-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biomokus
tag
Üdv Urak!
Egy élvezetes T29 ász. Az elején féltem, hogy mi lesz a lemmingsereggel, de leküzdöttük az ellenfelet! Külön köszönet az ARL-nek a remek fedezékért!
Üdv: Biomokus
-
Biomokus
tag
Helló Urak!
2 napja megvettem az M103-at. Itt a fórumon, ahogy olvastam, rendesen megosztja a játékosokat, nekem eddig nagyon tetszik. Free-ből rápattintottam a big gun-t, teljesen élvezetes a játék így vele. Eddigi legjobb köröm , ahol az égiek rendesen mellém álltak. Az első IS7 találatnál teljesen megrökönyödtem, hogy ezt így hogy. Kiderült, belőttem a kupolát, így kiütve a parancsnokát
. Rohadtul élveztem!
UI: Ha valakinek van kedve egy sárgászöld játékossal szakaszozni, keressetek bátran (Last_Avenger)!
-
-
Biomokus
tag
Helló!
Kis segítséget szeretnék kérni! Az IS8 az első kilences tankom (lehet,h nem a legjobb választás elsőnek, na mindegy
), de kezdek megbarátkozni vele. Ha pár rutinosabb játékos venné a fáradságot, és megnézné a replay-t, szeretném tudni, mit lehetne máshogy/jobban/okosabban csinálni. Igyekszem folyamatosan tanulni, fejlődni, örülnék pár gondolatnak.
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honda topik
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest