Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Obj.268 a király 7.5-ben
vs JagdPz E-100. Mert... jobban rejtőzik. Szemből jól páncélozott/döntött (??) 299 penes JagPzE100-al lepattantam Elég nagyot sebez (mindig 850 felett ha én vagyok a célpontja), gyorsabban tölt és pontosabb a lövege.Ha lehetne a kettő közül választani, biztos az orosz TD-t választanám.
Már 2x is sikerült 1vs1-ben összeakadni vele, mindkétszer én vesztettem JE-ben.---
A BatChat-ot nem tudom kiismerni vagy hamar kilőnek, vagy sikerül 4 tárat is kiereszteni csúnya mészárlással. Ált. nem tőlem függ az eredmény. Ha béna az ellen akkor jó, de t54 1vs1-ben lenyom, és néha lehetetlen kivárni a reloadot, a medek lerohannak. A lövege elég pontos, de hátulról TD módban lövölözgetni... kicsit szégyen.
--
E-50m Vs T62A. Távolról fedezékből löttük egymás tornyát. Minden lövésünk talált.
Neki 4/3 penetrált, nekem 3/0.
Lehet hogy papir az a T62A, de tornya kemény és pattógos. Ki kell csalni fedezékből, hogy az alját lehessen lőni.
Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mini-ITX
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest