Hirdetés

Aktív témák

• vhw

addikt

válasz Mcray #8914 üzenetére

Én nem igazán értem miért olyan felkapott ez a MWO... Teljesen fantázia cuccok fognak harcolni fantázia cuccok ellen nélkülözve minden kapcsolatot a realitással...

Engem a WoT-ban épp az ragad meg, hogy többnyire valóságban létező típusokkal játszhat az ember. Láthatja mozgásban és irányíthatja azokat a páncélosokat, amiket csak fényképeken meg videókról ismer (esetleg a szerencsésebbek láthattak már élőben is egy-egy múzeumban megmenekült példányokat).

Ha csak mindenféle fantázia tankokkal lehetne játszani benne szerintem lényegesen kevesebb embert fogna meg, illetve tartana meg a játék. (én például már biztos töröltem volna max pár hónap után, vagy fel se teszem)
    "XY Random Fantasy Tank Shooter" névvel nem igazán lehet játékot eladni, amire sok ember harap rá, de ha odanyomsz egy Tigrist a bannere, meg 2. vh. brand alatt kínálod, máris többen találnak rá, akiket kicsit is érdekel a második világháború vagy a páncélosok története.

Ez az MWO-világ számomra totál ismeretlen, és közel se volt/van akkora hype körülötte mint egy Star Wars körül (ami még engem is meg tudna fogni).
    Pár hónappal ezelőtt kipróbáltam a Battlestar Galactica online játékát (felhúzott a WG, na :DDD), nem ismertem ezt se, se könyvet, se filmet... Jó, elszórakoztam vele; kis úrhajós lövöldözős cucc, pár hétig húzta, aztán ráuntam.

Hiába a legjobb forgatókönyvet mindig az élet írja...

Aktív témák