- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
Eddigi legszarabb csatám:
Vereség
Csata: Fjords 2012. június 25. 10:11:18
Jármű: T-44
Szerzett tapasztalat: 127 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 24)
Szerzett kredit: 421 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 5 580)
Nemtudom miért csak ennyit adott 400 dmg lazán megvolt, csak a buzi T-54 kirohant elém, ezért belelőttem a tornyába. Nem kívánom senkinek ezt a rohadt laggot, ma 906 ezerről indultam és most tartok 898k-nál 6 csata után.Nemtudom hogy lesz megy az a 2,43 milka a KV-4-re.
Még mindig nem ér sokat ez a kárpótlási rendszer, levonni kurvára tud, persze visszaadni meg alig-alig... Kéne egy olyan ide (egyszer asszem már írtam), hogy a sértett döntse el, hogy kell e fizetni-e az okozónak, vagy nem (persze a kárpótlást alapból megkapja), mert ha valamelyik ügyes csapattárs pont kirohan elém, én meg véletlen meglövöm, akkor azért én szívok, pedig így is szarul állok a csaták legtöbb esetében pénzügyileg. Semmivel sem keres jobban ez a Churchill, mint a többi Tier 5-ös tank, olyan, mintha nem is lenne rajta semmilyen szorzó, nem estem tőle hasra. Persze op-nak op, meg jó a besorolása, és ha mákom van, nem okoznak bennem nagy kárt a 6-osok (KV-1S, ARL 44, stb.). A 175 mm páncél csak hülyítés, ahol van a hasa, na ott talán megvan, de a kémlelőnél, meg a kis fegyvernél, már semmi, még a döntött részt is átlövik lazán! A torony is megérdemelt volna legalább 130 mm-t, hogy ne csak én pattogjak a KV-1-ről, hanem ő is rólam.Mivel sajnos egyre többen jönnek rá, hogy a tornyot kell lőni, bár sokkaknak a hull átütése sem okoz gondot, és itt nem a Tier 6-os gépekről van szó...
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest