Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
Érdekesség:
Star Warsból volt egy forgatókönyv, amiből film lett és akkor hype lett belőle, hogy kénytelenek voltak az eladás maximalizálása érdekében leszerződtetni világhíres írókat, hogy kiszínezzék az amúgy nagyon hiányos történetet, ami nem állt csak abból, amit a filmben 3X2 óra alatt elénk raktak.
Mechwarrior egy társasjáték volt, és mivel a készítők látták, hogy mi lett a Stat Warsból a könyvek által, maguk is leszerződtették ugyanazokat a világhíres írókat, hogy kiszínezzék az a történetet, ami önmagában már zseniális volt de túl nagy, hogy vászonra vigyék. Hollywood, nem vállalta...
Miután marha jó képzelőerővel vagyok ellátva, nekem az összes Sci-fi szép és sajnálom hogy csak a Star Wars lett akkora siker, amikor van sok jó mellette. Kb 60 darab 250-800 oldalas Battletech könyvet olvastam ki egymás után háromszor, hogy mindent megértsek (10 év volt...) Eléggé benne vagyok a témában

Maguk a Battletech univerzumban játszódó lépegetős játékok is csak a felszínét kapargatják az eredeti frencsájznak, hogy eladhatóan egyszerűek (gagyik) maradjanak.
Amikor megjelent a Wot baromi boldog voltam, hogy végre egy történelmi játék ami történelmet ír, aztán jöttek a francia tankok és Tier 4-től néztem, hogy ezt most miért kellett? Ennyi erővel csinálhatnának Mechwarrioros játékot is ezen az elven. Erre most csinálnak is

A könyvekben a lépegető robotok olyanok mint a Wotban a lassú francia tankok. Támogatás nélkül megeszik őket és ki/mi támogatja őket? Tankok és légiérő.
Ott rontják mindig el a Mechwarrior játékokat, hogy idióta fantázia Rambókat csinálnak belőlük, amit még én sem szeretek, pedig ismerem és elfogult vagyok. Akkor persze, hogy Ti akik nem ismeritek, hülyeségnek találjátok

Két dolgot szeretnék (ami szerintem megoldható)
-Wotban értelmes historical Random/Company
-Mechwarrior online-ban több ragaszkodás a könyvekben lefektetett alapokra. A régi rajongók ki fogják sírni maguknak az tuti.A jövőben megpróbálok nem ide írni ilyeneket hanem az off topicba.
Aktív témák
- Linux haladóknak
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bestbuy játékok
- 3DMark 11 eredmények
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- ASTRO A50 5th gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- Asus Rog Strix 1000W Platinum / PCX Garancia 5 év / Asus gyártói 10 év
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest