 @ KwK 45 L/52 Megdícsértem a srácot érte, és a legnagyobb nyugalommal közölte, hogy kell még vagy 5k xp a nagyobbhoz. De inkább már azt nem kérdeztem melyikre gondol...
marked one94: Úgy legyen
-
marked one94
őstag
Egy picit nagyobb mint a Pershing de majd gyorsabban mozog az egész tank. Lesz rá egy piszok jó ágyú amit hamar rá lehet rakni.
Ha jól tudom patton-nak még jobban kilehet téríteni az ágyúját. Ja és 480m látótáv
Mondjuk ezt néha nem tapasztalom hogy ennyi lenne
Pershinget szereted ezt imádni fogok
-
Fel
addikt
Megnéztem a replay-t, és nem tévedtem, sehol nem látszik a bekapott találat nyoma. Biztosan valami újfajta prémium nano lőszerrel lőtt az M6..
De attól még szeretem az M26-ot
:
Victory!
Battle: Komarin 2012. március 7. 14:15:14
Vehicle: M26 Pershing
Experience received: 2 133
Credits received: 65 745
Battle Achievements: Confederate, SniperKíváncsi leszek milyen lesz a Patton. Kicsit tartok tőle, azok után amit az E-50-nel átéltem.. Bár itt talán nem lesz olyan rossz a helyzet, mert ahogy néztem lehet rögtön menni a 105-ös ágyúért, nem kell lánctalppal meg toronnyal szenvedni előbb.
-
-
Arpee78
senior tag
A HACL-es oldalon írják ezt -célzás közben megmutatja milyen sérülést okoz majd a lövés Tehát ez akkor már nem helytálló.
#35978) Mewryck Ez a mod nem csak a tankra szerelhető jobb ágyúk adatait írja ki? Ha több is van – pl KV-ra trollgun és 107mm – akkor többet is. Vagy ez már új verzió és képes megállapítani az ágyú típusát is?
(#35982) Timyyy Nem neked van Löwe-d?
-
Iron Funeral
őstag
-
D.Orion
veterán
Nem rossz, mondjuk nekem legjobban a garázsban lévő infó kijelző jön be. Remélem ilyen lesz 7.2-ben vagy legalábbis mod formájában ez elérhető lesz. Arra gondolok amikor odaviszi a tank ikonjára az egeret és feljön egy ilyen pirosas-narancssárgás infó rész.
Az új skill-ek talán segítenek abban, hogy játék közben hamarabb felismerd, hogy ki az aki tényleg részt vesz a csatában és ki az aki csak ott van a harctéren, de nem számíthatsz rá.
-
D.Orion
veterán
Jelenleg még nincs átjárhatóság és egy darabig nem is lesz. Az acc is csak részben közös, mert pl nekem nincs hozzá csatolva a wot-om, mivel azt írtam anno jelentkezésnél, hogy már nincs wot fiókom így külön acc-om van. Nem ebben a fél nyitott alpha-ban kezdtem el a wawp-t.
Eddig nem írtam, mert akkor csak záporoznának a pü-k, hogy mondjak valamit.
-
virkir
veterán
pl. Tab lenyomására ezentúl a kiadható parancsok* listája fog megjelenni
Akkor most a statképernyő mivel fog előjönni F1-el? Ne mond nekem, hogy még nem tudod mikor mit kell lenyomni.
Szvsz ez is akkora ficsőr módosítás mint a zászló.
Komolyan mondom egyre kreténebb ott a fejlesztői gárda, folyamatosan a lehető legkevésbé fontos dolgokkal foglalkoznak az érdemi javítás helyett. -
D.Orion
veterán
1hp sebzés = 1 xp/kredit
<<
Ez nem igaz. Ha ez így lenen, akkor minden csatában több ezer xp-t kapnék. Ha van 9db 300+ dmg-t meghaladó találatom, akkor eme képlet szerint 2700xp-t kéne kapnom, a valóságban 900-1000xp között oszt, hogy ha ezt egy T8 tankban ülve T8 tankokra mérem. Továbbá tesztek alapján tudom modnani, hogy a játék azt is megkülönbözteti, hogy milyen osztályú T8 tankra osztom kiazt a sebzést, pl arty-ért kevesebb jár. Heavy-ért normál(ez lehet az 1x), TD-ért több.
Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Nintendo Switch 2
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest