- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bingisz
addikt
válasz
szbalogh #25725 üzenetére
01_karelia = Karelia
02_malinovka = Malinovka
03_campania = Province
04_himmelsdorf = Himmelsdorf
05_prohorovka = Prokhorovka
06_ensk = Ensk
07_lakeville = Lakeville
08_ruinberg = Ruinberg
10_hills = Mines
11_murovanka = Murovanka
13_erlenberg = Erlenberg
14_siegfried_line = Siegfried Line
15_komarin = Komarin
17_munchen = Widepark
18_cliff = Cliff
19_monastery = Abbey
22_slough = Swamp
23_westfeld = Westfield
28_desert = Sand River
29_el_hallouf = El-Hallouf
31_airfield = Airfield
33_fjord = Fjords
34_redshire = Redshire
35_steppes = Steppes
36_fishing_bay = Fisherman's Bay
37_caucasus = Mountain Pass
38_mannerheim_line = Arctic Region
39_crimea = South Coast
44_north_america = Live Oaks
45_north_america = Highway
47_canada_a = Serene Coast
51_asia = Dragon RidgeNorth america, amit te keresel.
-
Dobi 562
addikt
válasz
szbalogh #25721 üzenetére
Komolyan jelented oket ha meglonek vagy csak viccelsz?
Az nem cheat volt, ha arty-zok es kozel er egy tank, kilepek isten-nezetbol, auto-celzassal becelzom, kicsit varok hogy szukuljon a celkereszt es lovok. Legtobbszor instant kill.
Engem mar jelentettek fel emiatt a "cheat" miatt.
-
galervin93
addikt
válasz
szbalogh #25405 üzenetére
Vannak ilyen nullás körök mindig sajna. :-) Ha mentem volna még 2-3-at biztosan nem ennyi lett volna, ez egy ilyen shit kör volt, Karélia támadásnál lerusholt a védekező fél... Fail a javából.
Pedig BiA + csoki van a kicsikén, ki van fullozva, tizennyolcegész-valamennyi alatt tölt, gyorsan szűkül és pontos. Amikor a Tigrist full hp-ról két lövésből elviszem... na az mindenért kárpótol. :-) De elég drága mulatság, ritkán jövök ki pluszban, de nem is azért tartom, maximálisan a fun miatt. Arra kiváló. :-)Már régóta garázsban áll a T-43, tegnap kíváncsiságból elvittem első körére a T-34-85 átképzetlen legényeivel... Hát ha a T-34-85-öt imádtam, akkor erre nem lesznek szavak. :-) Ugyanaz a tank csak másfélszer annyi hp-val, az ágyú mondjuk lehet hogy kevés lesz T9-ben, de majd 7 helyett 10 golddal indulok. :-) Igaz verség lett az első kör (Mines, alig voltunk a dombon...), de nagyon pöpec lesz.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
szbalogh #25409 üzenetére
Lehet nekem is azt kelett volna visszavenni a T8 franszia Lori helyett .Itt ugyan nagy a löveg kitéríthetőség ,de kicsit sebez és lassan szűköl és töltés sem egy álom 28 ms-míg OB261 esetében lel lehet vinni 29,26-ra is ott viszont a szűk keresztmetszet az ágyúkitéríthetőség. Tényleg S51-nél milyen ? Olyan régen mentem vele ( évekkel ezelőtt ) , hogy el is felejtettem .Sokáig azzal tartottam a Dmg rekordomat.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
szbalogh #25405 üzenetére
Ó de még hogy . T10 ben 2K Dmg felett már jó vagy és T8 ban elég az 1500 is ahogy én kitapasztaltam .A napokban mentünk egy estét Jorgi fórumtársak szakaszban csak artikkal és nem is tudtuk 1500 fölé tolni a WN8-.at. Annyira rá van utalva az ember a csapatra , hogy nagyon .Tegnap mentünk párat úgy hogy Jano hozott T7 artyt mi pedig T71-Buldog párossal voltunk . Így egészen eredményesen tudott lődözni ,de így sem nyertünk .
-
törölt tag
válasz
szbalogh #25334 üzenetére
Hát ha az neked jó, hogy szerzel nekik 24 óra káromkodás és billentyűzet csapkodás nélküli időt, akkor csak jelentsd
Amúgy én is szoktam.
Mondjuk a mai banánt nem értem, mert semmi olyat nem csináltam.. bár klántáesat már jelentették fel azért, mert bebelőtt az ELLENSÉGBE... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest