Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooloo
őstag
válasz
üzenetére
Dobj fel egy témát .....
Csupán azért raktam be tankos témát mert , egyrészt tankos off topik ... másrészt , mert az aljas algoritmus itt is megmutatkozik . Én - tudom-tudom , nem tudok játszani - 10 lövésből ha kétszer eltalálom a kupolát akkor sokat mondok . Na nem azért mert a célkereszt a láncra irányul .... nem . Szépen , tisztán a célkereszt közepén csücsül a winkelspiegel , de a lövés a legtöbb esetben nem talál . Nem úgy az ellenfél esetében . Tisztára úgy viselkedik a "legális" tankos program , mint az aimbot .
-
Midway
senior tag
Patkányok , minden második hónapban letiltanak a chatről.
Az algoritmus megtalál mindig.
Nem is szidok senkit , csak az igazat írom , de az fáj a sok csicskának.
-
ooloo
őstag
Szinte hihetetlen , hogy a nyolcas amerikai nehéz tank sokkal jobb statisztikát produkál , mint a kilences tesó . Ugyan azok a pályák , ugyan az a játékos , ugyan az a csapattárs-ellenfél állomány és mégis . Manapság nem lehet elmondani , hogy X-es szinten jobb játékosok játszanak , mint VIII-as közegben . Az XVM ezt szépen mutatja .
A kilences tornyán a kupola meg egyenesen vonzza a lövéseket ...
-
-
ooloo
őstag
válasz
üzenetére
Lejöttél ... erről , de azért ugyan annyit játszol a kibertérben .
Én úgy gondolom , hogy akkor gyógyult valaki , ha nem játszik online játékokkal . Megtenném én is , hogy hagyom a picsába a tankos játékot , de eddig még nem találtam alternatívát . Jó lenne , ha megjelenne a piacon egy ütőképes ellenfél . -
ooloo
őstag
válasz
üzenetére
Ha nem lenne manipuláció a játékban , akkor nem húzta volna ilyen sokáig . Tudod , hogy többre vagy képes annál , mint amit a játék megenged neked és nem hagyod annyiban ..... de hiába . Széllel szemben vizelsz . A szerver és az algoritmus ott szopat le ahol csak akar . És mégis játszol --- már aki . Habár manipulálva vagy , de észre sem veszed ... vagy nem akarod észrevenni .
-
Midway
senior tag
Patkány oroszok direkt nyomatják a BOT-okat.
És tagadják. Pénzéhes , hazug , tetves csaló banda.
-
törölt tag
Mintha bárki kiváncsi lenne a megmosolyogtató eredményekre.
Szerintem egyébként itt lenne a helye az ottani posztok 92%-ának, de amikor ezt szóvá tettem pár éve, akkor le lettem hurrogva...
Sebaj! Leszoktam arról a topikról is (meg a játékról is), ide irogatok néha.
Jobb egyébként ez a nyugi itt, ebben a korban már jobban élvezem, mint a nyüzsit!
-
ughhh
senior tag
A game új neve word of thanks, megköszönik ha valaki gyötri magát vele
Ha már az offtopik se pörög csak a megszállott heroinerek tolják, betegség dobjátok el
-
Enzolord
addikt
válasz
kisharsany
üzenetére
Anno nekem is volt olyan, a 183-mal vonultam csatába, előttem ment felderíteni egy light, a macskám meg rá ugrott a kezemre, csóri csapattárs azonnal elfüstölt, nekem meg kb 40000 ezüstbe került az a lövés..
-
törölt tag
válasz
kisharsany
üzenetére

-
kisharsany
aktív tag
No, egy ideig befejeztem a játékot, játszhatatlan a sok bot miatt. Ha akarnám sem tudnám annyira össze-vissza nyomkodni az iránygombokat, ahogy nagyon sokan mennek valamerre ész nélkül. De lehet csak a macskájuk sétálgat a billentyűzeten.
-
kisharsany
aktív tag
Köszi! Közben összejött, de ma is elég csúfos a "menetelés". Igazából már nem is WoT-oznék, ha le tudnám cserélni a HD5800-at, de elvi kérdés már, hogy nem fogok kiadni 200 ezret egy mai szutyok középkategóriás videokártyáért. Úgyhogy addig is amíg helyre nem áll a rend a videokártya piacon, rettegjen akivel egy csapatba kerülök.
-
ooloo
őstag
válasz
kisharsany
üzenetére
xard le pajtás ....dobd be a játékbeli neved és én küldök Neked csomagot . Nem kell viszonozni ..... ott segítünk egymásnak ahol tudunk .
-
szalai56
senior tag
válasz
kisharsany
üzenetére
Nem probléma, már úgyis csak pár napig megy.
-
kisharsany
aktív tag
Elnézést mindenkitől, aki ládát küld, de nem viszonzom, nincs miből. 3. napja sz*pat a MM, nem tudom megugrani a 800 alap XP-s napi küldetést... Ma is sikerült 3 csodás 0-15-ös körrel indítani.
-
ooloo
őstag
Köztudott , hogy a bádogembernek nincs szíve ...... Jó moderátor nem szívből moderál , hanem izomból .
Amúgy nem rosszindulatú a fazon. galervin fórumozóval volt szerencsém az életben is találkozni ... régebben sokat posztolt a fő , azaz a ki ha én nem topikban . Rend szerint csípős , élcelődő stílusban intézte a hozzám-szólásokat . Gondolatban már 6x kerékbe törtem .
Idén nyár végén személyesen találkoztunk a Palotavárosi Felső-tó partján egy fórumos peca apropóján . Ég és föld .... szimpatikus , normális srác . Szóval ... a fórumokon a legtöbb embernek csak a felvett arcát láthatod . -
bb68
tag
Ránéztem a kis accomra.Év közben elkezdtem ezt a referal programot.De aztán meguntam a szenvedést és hagytam.Pár száz pont kell még,na tegnap elkezdtem összeszedni a pontokat tier 6-ban.Hogy ez a tier 6 mekkora fekália.Valami borzalom.Letoltam 15 csatát tegnap 12 bukó,ma 13 csata 11 bukó.Végül úgy döntöttem hogy marad a WG-nél a szarjai.Nem kínlódok vele.Egyik gond hogy sok a statfényező full prémium skulós nagyarc.Lejönnek osztani a gyengus playereket,A másik az MM és a +2 tier.Azt mondják a nagytudásúak hogy tier 6-ban lehet megtanulni a játékot.Mit vazze? Szarrá lövik szerencsétleneket pillanatok alatt.Rohannak felfele tier 10-be.Aztán megy a dünnygés hogy sok a bot magas tierben.
-
ughhh
senior tag

ollie
MODERÁTOR ez a kétlábú tiltott ki a wot topikból, végre megtaláltam -
ughhh
senior tag
Cheatkódokkal okozott 9 millió dolláros veszteséget a Wargaming belorusz fejlesztőcégnek
Cheatkódokkal okozott 9 millió dolláros veszteséget a Wargaming belorusz fejlesztőcégnek | HUPEzért sokan kiszálltak a játékból, a Wargaming pedig felhasználók tömegeit, velük együtt a járulékos nyereséget is elvesztette.
-
törölt tag
Ennyiből wotozhatnék is...
Tegnap 6 nyerés egyhuzamban, mára elfelejtettem játszani!

-
-
Phobion
addikt
Sziasztok!
Kinek küldhetek ilyen barát ajándékot? Van 28 db csomagom.
-
Hauptmann
veterán
Valaki megvette esetleg a WoT - Battlegrounds társasjátékot? Jó?
Illetve van-e tipp, hogy a WoT - Rush 2 kiegészítőjét honnan lehetne beszerezni?
-
ughhh
senior tag
Azt tudjátok, hogy ez a láda küldözgetős dili azért van, mert ukrajna meg lesz csinálva és hiány van legénységből. Konkrétan arról van szó, hogy van 1 db armata legénységgel (5 skill), van t-90ms 5db (5skill srácokkal) van egy rakat t-72, t-64 megfeleő 3 skilles legénységgel.
Van több ezer darab t-34, abba keresik itt a srácokat. Állítólag biztonságosak a t-34 ek, mert buffolták a HP -jukat. Na erről ennyit, óvatosan küldözgessetek, mert fizetős makik vagytok és bankkártyaszám alapján a fekete volga megáll a ház előtt
-
emre
veterán
nem baj, pedig még létezek
-
ooloo
őstag
Állandó topiktársaim , Kinek küldhetek ajándékot a tankos játékon belül ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- VGA kibeszélő offtopik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyaralás topik
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Idén nyár végén személyesen találkoztunk a Palotavárosi Felső-tó partján egy fórumos peca apropóján . Ég és föld .... szimpatikus , normális srác . Szóval ... a fórumokon a legtöbb embernek csak a felvett arcát láthatod .