Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Úgy látom a tesztszerón magasabb az egyfőre jutó hülyék/tahók száma, ráadásul sok az orosz (_RU) kiterjeszteséssel. A legjobb az volt amikor az egyik megkérdezte: Van itt orosz? Miközben volt vagy hat _RU. Mindezt ciril betűkkel.
---
Végre használom a E-50M-et. 270-es a penje jelenleg, másban nem nagyon különbözik a E-50-től. Talán kicsit joban gyorsul. Nehéz megitélni 1x kör után meg gold lőszerező idióta testerek között, de:
1. Szerintem az új t10 medek nem hoznak nagy változást, nem lesznek a HT-k ellenfelei
2. Aki eddig pro volt meddel, most még próbb lesz.
3. Aki TD-ben volt überkirály, az most mégjobb TD-s lesz a t10 TD-kkel.
4. A TD-k jelentősebb változást gyakorolhatnak a játékmenetrePersze ezt a véleményem befolyásolhatja, hogy TD-vel eredményesebb vagyok mint med-del.
----
(#7805) L-e-f-i-e Szerintem egyszer már tisztáztuk, hogy nem tekintelek barátomnak. Most így második nekifutásra pedig egészen más státuszba kerültél.
Most ne keress magánba. Leírtalak végleg.
Aktív témák
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest