Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Yettel topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
InHell
senior tag
Nem tudom ti használjátok-e a hatodik érzék tulajdonságot, de nekem pár napja fejlődött ki 100%-ra , és meglepően nagy segítség a csatákban.
Nagyon sok helyen eddig nem is gondoltam, hogy rám lát pl. az arty, tehát ha másra nem is jó, de legalább meg lehet tanulni hova nem szabad állni, még ha azt is gondoljuk, hogy az adott helyen biztonságban vagyunk.
Csaták közben nagyon sokszor előfordul, hogy bejelez mert épp valaki becélzott akit nem is láttam és gyorsan visszahúzódom és így nem találnak el. Alapesetben meg simán bekapnék egy lövést. Nem bántam meg, hogy kiválasztottam ezt a tulajdonságot.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest